benjamin marauder air rifle

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • S.A/A.S


    Konuyu yanlış yere açtıysam affola.Ben Benjamin Marauder almak istiyorum fakat amerikan av marketlerinde 500$ olan silah türk av marketlerde 1500-1750 tl arasında. Eğer amerikan sitelerinden satın alırsam kargoyla gelecek olan silah için Türk sınırında sıkıntı yaratırlar mı?
    Eğer amerikan marketlerden satın alamazsam. 1500-1750 tl arasında marauderden başka hangi silahları önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.


    Selametle.. :love:

    Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha onur vericidir!!

  • ve aleykum selam abi airarmslara bakin derim

  • Önerin için teşekkür ederim fakat önceliğim benjamin marauder. Soruma cevap bekliyorum eğer amerikan marketlerden sorunsuz alabilirsem onu alacağım. Alamazsam airarms veya daystate almayı planlıyorum. ;tufey#

    Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha onur vericidir!!

  • yurt dışından ülkemize havalı sokamazsınız gümrükte takılır ve sorun çıkarır forumda önce bi çok kez tartışıldı bu konu
    fiyat farkına gelince gerçekten can sıkıcı

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • yurt dışından ülkemize havalı sokamazsınız gümrükte takılır ve sorun çıkarır forumda önce bi çok kez tartışıldı bu konu
    fiyat farkına gelince gerçekten can sıkıcı

    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. :love:

    Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha onur vericidir!!

  • Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. :love:


    rica ederim benimde almak istediğim ülkemizde satılmayan havalı silah modelleri var ayrıca genel olarak fiyatlarda ülkemizdekinin yarısı kadar ancak maalesef münkün olmuyor

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Merhaba,


    Bu konularda bende daha önce bir kaç kere yazdım. Yurtdışından, özellikle Amerika'dan havalı silah getirmek için izlemeniz gereken prosedür:


    1 - Öncelikle bu silahı ABD dışına satıp, Türkiye'ye göndermeyi kabul eden bir site bulacaksınız (Göründüğü kadar kolay değildir, çoğu ABD içine satış yapıyor, yurtdışına gönderebilmeleri için "Exporter" lisansına sahip olmaları gerekiyor)


    2 - Ödemeyi kredi kartınız ile yapacaksanız, bazı firmalar VİSA ve Master Card dahi olsa ABD dışında verilmiş kredi kartı kabul etmiyor (Örneğin: Pyramidair - tecrübe ile sabittir!)


    3 - İlk iki maddeyi hallettiniz, tüfeğin ağırlığı 3 kg civarında olduğundan en az 75 USD civarında posta bedeli ödersiniz (sakın FedEx, UPS vs. gibi kargo taşımacılarını kullanmayın, size en az 200-300 USD gümrük masrafı, konşimento zart zurt bedeli çıkarırlar ki malı bırakır, geri iadesini ister veya gümrüğe terkedersiniz (bir arkadaşımın başına sadece hız ölçen Chrono ile gelmiştir)


    4 - Siparişi vermeden önce, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne müracaat ederek getirmek istediğiniz tüfeğin Türkçe'ye çevrilmiş broşür veya el kitabını ekleyerek ithal izni alın (Kişisel ithalatında herhangi bir sakınca görülmemiştir gibilerden bir izin yazısı verirler). Bu izni almadan sipariş vermeyin.


    5 - Posta Gümrüğü ile gelen tüfek kesinlikle gümrükte takılacaktır ve size gümrüğe gelmeniz istenecektir. Ödemeyi yaptığınız kredi kartı ekstesi (harcama görülecek şekilde), tüfeğin faturası ve ithal izni ile birlikte gümrüğe gidin, kesinlikle satıcıdan kredi kartınızda görülen bedelden daha küçük bedelli bir fatura düzenlemesini istemeyin. Gümrüktekilerin de ellerinin altında bilgisayar, internet bağlantısı ve Google arama motoru olduğunu unutmayın, anında gerçek bedeli kontrol edebilirler !!!). Toplam bedel üzerinden %20 gümrük bedelini ödeyerek silahınızı alın ve güle güle kullanın.


    Bir de şöyle bir hesap yapalım, tüfek size kaça mal oldu: 500 USD (tüfek bedeli) + 75 USD (nakliye) + 100 USD (gümrük vergisi) = 675 USD x 1,8 TL/USD = 1.215 TL
    Türkiye satış fiyatı ne? 1.500 TL


    300 TL fark için bu kadar uğraşa ve riske girilir mi? Ayrıca ABD'den alacağınız tüfeğin garantisi orada geçerli,, yani bir arıza durumunda oraya göndermeniz lazım. Türkiye'de ise 2 yıl garantiye sahipsiniz.


    Ek olarak serbest meslek sahibi iseniz, havalı tüfeği kişisel gelişim/hobi gideri olarak gösterebilir, %18 KDV ve en az %25 gelir vergisinden avantajınız olur ki 1.500 TL için bu 228 TL KDV ve 318 TL Gelir Vergisi avantajı demektir ki aslında 546 TL daha ucuza, yani 954 TL'ye gelmiş olur.

  • [Resim Engellendi: http://i50.tinypic.com/2z9jrs1.jpg]

    Steyr lg110

    HW100s .177

    Huglu Px5 pro .22

    Nikko 10-50-60


  • Yukarıda yazılanlara aynen katılmakla beraber silahı kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.Fiyat performans açısından incelersek yurt dışında özellikle Amerika da açık ara lider bir silah.Yorumlar 4 ve 5 yıldız.Ben 22 cal. kullanıyorum güç ve isabet süper.Meydan Av'ın satış sonrası servis hizmeti de çok başarılı bence.Silah hakkında sorularınız olursa bilgim dahilnde yardımcı olabilirim.



    Saygılar

    Halil ÖZAK
    20.01.1967