Hatsan mod 125 detaylı incelemesi "Avcıhoca"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Crossmandan niye soğuyorsun. gücü yetersiz diye mi.
    125 çok güçlüdür ama crossmandaki isabetin yarısı yoktur.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • crosman kullanmadım ama anlatılanlara göre harika bir isabeti varmış ama mod 125 de öle isabet felan bekleme saten bir teptimi dübünde görüntü felan kayboluyo sonradan kendine geliyon ayrıca uzunluk olarakda iyi değil bence omuzuna kaldırması felan ayakda tış yapması zor ve zamanla kendini parçalayan bir tüfek tornavida elinden düşmez

  • Bende bir crosman 1077 kullandım ama kaval namlu çıktı :) 10 metrede 10 cm grup yapmıyordu ve şu an Ankara çöplüklerinden birinde.

  • Selamlar,


    Bende de Crosman 2100 var ve ben çok memnunum.Gerçekten isabetliliği çok iyi.15 metreden 1-1.5 cm'lik gruplar çıkarıyor.13 metreden 4 pompa ile küçük mantarları rahatlıkla patlatıyor.Bütün bu atışlarıda dürbünsüz yapıyor.Güç konusunda bir şey diyemem ama 35-40 metreye kadar verim alınabiliyor. :thumbup:

    AA S410 XTRA.22 ;tufey#
    CROSSMAN 2100
    ZORAKİ HP-01 ;tese;kkur

  • Bende bir crosman 1077 kullandım ama kaval namlu çıktı :) 10 metrede 10 cm grup yapmıyordu ve şu an Ankara çöplüklerinden birinde.


    ilahi çok güldüm bencede yeri çöplük olmalı , ben bi mod125 5,5mm kullanıcısıyım 10000 atıştan fazlasını yaptım ne dürbünüm dağıldı ne dürbün ayarı problemi yaşadım , bi kez namlu girişindeki o ringi değiştirdim oda benim bol yağ kullanmam yüzünden oldu , keçede pistonda imalattan kalmış bi çapak yüzünden küçük bi zedelenme var , elimde orijinal keçede var fakat zaman yokluğundan uğraşamadım takmaya , namlum hala canavar gibi , piston yayı hala çok kuvvetli , dürbün hiç olmadığı kadar iyi ayar tutuyo , tüfekte küçük bi pas yada karıncalanma yok , çokta üstüne düşüp bakım yapmış değilim , bi atışa çıktım mı 2-3 kutu pellet atar bu tüfek , hiç üzmedi beni , tamam isabetliliği biraz eksi puan ama 100 mertede vurduğun bi şişenin patlaması başka bi duygu , keşke diyorum 5,5 mm yerine 6,35 mm alsaymışım , menzil düşerdi ama atışlar çok daha istikrarlı olurdu hemde etkili , fabrikasından 6,35 nalu istedim veremiyoruz dediler , keçeyi bi değiştiriyim baya bi güç farkı olacak biliyorum , tüfeği ilk aldığım gün bu çapak pistonun içindeydi , demekki ilk günden bu güne güç olarak daha zayıftı belkide o sayede bu güne kadar kullandım , ama bana inanın daha önce denediğim tüfeklere nazaran hep + puanda. birkez aldım oncadır kullandım , yeni bi tüfek alırsam pcp olacak , kendi deneyimimden yola çıkarak sizi 1-2 ay sonra güç anlamında tatmin etmeyecek tüfeklerdense güçlü ama zorlu tüfekler almanızı tavsiye ediyorum , o crosman 1077 modeli benim optima 25 tabancanın gücüne bile erişemez ;) tüfek tüfektir tabancada tabanca :) 10 yıl sonra inşallah bu forum burda olacak , hatsan mod 125 5,5 mm aranacak bulamayacaksınız :) sadece bende olacak satmayı hiç düşünmedim :) iyi bi fiyat verirseniz bi ihtimal satmayı düşünürüm :D:D:D

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

  • ben benim mod 125 in dipçiğindeki lastiği söküp diğçiğe su doldurmuştum atış yaptıkça bir serinlik oluyordu. tepmesi de çok hoş olmuştu. sonradan da suyu boşaltıp içine kum doldurdum ama ağırlık merkezi çok değşmedi.

