diana 460 magnum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • silah bugün geldi . denedim sonuç fena değil 5.5 mm de airarms pelletler 10 metrede 1cm yada kısa gruplar yapıyor.güç yönünden iyi ama çok iyi değil.hw 90 bir adım önde güçte. dürbün olayını stoper olmadan kesin ve kalıcı bir şekilde hallettim hemde evladiyelik olarak.


    460 kızağı ayrıca olduğu için kızağın başlangıç noktasına dürbünün 3. ayağını 30 derece yan getirip ön tarafta kızağa dayadım. ve olay bitti. kesinlikle tavsiye ederim bu tür kızakları olan silahlar için. stoperden daha dayanıklı ve stabil oldu. yan tarafına boru izolesinde kullanılan süngerimsi maddeyide kesip kızgın iğneyle delikler açıp kundağın sağ ön tarafına çift taraflı bantla yapıştırınca süper oldu .şimdi isabetli atışlardan canlı şişelerin :) kaçma şansı kalmadı artık :)

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Mustafa silahın hayırlı uğurlu olsun,güzel bir silah aldın,tabiki HW90 ın gücü bunda olamaz ama bu silahın sınıfı ile HW90 ınki ayrı,bu silahın piston çapı 28mm,HW90 ise 30mm.

  • Hayırlı olsun çok iyi tüfek aldın :) (bende de var da).Yaklaşık 500 pelletten sonra grupların iyice küçüldüğünü gücünde biraz daha arttığını göreceksin.Ayrıca zaman zaman iki yan ve bir alt vidayı ve dürbün alyenlerini aşırıya kaçmadan sıkıştır.Dürbüne zarar verecek verecek bi tepmesi yok benimkinin normal tek parça ayak ve ags dürbüne iki yıldır hiç dokunmadım.

  • şimdi isabetli atışlardan canlı şişelerin kaçma şansı kalmadı artık

    Canlı şişede ne oluyokii?? ?(

    • Official Post

    Hani göcek ormanlarındaki danseden şişeler varya onlatdan :!:

  • Anladııııım şimdi. ;) g;$i Şişe konusunda ben şanslıyım şişeler baya büyük vuramama ihtimali çok zayıf. ^^

  • Bilmez olurmuyum hiç o şişelerden çok buralarda ama çok çabuk parçalanıyor. ;kihhik, Konuda gümbürtüye gidiyo bu arada :whistling:

  • hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • 460 bana baya sıkıcı geldi.yaw arada bir attını kaçırsana mübarek tüfek. her attın iniyor. bende anlamadım nasıl iştir. :)


    50 metreden tenekeyi tek taraflı deliyor diğer taraftan çıkmak üzere kalıyor.bira şişelerini 50-60 metreden patlatıyor. küçük hareketli şişeler vardı attım hareketsiz aynen yere. :) sıfırlamayı dürbünde tek çıt sesine kadar hatasız yaptım.bunun pelleti airarms galiba. gamo promagnum ,expender denedim normal ama airarms daha güzel düşüyor. hele baracuda pek gelmiyor buna.atarken belli ediyor zaten.yay ve keçe zorlanıyor gibi geldi . yeşil başlı şişelerde deneyeceğim .bakalım etkisiz hale gelecekmi? ;rofl.; bu arada veli beyin ilgisine buradan teşekkür ediyorum.


    diana mod 460 5.5 mm modifie eden varsa en güzel modifie nasıl yapılıyor? yay ? ve keçe olarak .maccari yaylar bunun orjinalinden dahamı iyidir? paylaşımlarınızı bekliyorum.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • hayırlı olsun kardeş bakalım nasip olursa bende o tüfeğin 4,5 unu alasım var

