Hatsan Webley Scot 5,5mm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Anlattığınız ve bahsi geçen bu tüfek için 10-30 metre mesafeler çok az mesafeler gibi gözüküyor. Bu kadar güçlü bir tüfeğin hakkını verip ,100 metre grupmanlarını ve 100 metre üzerindeki çeşitli hedeflerdeki tahribatını ve isabetliliğini görmek için sabırsızlanıyorum.

  • Tekrar selamlar..
    Bu silahın tetiğini hiç beğenmediğimi daha öncede söylemiştim.Bu gün can sıkıntısından şöyle bi söküp bakmak istedim. Kundağı çıkardıktan sonra tetik kısmını iyice inceledikten sonra sadece tetik sistemini 2 adet pimin tuttugunu farkettim.Patriot veya diğer tüfeklerdeki kadar karmaşık bir sistemi yoktu.Tabii bunun iyimi kötümü olduğunu ustalara bırakıyorum.Ancak iki hamlede tetiği elime aldım.Genel olarak tetik kısmındaki pimlerin ucu boş.Herhangibir sekman tarzı birşeyle çıkamaması için güvence altına alınmamış.Bu silahta dürbün çok rahat birşekilde kaydığından dolayı stoper ve tek ayak bekliyorum onun için çok az atış yaptım.Buna rağmen birkaç pim çıktı çıkacak vaziyette idi. Yani her 50 veya 100 atışta kontrol etmek gerekiyor. Yada pimleri sekmanlı pimlerle değiştirmek gerekiyor.. Sanırım ?


    Sanırım diyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sevgili üstadların fikirlerine ihtiyacım var..


    - Başta demin dediğim gibi pimleri sekmanlı pim gibi bişeylerle değiştirebilirmiyim?


    - Yeni bir tetik yapmaya kalksam bunu nerede, nasıl ve ne şekilde yapa yada yaptırabilirim?Hatsana mail attım Torpedonun tetiği uyarmı diye ancak Torpedodaki tetik metal görünümlü plastikmi yoksa metal mi onu bilemiyorum.Umarım cevap atarlar.


    - Son olarak istanbul üsküdarda ve kocaelinde havalı tüfek tamiri ve modifikasyonu yaptırabileceğim ( tetik değişimi, gresleme, bakım vs. ) yer varmı?


    Şimdiden teşekkürler..



    [Resim Engellendi: http://img183.imageshack.us/img183/2676/wstetik1yv0.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img170.imageshack.us/img170/1138/wstetik2st1.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img170.imageshack.us/img170/7755/wstetik3zz7.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img146.imageshack.us/img146/8527/wstetik4rp6.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img170.imageshack.us/img170/6567/wstetik5dl1.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img373.imageshack.us/img373/5862/wstetik6by0.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img394.imageshack.us/img394/3910/wstetik7pl8.th.jpg]

  • selamlar arkadasım velibeyden stoper aldığıni belirmissin ama bi ise yaramio bende aldım :him:s

    optima 6,35 tasco3-9*40
    optima5,5
    hatsan,4,5


    sarsılmaz concorde 5+1


    veeeee cz 75 16+1 :thumbup:

  • O zaman dampa tek ayakmı alıcaz ne yapıcaz ?


    Bu arada stoperin üstünde alyen vidası var.BEnim tüfeğin kızak bölümünde mutelif alyen boşlukları var.Yani stoperin yandan tutmasından ziyade üstten tutması önemli çünkü üst alyen olmasa dürbünle beraber stoperde kayar..
    Di mi ? ( Yani bana öyle geldi o bakımdan.. )
    Saygılar..

  • Bir dampa ayak alsanız ve stoper ı arkasına monte etseniz, zeminde bulunan deliğe civatayı yerleştirmeseniz bile kayma oluşmaz. Fakat tabi madem hem stoper de civata var hemde tüfekte gerekli yer, o zaman takılması daha iyi olur.
    Ben bir keresinde mod 125 e tek parça ayak takmıştım, arkasına da stoper ı. Stoper ın civatasını zemindeki deliğe oturttuğum helde stoper geri kaymıştı. Sonra stoper ı söküp baktım, civatası yamulmuştu ;rofl.;


    senc79
    Tetik konusunda ise, torpedo tetiği (metal tetik) alıp taksanız bile sadece görüntü olarak fark eder. Tetik mekanizması resimlerden gördüğüm kadarıyla aynı.

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Dracone ().

  • Vaybe hatsana bak stopere bile meydan okuyo.. :)
    Artık bağlayıp denicez bakalım neler olup bitiyo..
    Buarada hatsana tetik konusunda mail attım ama cevap vermediler
    tetiği başka biryerden temin edebilirmiyim acaba ? Fikri olan varmıdır arkadaşlar..
    Dracone arkadaşıma da teşekkürlerr..

  • Kayma sorununu dampa cözer arkadaslar sadece. Bende patriot var, dampa ile zerre kayma olmadı. Sıfırlamada kaçmıyor ayrıca.İyi atışlar.

    Webley&Scott Patriot .22 cal (1. nesil)
    Optima 3-9x44+( Sportsmatch Dampa Mount 1" )
    Webley&Scott Tomahawk .177 cal
    3-9x32E Tasko+Tek Parça Ayak


    Hatsan At-44 10 .22 cal 6-24x50 Tasko

  • senc79
    pm attım

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

  • 5.5 mm. daha iyidir, ben hem 4.5 hem 5.5 97k kullandım. 4.5mm ile modifiyesizken bile 70-80m şişe kırıyordu,
    ama 4.5mm şişeyi kırarken 5.5mm şişeyi dağıtıyor. Kırıkları toplamak daha zor oluyor. ;şrofls;.
    isabetlilikleri aynı, ancak oradada rüzgarlı havalarda 5.5mm daha isabetli, çünkü pellet ağırlığı nedeniyle sapma daha az oluyor.

    5,5 mm hw 97k da aynı masafede mi şişeyi dağıtıyordu acaba ;bir de bu tüfek için saçma seçme huyu var diyorlar doğru mu?

    avsan süperpoze

  • sayın yenilmeztuzun,


    soruna cevap gelmemiş, bunun nedeni yanlış konuda olması. sorduğun soru ile ilgili yanıtları HW97k nın konusunda çok rahat bulabilirsin. benim aklımda kaldığı kadarı ile pekçok HW97k kullanıcısı crosman hollowpoint i tercih ediyor. isabetlilik ve bulunabilirlik açısından.


    selamlar

    [url=http://img517.imageshack.us/my.php?image=letsseefd7.jpg][img=http://img517.imageshack.us/img517/8830/letsseefd7.th.jpg]