HATSAN'a ve SERVİSİNE TEŞEKKÜRLER

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Büyük incelemeler araştırmalar sonucu heyecanla aldığım Mod 125 Sniper (4.5mm) model silahımı alalı henüz 1 ay bile olmadı. Norica ve Gomo marka kaliteli saçmalar kullanmama rağmen dürbünlü ve dürbünsüz yaptığım atışlarda ne yapsam silahı bir türlü sıfırlayamadım 4-5 kutu saçma harcadım ve bütün hevesim kaçmıştı yaptığım atışlarda saçmalar bir türlü toplanmıyordu ve bu beni büyük sıkıntı içine ve pişmanlığa sokmuştu verdiğim paraya acımaya başlamıştım. bunun üzerine araştırmalara başladım acaba sorun bendemi diye. buraya konu açtım arkadaşlar saolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar ama bu yardımlar beni tatmin etmedi. en son çare olarak fabrikaya telefon açtım ve servisteki bir arkadaş bana silahı onlara göndermemi ve bir kağıda sorunlarını ve isteklerimi yazmamı söyledi. bende silahın istikrarsız olduğunu saçmaların toplanmadığını ve 4.5mm memnun kalmadığımı 5.5mm ile değişmesini rica ederek silahı yolladım. 1 hafta sonra bana telefon açtılar ve silahı kargoya vereceklerini söylediler bayram seyran derken tüfeğim bugün itibariyle elime ulaştı. kutuyu heyecanla ve birazda tedirgin bir şekilde açtım. silaha bir güzel bakım yapılmış yağlanmış temizlenmiş ve kalibre 5.5mm ile değiştirilmiş. hemen atış yapmaya çıktım yarım saat içinde tüfeği sıfırladım şimdi 100m den soda şişesini vurabiliyorum. tüfekten çok memnun kaldım. hatsan servisteki arkadaşların ilgisinden ve yaptıkları işten dolayı teşekkür ederim.. :thumbup:

    Hatsan At-44 Long LW TH. 22cal. - Tasko 4-16x50 AOE

  • Norica ve gamo piyasadaki en dandik markalardır , keşke 10 gr. JSB veya 10 gr. crosman kullansaydınız merminin hızını düşürüp isabet elde edebilirdiniz. Mermilerin sağa sola gitmelerinin nedeni hafif oldukları için ses hızını aşmaları ve sonic-boom etkisiyle yalpalamalarıdır . Eğer ağır mermi kullansaydınız hızı düşürüp nispeten daha isabetli atışlar alabilirsiniz . Yine de 5.5 olarak gelmesi daha iyi , daha ağır mermi daha düşük hız ( ideali 850-860 fps) demektir. Eğer kaliteli mermi kullanırsanız (JSB 16 gr. vb.) isabeti çok artacaktır. Hayırlı olsun. İyi atışlar.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

    • Official Post

    Norica ve gamo piyasadaki en dandik markalardır , keşke 10 gr. JSB veya 10 gr. crosman kullansaydınız merminin hızını düşürüp isabet elde edebilirdiniz. Mermilerin sağa sola gitmelerinin nedeni hafif oldukları için ses hızını aşmaları ve sonic-boom etkisiyle yalpalamalarıdır . Eğer ağır mermi kullansaydınız hızı düşürüp nispeten daha isabetli atışlar alabilirsiniz . Yine de 5.5 olarak gelmesi daha iyi , daha ağır mermi daha düşük hız ( ideali 850-860 fps) demektir. Eğer kaliteli mermi kullanırsanız (JSB 16 gr. vb.) isabeti çok artacaktır. Hayırlı olsun. İyi atışlar.

    :)) dandik görmemişsin sen arkadasım :))
    mehmet ince abimiz in ilk saçmalarını halen kullanmaya itilen birisi olarak silahı kırdıracaklar bana .)
    :love: jsb :love:

  • İlkler öyle biraz :) Ama yeni 30 grain ile JSB 25 grainden daha iyi isabet aldım evanix ile. :thumbup:

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • sorun saçmada değil namludaymış gönderdikleri fişte belirtmişler. bende 5.5mm ile değişmesini istediğimi belirtiğim için sanırım uygun gördüler ve değişti çokta iyi oldu memnun kaldım. mod 125 almak isteyen arkadaşlara tavsiyem 5.5mm alsınlar.

    Hatsan At-44 Long LW TH. 22cal. - Tasko 4-16x50 AOE

  • İlgilerinden dolayı hatsan ı bende tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum


    :D:D:D:D

    ''Sig Sauer p229 9x19 mm''

    "S&W 357 magnum"

    "Beretta F81 inox 7.65 mm"

    "Zig M 1911 .45ACP"

    "Cz 550 .308 Win Yivli "

    ''Walther Cp99''


    ''Air Arms S510 S/lite xtra fac 5,5 mm PCP+Hawke 8.5-25x42 Sidewinder 30' :love:;tacli#
    ''Webley Raider 10''
    ''HW 97K 5.5 mm''


    ''Safir T14 Classic-s 36 ''
    ''Hüsan arms 20 ve 12 Cal"
    "Huğlu Trap "
    "Mag-1618 20 cal Bolt action"

  • bu çok güzel birşey ve böylede olması gereken birşey bana göre, tebrikler ve teşekkürler hatsan..

  • adiniza cok sevindim bende yolladim gecen hafta tufegimi garantiye namlu kilidi ve kundak icin bakalim bekliyorm umarim problemsiz geri gelir

    HATSAN MOD99 L.E

  • 2.el at44 aldım bir takım sorunları vardı garantisi yoktu ücretsiz tüm sorunlarını halledip birde bir güzel bakım yapıp tüfeği kitap gibi göndermişler teşekkürler hatsan!!

  • servisi güzel olabilir fakat kullanılan malzeme kaliteli değil sanırım bende yolladım mod 125 imi fakat yine aynı sorun var tüfeğimde..ilk atışlarda etkili fakat zamanla ir yağ tenekesini bile delmez oluyor yakın mesafeden..