gamo hunter 1250 aldım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın av mağzasında dün gördüm ve aldım


    bence işçiliği son derece kaliteli patriot un piston boyu 35 cm hunter 1250 37 cm


    bugün 2 sini de denedim ve patriottan daha güçlü. g;$i

  • Hayırlı olsun.Bu modeli ilk sizde görüyoruz sanırım.O yüzden iyi oldu.Daha ayrıntılı mesajlarınız ilgi çekici olacak.Gruplar mesafeler tahribat vs.

  • teşekkürler aslında atışları bu gün yayınlıyacaktım fakat dijital makinanın acizliğine uğradım en yakın zamanda


    yayınlıyacağım. ;tufey#

  • Hayırlı olsun merak ettiğim bi modeldi daha iyi resimleri bekliyoruz

    Webley Patriot - T.M.A.

  • Geçmiş olsun derim.Bakın hani bana bir ara dediler hakan sen gamo ve diana yı karşılaştırırken yapma etme ayıptır kullanan var felan olmuyor herkesin maddi durumu aynı değil die.Bu kez ben yine belki laf edeceksiniz ama real bir görüş aktarayım.


    1250 hunter alacağıma , inanın bunda samimiyim 3 tane webley patriot almayı yeğlerim.Yani şöle anlatim webley benim görüşüm onunla her klansmanda yarışıp alt edicek bir tüfek.900-950 ytl vermeye bence kalite ve işçilik olarak değmez.Hıı sahibi beğendi ise sorun yok.Hayrı olsun .Ama bu benim kişisel görüşüm.


    Bide Arkadaşlar webleyler Made İn HT TR damgalı olanlar kıbrısta buna yemin ediyorum 1000-1500 ytl arsı.mesela ht tr damgalı tomahawk 1200 ytl.


    Tekrar selam ederim.HAKAN :D

  • hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • kazasız dilerim

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png


  • Tamamen zevk meselesidir bu. Banada 3 tane patriot versen cfx imi vermem. Tip benim için herşey ve benim görüşüme göre çok tipsiz bir tüfek. Şahsen ben işten anlamayan arkadaşıma internetten fotoları gösterdim, patriot için "lunaparklardakiler gibi" dedi ve bana yetti :) Sırf iyi diye benimsemediğim bir silaha para verip kullanamam. Hobiler zevk amaçlı yapılır ve bana o tüfek o hazzı yaşatıyorsa gerisi hikayedir. Mesleğim olsaydı eğer bu iş ve kuş avlayıp falan para kazansaydım, geçimimi sağlasaydım ve yaylı kullanmak zorunda olsaydım alırdım.



    Tüfek hayırlı olsun, güle güle kullanın.

  • Tamamen zevk meselesidir bu. Banada 3 tane patriot versen cfx imi vermem. Tip benim için herşey ve benim görüşüme göre çok tipsiz bir tüfek. Şahsen ben işten anlamayan arkadaşıma internetten fotoları gösterdim, patriot için "lunaparklardakiler gibi" dedi ve bana yetti :) Sırf iyi diye benimsemediğim bir silaha para verip kullanamam. Hobiler zevk amaçlı yapılır ve bana o tüfek o hazzı yaşatıyorsa gerisi hikayedir. Mesleğim olsaydı eğer bu iş ve kuş avlayıp falan para kazansaydım, geçimimi sağlasaydım ve yaylı kullanmak zorunda olsaydım alırdım.



    Tüfek hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    sevgili arkadaşım yukarıda belirtdiğin gibi bu işlerden anlamayan bir arkadaşına patriotun resmini göstermişsin o arkadaşımızda webley için lunapark dakiler gibi demiş ve onun bu sözü seni patriot almakdan vaz geçirmiş...ben burda bir şeyi tam anlıyamadım bu işlerde merakı ustalığı tecrubesi olmayan birinin sözüne güvenip patriota çizik atıyorsun..burda bir çok uzman arkadaşların önerdiği bir tüfeği senin bu işlerden anlamayan arkadaşına danışıp patriotu karalaman yanlış bence..haa sana biri patriotu tavsiye etti sende aldın mal dandik çıktı o zaman dersin bana böyle böyle dediler ama hepsi fasa fisoymuş dersin..geçenlerde bir form açtım webley patriot kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum diye...webley patriot 1ci nesil hakkında kimse olumsuz birşey yazmadı...herkes memnun tüfekden..memnun olmayan arkadaşlar var ise gene yazsın buraya..saygılar

