BT 65 Scope cam - Kamera Montaj aparatı yapımı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar mrb. sitede kamera montajı için aparat bakarken seben dka 2 leri gördüm, arkadaşlarımıza 130 tl civarına mal olan bu aparatlar aslında incelendiğinde çok basit bir yapıları olduğu görülür. Tornacıya gidip kendi kameramıza ve dürbünümüze uygun bir aparat yaptırmamız aslında çok kolay ve çok da ucuz olur. Ekteki videoda göreceğiniz aparatı kendim 2 TL ye mal ettim, sadece 10 dakika da zamanımı aldı. Buyrun http://youtu.be/IwV8kogJ9oY umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Henüz biraz önce bitirdim, çekim yaptıktan sonra görüntüleri de ekliycem. Not: Benim kameram Sony, maalesef görüntüsü pek iç açıcı değil. Umarım randıman verir.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Hocam diğer bir videonuzdaki şu açıklamayı bir havalısilah kullanıcısı olarak pek bir yadırgadım. Apaçileri havalı silaha özendirmenin anlamı yok bence.



    Hatsan BT 65 ile 15 metreden Gamo TS 22 pellet kullanılarak yapılan atış. 7 mm kalınlıktaki öküz bacak kemiğini kıran Bt insan kafasında neler yapmaz ki?

  • Elinize saglik, gayet guzel ve kullanisli olmusa benziyor. Yaraticilik, bu hobiyi skilmadan devam ettirebilmeyi saglayan sey bence.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • bende kendime yaptım bir abarat sizin yaptığınızdan da yapmıştım fakat elinize alıp gezdiğinizde dürbünün en hassas bölgelerini esnetiyor bilginiz olsun
    bulabilirsem resmini atarım buraya benim yaptığım bağlantıda bir adet sabit ayak 4cm aluminyum köşebent bir iki aluminyum lama metrik on civata 2.5c 2.5cm aluminyum dolu kare çubuk bu kadar maliyeti 20 tl idi sanırım resimlerini bulursam atarım olmadı tekrardan çekip koyacağım iyi akşamlar

  • Gerçekten elinize sağlık.Bende arıyordum ama seyrettikten sonra hemen yapıcam.Tek sorun kameramın altındaki vidası yok vida bulmam gerek.

  • Bullarika kardeşe cevaben,
    Yazdıklarım asla insanda kullanılsın anlamında değil, ancak insanlar ellerindeki PCP leri oyuncak zannediyor ve insana zarar verir mi, öldürür mü türünden konuşan veya yazanlar oluyor. Ben de öküzün bacak kemiğini kıran insanın en sert yeri olan kafatasına neler yapmaz ki anlamında değindiğin yorumu yazmıştım. ki öküzün kemiği ölçtük 7 mm idi, birader doktor, ona sordum insan kafatası bundan daha ince, bazı noktalarda 4-5 mm arası, hatta bazı noktalarda bundan da zayıf.
    Bir de bir arkadaşımız BT ile atış yapılan bir hedefin hemen yanında durmuş, yapılan atışları cep tlf ile çekerek yayınlamıştı. orumculardan biri "Kimse beni BT'nin önünde tutamaz" yazınca da tehlikesi olmadığı gibi bir yorum yapmıştı, onlara bir cevap olması bakımından o cümleyi kurmuştum. Yine de hassasiyetin için tşk.ler :thumbup:

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Sizin niyetinizden bir şüpem yok amma ve lakin kafa tası kısmı hiç hoş olmamış. g;$i


    Domuza ne yapmaz mesela :rolleyes: kafa tası illa insandamı var domuzlarda bizim kadar kalın kafalıdır muhtemelen 8o

  • Aparatı deneyince randıman verip vermediğini deneyeceğimi yazmıştım, bugün bir iki atış yapma imkanım oldu iyi seyirler,
    http://youtu.be/JGC7neb3HM4
    Not: Kameram Sony, hikmeti nedir bilmiyorum ama çekimleri hiç hoş değil, ancak günlük güneşlik olursa biraz kalite artıyor, zamanında bu makineye 730 Tl ödemiştim. Vatandaşın 220 Tl ye satıl aldığı Samsung fotoğraf makinesinin çektiği videolar bundan daha kaliteli. Bu elektronik eşya işi biraz şansa bağlı galiba.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Elinize saglık gayet Guzel olmuş .

    Prestige kub mtc viper 4-16-50,
    Hatsan mod 70-22 ,
    Simson 12 çifte,
    Tek kırma,
    Kral magnum 5.5
    Hatsan mod 33 4.5
    Beretta92fs co2 4.5

  • selam evet kameranız optik lensli eski tip kamera bendede aynısı var dijital makineler ile daha iyi sonuç alırsnız 199tl ye satılan x marka 720p çekim yapam dijital foto makine ile cam gibi görüntü elde edbilirsiniz...çekim yaptığız, atış yapılan yerin arkası yerleşim alanı aman dikkat edelim... :(
    bt65 elite ile demiri deldiğimi bilirim dikkat edelim :(

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen sekocan ().