av tüfeğinde red dot

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • gerek savunma maçlı slahlarda olsun gere kdomuz avlarında olsun hareketli hedeflerde red dot kullanıldığını biliyoruz.av tüfeğinde de uçara atmak için kullanmakmantıklı olur mu acaba?
    2)bir çok tüfekde ray yok bu işi nasıl halledriz.
    3)hazır aldığımız bir rayı vidalasak mümükün müdür. uygun ray için site verebilir misiniz ve red dot av tüfeği tepmeli olduğu için bozulabilir mi?
    tşkler

  • hila. avda cifteler icin gecirmeli ray sistemi gormustum bi ara bi bak yada arayip sorman daga iyi olur

    Metin ÇAKIRLAR
    zoraki hp-01 light


    £tabanxalı$ +;tuftabV#s;,sm;s,S;tufey#;kovboys;

  • tşkler xmetin çifteler için olayı nasıl çözeceğimizi anlamış olduk. inş otomtikler için de çözüm öneren arkadaşlar olur

  • otomatikkler için tetik pimlerinin yerine takılan ayaklar mevcut. öyle birşey takılabilir.

  • Üstatlar daha iyi yorumlarda bulunacaklardır ancak uçar avında şahsen optik kullanımının pek uygun olacağını düşünmüyorum.Optik gez ve arpacık yerine geçen bi ürün, uçar avında gez ve arpacık yerine daha çok gez ve namlunun kendisi kullanılıyor.Belki çok fazla pratikle başarılabilir.Denemek emek vermek lazım..

    Sİz süt içerken ,biz rakıdan balığın hesabını soruyorduk.Kırmızı rujlu kadınlar turnusol kağıdını turuncuya boyarken yüzümüz kızarıyordu,utanıyorduk


    Huğlu çift tetik 12/71 çifte (baba yadigarı)
    huğlu çift tetik 16/76 çifte (dede yadigarı)
    Torun 307 lihgt 12/66 sp (24-32 gr arası çok tatminkar)
    hatsan torpedo 150 (bozuk bir dürbünle paslanmayı beklemekte)
    Hatsan at44 WX10 LW(sonunda)
    zoraki 4.5mm

  • Uçar avlarda reddot, dürbün gibi aksesuarlar yasak olmakla birlikte, kullanmasına imkansız olan ürünlerdir. Uçar avlarda önemli olan şeyler, aksesuarlardan daha ziyade daha temel olan bazı unsurlara dayanmaktadır. Önceliklerine göre sıralamak gerekirse örneğin;
    * Dibcik : Her avcıya göre dibcik ebatları farklılık gösterir. Uygun olmayan dibcik omuzlandığında yüze oturmayacaktır, ve namluya hakimiyet azalacaktır.
    * Boğum: Yine dibcik ile entegre bir yapıdır. Dibcik omuzlandığında yüze tam oturuyorsa, tüfeğin üzerine çok fazla yatmadan namlu ve arpacık hedefle aynı hizaya geliyorsa avcı için uygun olanıdır.
    * Mühimmat : Her av için mühimmat farklılık gösterir. Her uçara veya kaçara kullanılacak mühimmat farklıdır. Uygun ve kaliteli mühimmat kullanmak gerekir.
    * Uçar/kaçar avlarda tüfek gezdirilerek alan atışı yapılır. yani uzun uzadıya göz gez arpacık yapılmaz.
    * En önemlisi, avı bulabilmek, ava sokulmak. Avı öğrenmenin en iyi yolu, iyi avcılarla birkaç sezon ava gitmekle olur.
    Akıllarında soru işareti kalan arkadaşlar için bir örnek vereyim. Kuş avlarında; avı görüp tüfeği omuzlayıp, nişan alıp atma süresi toplam 1,5 sn.dir.


    Yukarda yazdığım bilgiler kendi deneyimim ile sabittir.

  • kışın reddotlu olarak 20 ga armsan otomatiğini kullandım. sonuç süper. iki göz açık ve daha hızlı nişan alabiliyorsunuz . ama çokta gerekli değil.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • yasak olusu av kanunumu yoksa 2521 sayılı av tufeklerı ıle ılgılı kanun mu? hangisi nerde yazıyor..
    yazılı olarak genelge yonetmelık tuzuk kanun adı numarasını yazarmısınız lutfen..
    saygılar

  • çeşitli bayilerde tetik piminden takılabilen picatinny rail support'lar mevcut onun haricinde armsanın tactical serisi olan armtac serilerdinde bulanan harici picatinny railler var metrik 3 vidayla takabilirsiniz fakat mesele o vidaların gireceği yeri açıcak usta bulmakta...