  • dipçiğin içine su koyunca sızdırmaması için ne önlem aldınız :him:s neden su koydunuz :him:s

  • dipçiğin içine su koyunca sızdırmaması için ne önlem aldınız :him:s neden su koydunuz :him:s


    sızdırmaması için naylon falan koydum olmadı sızdırmaya devam etti. mesela vidaların deliklerinden ve açtığım delikten sızdırıyordu.
    ileride silikon falanla bir deneme yapmayı düşünüyorum

  • Alt ve üst çengeli nasıl takıcaz geri ;$.,

    Ölürken gözlerimizde parlayan son ışık, milli mirasın hayali olacaktır.

  • Arkadaşlar bu yeşil gres nasıl bişi diger greslerden farkı nedir acaba pahalı bişeymi birde nerden alabiliriz bunu ..

  • Herhangi bir benzin istasyonundan "kauçuklu gres" diye sorup alabilirsiniz. kutusu 8-10 TL arası olsa gerek

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Herhangi bir benzin istasyonundan "kauçuklu gres" diye sorup alabilirsiniz. kutusu 8-10 TL arası olsa gerek


    g;$i Benzinciden aldım. Kauçuklu dedim anlamadılar yeşil gres deyince oldu. 9 lira verdim ama herhalde Bir yaylının ömrü yetmez bunu bitirmeye.

  • mod 125 in piston keçesı pıstona vıdaylamı tutturuluyor inş oyle değıldır bıktım smknın pıston vıdasını degıstırmekten ;şrofls;.

    Smk B2 4.5
    Hatsan Mod 125 5.5

  • Sağol avcı hoca benimde çok işime yaradı ;d; yay ve piston dışını gresledim m24 gibi oldu ;şrofls;. bana kalsa her yeri greslerdim keçesini falan ;şrofls;.

    Ölürken gözlerimizde parlayan son ışık, milli mirasın hayali olacaktır.


  • ilahi çok güldüm bencede yeri çöplük olmalı , ben bi mod125 5,5mm kullanıcısıyım 10000 atıştan fazlasını yaptım ne dürbünüm dağıldı ne dürbün ayarı problemi yaşadım , bi kez namlu girişindeki o ringi değiştirdim oda benim bol yağ kullanmam yüzünden oldu , keçede pistonda imalattan kalmış bi çapak yüzünden küçük bi zedelenme var , elimde orijinal keçede var fakat zaman yokluğundan uğraşamadım takmaya , namlum hala canavar gibi , piston yayı hala çok kuvvetli , dürbün hiç olmadığı kadar iyi ayar tutuyo , tüfekte küçük bi pas yada karıncalanma yok , çokta üstüne düşüp bakım yapmış değilim , bi atışa çıktım mı 2-3 kutu pellet atar bu tüfek , hiç üzmedi beni , tamam isabetliliği biraz eksi puan ama 100 mertede vurduğun bi şişenin patlaması başka bi duygu , keşke diyorum 5,5 mm yerine 6,35 mm alsaymışım , menzil düşerdi ama atışlar çok daha istikrarlı olurdu hemde etkili , fabrikasından 6,35 nalu istedim veremiyoruz dediler , keçeyi bi değiştiriyim baya bi güç farkı olacak biliyorum , tüfeği ilk aldığım gün bu çapak pistonun içindeydi , demekki ilk günden bu güne güç olarak daha zayıftı belkide o sayede bu güne kadar kullandım , ama bana inanın daha önce denediğim tüfeklere nazaran hep + puanda. birkez aldım oncadır kullandım , yeni bi tüfek alırsam pcp olacak , kendi deneyimimden yola çıkarak sizi 1-2 ay sonra güç anlamında tatmin etmeyecek tüfeklerdense güçlü ama zorlu tüfekler almanızı tavsiye ediyorum , o crosman 1077 modeli benim optima 25 tabancanın gücüne bile erişemez ;) tüfek tüfektir tabancada tabanca :) 10 yıl sonra inşallah bu forum burda olacak , hatsan mod 125 5,5 mm aranacak bulamayacaksınız :) sadece bende olacak satmayı hiç düşünmedim :) iyi bi fiyat verirseniz bi ihtimal satmayı düşünürüm :D:D:D


    +1 size katılıyorum bendeki mod 125 6,35 25 cal olandan silahı ilk aldığımda tam 57 metre mesafeden (mesafe olçüldü) arkadaşımın omzundan destekli atışla kibrit kutusu kadar bı hedefi tek atışla vurdum ben gayet isabetli buldum.

    hatsan sport 0,177 cal 15 yıllık
    hatsan mod 60 22 cal ağaç kundak winchester scope
    hatsan mod 125 25 cal optima scope
    gamo p23


    35mm oerlikon

  • hocam t 125 imi teknik olarak keski çekiç kullanmadan toplucam ,ellerinize ve aklınıza sağlık.