  • sevgili arkadaşım yukarıda belirtdiğin gibi bu işlerden anlamayan bir arkadaşına patriotun resmini göstermişsin o arkadaşımızda webley için lunapark dakiler gibi demiş ve onun bu sözü seni patriot almakdan vaz geçirmiş...ben burda bir şeyi tam anlıyamadım bu işlerde merakı ustalığı tecrubesi olmayan birinin sözüne güvenip patriota çizik atıyorsun..burda bir çok uzman arkadaşların önerdiği bir tüfeği senin bu işlerden anlamayan arkadaşına danışıp patriotu karalaman yanlış bence..haa sana biri patriotu tavsiye etti sende aldın mal dandik çıktı o zaman dersin bana böyle böyle dediler ama hepsi fasa fisoymuş dersin..geçenlerde bir form açtım webley patriot kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum diye...webley patriot 1ci nesil hakkında kimse olumsuz birşey yazmadı...herkes memnun tüfekden..memnun olmayan arkadaşlar var ise gene yazsın buraya..saygılar


    Öncelikle bu konu "gamo hunter 1250 aldım" konusuymuş, sonra konu değişip buraya gelmiş :(
    ayrıca yanlış anlamışsınız sanırım, burada "Jay" arkadaşımız kişisel beğenisini belirtip, silahın estetiğinin kendine uygun olmadığını belirtmiş. Silahın kalitesi, isabeti vs. konusunda herhangi bir karalama yok. Anlayıp cevap yazarsak forumu daha verimli kullanabiliriz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • evet konu saptı ama ben yanlış anlamadım siziin gibi dese ben tüfeğin estetik yapısını beğenmiyorum eyvallah derim

  • şu youtubede domuz öldüren tüfek değilmi bu ?

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Ben yazımda da belirttim. Benim için görünüş 1. önceliktir. Webley özellik olarak kötü yazdığım tek bir kelime yok o yazıda dikkatli bakarsanız. Okumadan değerlendirme yapmışsınız. Dış görünüş itibari ile bence çok kötü. Yazdığımın ana fikri bu.


    Silahın yaptıkları güzel yoksa, ona birşey dediğim yok. 60 m den şişeleri tuz buz ettiğini gördüm, istesemde kötü diyemem.


    Yukarda da yazdım, sırf iyi diye hoşlanmadan bir tüfek almam. Dış görünüşü benim hoşuma gitmiyordu ve arkadaşta lunaparklardakilere benziyo diyince iyice caydım. Estetik olarak tüfeği değerlendirmek için tüfekten anlamak gerekmez. Göz zevkidir bu. Neyse uzattım :) Ben cfx imden memnunum ve kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez çünkü bu benim hobim ve hobiler zevk almak içindir. Zevk almadığınız nokta da ya bırakma ya da farklı birşeyler deneme zamanı gelmiştir.

  • şu youtubede domuz öldüren tüfek değilmi bu ?

    O hatsan 125 değil miydi yav? http://youtube.com/watch?v=tU3ZIkRrj6g bu ve diğer videoların hepsinde hatsan yazıyor.


    Gamo CFX sahibi olan kişide benim gibi düşünüyor. Ben ucuz diye güçlü ama görünümü şık olmayan bir tüfek almam. O ucuz olandaki özelliklerin görüntülü bir hali mutlaka başka bir tüfekte vardır. Zaten şöyle düşünün insanlar havalı silahları Sniper merağı yüzünden üretip satıyorlar. İnsanlarda sniperların özelliğine değil öncelikli görüntüsüne hasta oluyorlar.

    Professional Shooter
    2FAN A.K.A®


    Hatsan Mod 125 5.5mm .22 Caliber Air Rifle + Tasko 3-9*40E
    Hatsan Torpedo 150 TH 4.5mm .177 Caliber Air Rifle(SIRADAKİ)
    Dessert Eagle Füme Kurusıkı Ses Tabancası (x2)


    Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır.


    marmarateam.png

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen 2FAN ().

  • +1 görüntü önemlidir ;tacli# ;tacli# ;tacli#

    1.Webley patriot 22cal.(1.nesil) nikula 6*24-40
    2.Mod 140 22cal. tasco 9*40
    3.Mod 125 22cal.busnell 9*40
    4.mod 60 22 cal.tasco 9*32
    5.kral cfx 17 cal.tasco 9*32

  • haklısın görüntü benim içinde çok önemli
    ve şu tüfeğe bakınca ( Diana mod 350 classic professional ) ciğerim sızlıyor en kral havalıdanda güzel görünüyor
    yani bana göre
    ve ayrıca özellikleride güzel
    ama gelgörki fiyat :S