Av tüfeğinde Penetarasyon Testi için kurşun tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle Tüfeğimden bahsedeyim, Arthemis A-Tac superpoze: 51 cm slug namlulu , 76mm magnum fişek atabiliyor
    İlk ateşli silahım, Ateşlinin gücünü merak ettim, penetarasyon testi yapmak istiyorum. Uygun biryer ve testi yapacağım bir malzeme bulup fotolarını ve yorumlarını sizlerle paylaşıcam.
    Ateşliler konusunda çok tecrübem olmadığı için, Tüfeğimin atabileceği 76mm lik magnum en iyi deliciliğe sahip fişeği kullanmak istiyorum.
    Testte amacım başlıkta söylediğim gibi çarptığı yerdeki etkiyi (impact) değil, DELİCİLİK (penetarasyon) sonuçlarını merak ediyorum.
    sizlerin bu konuda tavsiye edebileceği magnum çapa sahip fişek önerilerinize ihtiyacım var

  • hocam yıllardır ateşli kullanıyorum şu an av sezonu kapalı olduğu için atış yapamazsınız. sezon acıldımı kırsalda kullana bilirsiniz . bende izmirdeyim bu konuda yardımcı olabilirim. ben kurşun olarak rc nin kurşunlarını kullanıyorum. gerçekten çok kaliteli ve isabetli bir kurşun. ben bugune kadar 76mm fişek kullanan görmedim bazı sitelere bakarsanız federal marka kaliteli kurşunlar var diğerinin 5 katı fiyata ama isabeti etkisi menzili.... söze gerek yok. genede herşeye rağmen rc den şaşmayın. tüfğinizde gerçekten kibar ve etkili bir tüfek. bir ara kurşun atışı videolarımız vardı bulabilirsem nete eklerim

    yaşlanarak değil yaşayarak öğrenilir, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
    mod-125 5,5 ve 4,5
    vursan 92-A 7+1
    huğlu süperpoze
    gazelle süperpoze
    Hatsan BT-65 sw lw .22

  • fiocchi law enforcement serisi var fullbore slug ve armor piercing slug var,
    remington magnum slugger,
    sellier & bellot mini magnum slug,


    bunları ben armsan A612 slug namlu ile kullanıyorum en iyi sonuç aldığım fişeklerdir


    Saygılar.

  • Bizim dükkanda ki müşterilerden bi Ahmet abimiz vardı,tek kurşun hastası adam.evinde bizim dükkanda ki stoğun 2 katı fişeği vardır eminim.
    Her türlü kursunu denemiştir eminim o da bir ara penetrasyon için kurşun ararken yerli mali zuber in ucu bakır bilyeli olan bir modelini denemiş beklediğinden çok daha iyi sonuç aldığını söylemişti.
    Modelini hatırlamıyorum ama bulmanız zor değildir eminim.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • hocam yıllardır ateşli kullanıyorum şu an av sezonu kapalı olduğu için atış yapamazsınız.


    Av sezonu kapalı iken "avlaklarda" atış yapılamaz; lakin atış sahaları varsa oralarda yapılır. Avcı derneklerine ya da belediyeye bağlı sahalar oluyor, oralarda atışlar serbest. Her zaman atış yapılıyor. Avcı belgesi de gerekmiyor; ama ruhsat şart.