Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlarım, eyer benim gibi alışveriş için güvenli telefonla bilgilendirip, forumlardan, mail'lerden mesaj atıcak kadar olan bir site istiyorsanız kesinlikle AKSUAV olur benim tercihim. Forumdaki tüm abilerim üstadlarım bu siteyi önerir ben sadece buna şahit oldum ve sizlerinde bilmesini istedim AKSUAV teşekkür ederim. Benim için kim daha çok hakediyorsa AKSUAV gibi o kazansın kim neyi ne kadar hakediyorsa, işini iyiyapıyorsa ve çok önem veriyorsa o kazansın derim ben daha önce başka sitelerden alışveriş yaptım ama bu kadar ilgili müşteriye önem veren bir site görmedim daha doğrusu gördüm oda AKSUAV teşekkürler AKSUAV kolay gelsin saygılarımla kadir berke muslugil ............

    hatsan mod 85 sniper 4,5 cal (3-9*32 optima) &&& Crosman .357 4,5

  • ok

    Arkadaş görüşlerini yazmış, sizde dalga geçer gibi "ok" yazmışsınız ki dalga sanırım zaten. Yanlışlıkla ekşi sözlük, inci sözlüğe falan mı kaydoldum diye düşünmeye başladım şimdi.

  • Arkadaş görüşlerini yazmış, sizde dalga geçer gibi "ok" yazmışsınız ki dalga sanırım zaten. Yanlışlıkla ekşi sözlük, inci sözlüğe falan mı kaydoldum diye düşünmeye başladım şimdi.


    Dalga geçtiğini nerden çıkardınız belkide tasdik etmek amacıyla o cümleyi sarfetmiş olamızmı?Genelde forumda yeni üyelerde mesaj sayısı ve üyelik tarihiyle kıyaslandığında forumun tecrübeli insanları reklam kokusu sezdimi bunu açıkça belli ederler!

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Evet çok haklısın telefona çıkan kişi ilgili ve mal satmaktan çok sana yardımcı olamaya çalışan biri,


    Başka av bayileri gibi telefonu bilgi sahibi olmadığı konularda yorum yaparak seni yanıltan ve başından savmaya çalışan bir "bayan" açmıyor... (Anlayan anladı)

    ;tufey# Erden ÖZDEN
    Daystate Airwolf Tactical 5.5 (Hawke 8x32x56 pro)

  • Anlaşılmamı ;)

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22


  • Dalga geçtiğini nerden çıkardınız belkide tasdik etmek amacıyla o cümleyi sarfetmiş olamızmı?Genelde forumda yeni üyelerde mesaj sayısı ve üyelik tarihiyle kıyaslandığında forumun tecrübeli insanları reklam kokusu sezdimi bunu açıkça belli ederler!

    Kime göre, neye göre reklam. Sana iyi gelmeyebilir, fakat ona iyi gelmiş olabilir.


    Açıkcası göreceli reklam konusu, rahatsız olduysa konudan "raporla" seçeneğine tıklayarak sildirebilir.


    Silah konusunda yeni olabilirim fakat forum konusunda yeni değilim, saygılar.


    not: gönülleri her zaman hoş tutmakta fayda var, ünlem işaretleri ile "ok" kelimeleri ile pek fazla ilerlemeyiz

  • Tavsiye üzerine alışveriş yapıp, çok memnun kaldığım av bayi Aksu Av.

  • Bende 2013 başlarında piyasadan daha uyguna bt65 set almıştım kendilerinden .Hatta kalibre konusunda keyfi değişim talep ettim beni kırmadılar. Polat Aksu beydi sanırım alışveriş için konuştuğum kişi. Ben alış verişten çok memnun kalmıştım . Konuyu görünce yazmadan yapamazdım. Kendilerine birkezdaha teşekkürler.

  • dün iki kutu crossman hollow point istedim. telefonda sağolsun ilgilendi .. ürünleri hem çok ideal fiyattan verdi. hemde ürünleri aldıktan yarım saat sonra kargoya verdi ve 24 saat geçmeden ürünler elime ulaştı. ayrıca o kadar güzel paket yapmışki 2-3 kutunun içine koymuş ve dolayısıyla pelletlere hiçbir zarar gelmemiş sarsılmalarını önlemiş , ben çok teşekkür ederim AKSU AV'a çok memnun kaldım. inşallah daha sonra çok alışveriş yaparız.

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Sanırım bu bayan mevzu Hi-lal ve İşgören'de var bildiğim kadarıyla silah sektörü hakkında bilgisi olmayan nadide bayanların o koltukta oturup iletişim departmanında yer almasıda ayrı bir ilginçlik..


    Bir yabancı kelime yüzünden bu denli yaklaşım hoş değil hele ki karşıdakinin niyetini anlamadan?


    Forumda bazen yanıltıcı derecede pohpohlama veya yine aynı şekilde eleştiriyi haketmeyecek kadar eleştirilen bayiler var genelde bu gibi direk başlayan konu başlıklarına ithafen reklam olayını kasteddim çünkü bunun örneklerini biliyoruz..Konu başlığı yanlış yerde olunca insan öteki türlü düşünüyor..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Bunu duydugum iyi oldu bende tam ordan yatagun dampa siparisi vericektim sagol

    Hw 97k

  • grihava abi dediğin şeyi anlıyamadım bana kızdıysan yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim abi nede olsa yaş farkı var saygı önemlidir kızgınlığın neye anlıyamadım abi bu

    hatsan mod 85 sniper 4,5 cal (3-9*32 optima) &&& Crosman .357 4,5