geçen seferki gayet keyifli olmuştu, ben erkenden gidip biraz idman yapacağım. Erdinç izin alabilirsen sende gel, lafta kalmasın ![]()
19 Ocak 2013 Field Target Antrenman Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kavgada söylenmez "izin alabilirsen" ne demek yav.
Nasip olursa 07:30 gibi poaçalarımla ordayım.
Serhat abi geleceksen eğer lütfen çay karanfilli olmasın, yok illa karanfil olacaksa meyve suyu getireyim. -
Hava durumuna bağlı ama büyük ihtimalle geleceğim. Kar tanesi düştüğü an gelme şansım olmuyor.
-
Cumartesi sabah 07 : 00 da bulusalim 5-6 hadef dikip hep bir elden kahvalti cayi muteakip baslayalim ogleysee. Izin meselesine gelince yilbasindaki teklifimi hatirlatmak isterim

-
Bir aksilik çıkmaz ise bende gelmek istiyorum malum hem arayı hem havayı iiice soğuttum:)) Keçiören tarafından gelecekleride alana getirebilirim lakin dönüş konusunda garanti veremiyorum. Saygılar
-
Sabah 7 pek mümkün olmaz benim için ama ilerleyen saatlerde katılırım aranıza

-
Ben gelirim muhtemelen. Sabahın vaktinde kendime gelebilirsem FT antrenmanı iyi olur.
-
Yahu hastayım sizin şu buluşmalarınıza ...
-
Bende katilabilirmiyim araniza sabah 8 civarında.hem silaha alışılın hemde ystadlarimizin tecrubelerinden faydalanırım.hemde güzel fotolar yakalarım.nede olsa afsad uyesiyiz.tskler
-
Sanırım Ömer'de gelecek.nede olsa tüfeğini özlemiştir.
-
keşke Antalya içerisinde de bu şekilde etkinlikler yapabileceğimiz kişiler olsa

-
Ben gelemiyorum:( Finaller ve iş yoğunluğu perişan etti beni iyice. Ne kadar zor bir şeymiş çalışmak:(
-
Araç ayarlayabilirsem bende gelmeyi planlıyorum. hem kaç haftadır gelemiyorum hem de yeni tüfeğimi adam akıllı denemem lazım

-
Bende katilabilirmiyim araniza sabah 8 civarında.hem silaha alışılın hemde ystadlarimizin tecrubelerinden faydalanırım.hemde güzel fotolar yakalarım.nede olsa afsad uyesiyiz.tskler
Elbette katılabilirsiniz ne demek. Saygılar
-
Bir aksilik olmazsa ben de sabah erken saatlerde bir merhaba demek için gelirim.
-
Tüfengim yok ama pelletim var tarık abiyle bende geliyorum.biraz ft iyi olur.
-
Eveeeeetttt....
Eh, bu durumda bize de gelmek düşer

Çaylarda karanfil yok, tamamdır...
Ve de klasikleşen çağrımızı da yapalım :
KOĞUŞ KALLLKKK !...
Alanda görüşürüz...
-
araç ayarlayamadığım için malesef gelemiyorum. giden herkese iyi eğlenceler...
-
Bende gelemedim maalesef, cocuk olunca plan yapmamak gerekmis, bir kez daha tecrube ile sabitlendi.
-
Kar
Pek tutmadı ama tutması riskini göz önüne alıp gelemedim. -