26 Mart 2011 - Mustafa Serdar ile YataGun'un Samyang ve Hawke Tanıtım Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu hafta başlık benden, yukarıda yazdığı gibi Sayın Mustafa Serdar'ın çabaları ile havalı silah camiasına kazandırmış olduğu Samyang marka havalı silahlar ve Hawke marka dürbünler Yatagun stoklarına girmiş bulunmaktadır.

Kendiside bize verdiği değeri göstererek bu ürünlerin tanıtımını yapmak ve bizleri bilgilendirmek maksadıyla kızı Merve hanım ile birlikte Ankara'ya gelecektir.

Bizlere düşen görev ise iyi bir katılımla bu günü daha güzel bir hale getirmek ve değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktır.

İşleri olan arkadaşların cumartesi günü işlerini biraz erteleyip bu buluşmayı kaçırmamalarını tavsiye ederim...

Ülkemizde bu hobiyi paylaşan Tüm dostlarımız davetlidir.
    cumartesi görüşürüz.

Gelen herkese teşekkürler çok güzel oldu etkinlik.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Mahmut Sami: Etkinlik Fotoğraflar eklendi (18 Şubat 2018 21:30).

• Şimdi ben çamlıkta buluşmayı tavsiye ediyorum. Bence samyanglar paintsign otoparkında kullanmak için fazla güçlü. Ayrıca taşlardan sekme yapabilir, susturucusuz sesli olur, arka plan güvenliğimiz yok. İyi bir organizasyon yapmamız lazım gelir.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• Dağa benim yerime gidecek bir gönüllü arıyorum :((

Air Arms S410 Extra B.A 1000 FPS + BSA 8-32x44
    ankarateam.png

• Katılmayı çok isterdim kısmet. Bizede artık video ve resimleri izlemek düşer.

- Hatsan Mod 135 QE 6.35

- Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot

• Güzel bir haber,,Mustafa bey ve kızını misafir etmekten mutlu oluruz..Murat'a katılıyorum.Buluşmayı,2 çamlıkta yapmak bence daha uygun,,Mangal yakmak sorun olmaz, mesafe daha uzun, ve daha ıssız olması avantaj.. g;$i:)

Buluşma krokilerimiz ektedir..Ankara ve Diğer illerimizdeki Hobidaşlardan,Katılmak isteyen herkes gelebilir.

https://www.airgunturk.com/index.php?page…2&type=page
    https://www.airgunturk.com/index.php?page…2&type=page

A Takımı Üyesi

• Resmi Gönderi

Tencere tava getirmeyi unutmayın, özellikle düdüklü tencereler iyi ötüyormuş ;kihhik,;şrofls;.

• Şenlik olacağı kesin. Katılan herkese eğleceli, keyifli zaman geçirmelerini dilerim. Bende gelmek isterdim ama geçici karışıklıklar var iş hayatımda. Sınav, tayin, YMM'lik istifa v.s. Bunları hallettiğimde hobide daha aktif olarak aranızda olmak isterim. Samyang ve Hawke alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli atışlar dilerim.

Bilmeyen ne bilsin bizi, bilenlere selam olsun...

• Kesinlikle katılmak isterim... Saati önemli elbetteki.. Öğleye kadar çalışmaktayım c.tesi günleri :(( ve tarih 26 mart mıdır ?

Düzeltme: yazdıktan sonra gördüm 26 martmış :))

• 27 Martta YGS sınavı var ve görevliyim... Keşke katılabilenler kadar şanslı olsaydım diorum... Çok güzel bir organizasyon ve Mükemmel olacağından eminim...

Theoben Raw HM1000X 0.25 cal.
    Benelli Vinci Black Synetic
    Mke çifte 71cm 12 cal. Kaval Namlu
    SAUER 202 7mm Remington magnum

• Resmi Gönderi

Duyduğuma göre bolca uzun odunlar geliyormuş ve dev kamp ateşi yakılacakmış. x;.z

• pazar yapsaydınız keşke :( nöbet konusu var teslim edince gelirdim :( üzüldüm bak şimdi

kısmet değil miş napalım

Mustafa bey Ankaramıza hoşgeldiniz demekle yetineyim artık

sevgiler

İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm

ZORAKİ Hp-01 Ultra .177

Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE

Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE

Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

H İ T

• %80 katılacağım. Aracı olmayıpta gelmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum, buluşma saati ve yeri tam olarak belli olduktan sonra ortak bir noktadan gelmek isteyenleri götürebilirim. Örneğin; Mühye köyü civarında buluşma olacağını düşünürsek, gelmek isteyenler Atakule veya Turhan Güneş Bulvarı tarafına gelir ve oradan hareket ederiz. Kişi sayısı çok olursa iki-üç tur yaparız problem değil. Dediğim gibi %80 geleceğim bir aksilik olur ise bu başlık altında yazarım. Ayrıca özel msj yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Saygılar

• Resmi Gönderi

Camlik 2 uygun olur bende gelirim, ateslileride getirelimmi?

Bence getirmeyin, zaten yeterince gürültü olacak. g;$i

• Ben müsaitim ve geleceğim inş. üzerime düşen bir şey varsa yapmaya hazırım. Ayrıca aracı olmayan arkadaşları Dikmen kavşağı, oran şehri taraflarından alabilirim. Bence herzamanki yerde buluşup ordan çamlığa çıkalım. ( ben çamlığın yerini bilmiyorum da :) )

Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

• Bir aksilik olmazsa bende gelıyorum hatta bıletımı bıle ayraladım bu aksamdan.Ama kodroyu genış tutmak için elımden gelenı yapmaya calısıyorum.İnşallah Mehmet Rıza abımı kandırabılırsem Kadra47 Veysi ve Dinçer Gürel arkadaşımızla daha oncekı palnımızda kı gıbı beraber geleceğiz.
    Ama olurda gelemezsek yarın ıtıbarı ile 10 lt acılı şalgam yola çıkacak..Bizi temsilen şalgam iyi gelir.yanınızda bol bol pet bardak getirin.

cukurovateam.png

Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56