  • bugün suda kendi halinde yüzen kara bir şişe vardı mesafe 40 metre . tek atış şişe çırpınarak dağıldı :) sonra bu mübarek şişeler bizi görmesin diye saklandık. yanımdaki arkadaş yaklaşık 50 metreye çifte ile atış yaptı ve uçan şişe 100-120 metre ileriye kondu.bende ona hassiiie layn dedim :) sonra 460 la hafif bir top atışı ile 10-15 cm yukarısına ve oda çapıt olunca bizim arkadaş bana mal mal baktı. onları al gel biri senin dedim. suda sığ tabiki. bizimki epey yoruldu alıp gelesiye karnına kadar suda dondu. 2 atış 2 adet şişe. hemen sordu nerden aldın leyn bunu die . bende adana seyhandan dedim. :D çıkış noktası bıldırcın yumurtası kadar açılmış.


    eee nede olsa asil kral değilmi 460 .

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Ülkemizde bu kadar şişe vurmak yasak ;şrofls;. Biraz bize de şişe bırakın derim #hims İQ düzeyi yüksek bir işgüzar anlar derim :whistling:

    • Official Post

    işgüzara gerek yok,bu forumda herkesin IQ su fazla. ;kihhik,

  • bende nerde yanlış yaptım diyodum.şimdi anladım ve değiştiriyorum bende 150 metreden webleyle şişe kırdım :) böle olunca sorun olmaz herhalde... :thumbup:

    Weihrauch hw100s 5.5 + remington 4-16 *50AO


    hatsan at44-10 optima 4-12*44

  • şişeseverlerin meşhur panter emel bu ara haliçte mahsur kalan uzun kulaklı şişelere havuç operasyonu yapıyor.


    Anlattıklarınızı duyarsa bundan sonraki opersyonun adresi belli olur.

    DİANA MOD 54 5,5
    WEBLEY PATRİOT 5,5
    WEBLEY LONGBOW 4,5
    GAMO P 23 COMPACT 4,5
    WEBLEY TYPHOON 5,5
    ÜZÜMLÜ OTO 7+1 12


    HATSAN MOD 55 HATSAN MOD 125 HATSAN MOD 135

  • ya burda o yeşil basşlı şişelerden yok.. 8| ne edecem ben şindi?bende benım 4x4 mod 54 le şişe kırıyorumda ara sıra bizim sişeler soda şişesi...yani gövdesi de yeşil..gelip beraber kırsak olurmu abi.?bizim hiç yeşil başlı şişemiz olmadı abii... ;şrofls;.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • ya burda o yeşil basşlı şişelerden yok.. 8| ne edecem ben şindi?bende benım 4x4 mod 54 le şişe kırıyorumda ara sıra bizim sişeler soda şişesi...yani gövdesi de yeşil..gelip beraber kırsak olurmu abi.?bizim hiç yeşil başlı şişemiz olmadı abii... ;şrofls;.

    mustafa abide merak etti . saklanınca kaçmayan şişeleri ;şrofls;. .onun için yerinde inceleme yapacağız. fx gladyatörde aldımmı birden fazla olanlarda pek sorun çıkmaz sanırım. ama diana 460 kuma kabul edermi onu bilmiyorum.birde geceleri görebilcemiz gece görüşlü olsa dürbünler dahada güzel olacak. şimdilik suyun içinde yeşil soda şişesi yok.ama kara kara olanları var .onlarda sodaları aratmaz . artık vursan otomatiği, üzümlüyü satıyorum. onlar tüfekmi yaw :)

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • mustafa abide merak etti . saklanınca kaçmayan şişeleri ;şrofls;. .onun için yerinde inceleme yapacağız. fx gladyatörde aldımmı birden fazla olanlarda pek sorun çıkmaz sanırım. ama diana 460 kuma kabul edermi onu bilmiyorum.birde geceleri görebilcemiz gece görüşlü olsa dürbünler dahada güzel olacak. şimdilik suyun içinde yeşil soda şişesi yok.ama kara kara olanları var .onlarda sodaları aratmaz . artık vursan otomatiği, üzümlüyü satıyorum. onlar tüfekmi yaw :)


    Yakında şişe avında herkes havalıya dönücek sanırım ;şrofls;.