hatsan'a tüfek yollayacakların dikkatine!!! önemli!! siz de mağdur olmayın!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle tanışma fırsatı bulamadan sizlere bu başlığı açtığım için üzgünüm. Başıma gelen olayla insanlara yol gösterebileceğimi umduğum için ivedilikle yazma kararı aldım. Umarım başlık tekrarı yapmıyorumdur. Hatsan fabrikasına aras kargo aracılığıyla gönderdiğim tüfek, hatsan ekibi tarafından, kargo paketi açılıp ürünün faturalı hatsan ürünü olup olmadığı ve üründe kargo hasarı olup olmadığı kontrol edilemediği için teslim alınmadı. Aras kargo sütçüler şubesine sorduğumda ise imza atmadan kargo paketlerini açamayacaklarını, bunun firma prosedürüne aykırı olduğunu belirttiler. Hatsanı tekrar aradım ve bana ismimi not ettiklerini, kargo tekrar gelirse alacaklarını söylediler. Fakat kargo şirketi her gün aynı sıkıntıyı yaşadığı için tekrar götürmek istemiyor. İki arada bi derede kaldım anlayacağınız. Tüfek şubede sürünüyor.
    Sonuç olarak arkadaşlar eğer tüfeğinizi yollayacaksanız öncelikle arasla yollamayın. Arasla yollarsanız bile mutlaka Hatsan firmasını adınızı not ettirip kargoya sorun çıkarılmamasını belirtmeniz gerekiyor. Umarım birilerine yardımım dokunur. Özellikle benim gibi uzak illerden (Elazığ) kargo yollayanlar için çok büyük sıkıntı oluyor.

  • Tüfeğini geri istetip Yurtiçi ile yolla sıkıntı olmayacaktır. Ayrıca foruma göz gezdirirsen bu konu hakkında uzunca bir yazı dizisi bulacaksın bu konu hakkında

    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KgBy40.jpg]+ Nikula 3-10x42 tactical + Bushnell 1x40 Reddot :thumbup:;tufey#
    SATILIK Gamo PX-107 4.5mm .177cal + CO2 tüp ve BB ;director;


    ;şrofls;. I am the Metallurgical Engineer ;şrofls;.

  • kusura bakmayın artık acele yazdım çok incelemeden. diğer forum konularını inceledim ama şikayet konularına hiç bakamamıştım. ben de gönderiyi geri istedim zaten ama her kargo 2 gün + teslimat süresi nedeniyle 2,5 günü buluyor henüz yollamamış olan varsa onlar için yazdım.

  • geçmiş olsun git gel onca süre yolda geçti tüfek işlem görmeden geri gelecek kargo parasıda cabası hem kargo firması hemde hatsan hatalı olay sırasında direk sizi aramaları gerekirdi

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Geçmiş olsun, Yurtiçi ile sanırım anlaşmışlar. Geçen burada bir yazı vardı. Yurtiçi ile gönderilecek ve yurtiçi kargoya verilirken içinde havalı tüfek bulunduğu söylenip kendilerinde bulunan bir form doldurulacak sanırım. O yazıyı araştırın tekrar sıkıntı yaşamamak için.

    Hatsan Mod 85 Sniper 5.5mm (.22) + Optima 3-9x32 Dürbün ;tufey# (SATILDI)
    Gamo V3 4.5mm (.177) £tabanxalı$ (SATILIK)
    Cometa Fenix Mod 400 Compact Star 5.5mm (.22) + Hawke 6146 + Diana 4-16x42 AO Dürbün ;avci;
    Hatsan Bipod ;keyfs;
    Hatsan Torpedo Sniper 5.5mm (.22) + Yatagun Dampa + UTG Leapers 3-9x40 AO Dürbün f;s;s
    Optima 3-9x44 Dürbün ½bay£bay`; (SATILDI)

    Gamo P25 4.5mm (.177) ;#taban^l
    Crosman 1077 4.5mm (.177) bs,;s
    Ata Neo 12 Sentetik Mat Siyah 66cm +;tuftabV#

  • Aras kargo sütçüler şubesi ile mahkemelik olmak üzereyim. Tüfeği neden teslim edemiyorlar, meselede hangi firma haklı bilemem ama sütçüler şubesi ben kargonun peşine düşünce 5 gün sonra bana kargoyu iade ettiler ve imzamı aldıktan sonra hemen geri götürüp bu sefer teslim edeceklerini söylediler.


    Madem teslim edeceksiniz bu gel git ler neden yapılıyor? Veya Hatsan neden almıyor bilinmez. Daha da kötüsü kargom yırtılmış ve açılmış, içinde ki dolum ucu da kayıp. Ben durumu iade olarak teslim aldığım şubeye tespit ettirip tutanağı aldım. Şimdi Aras kargo genel müdürlüğünden cevap bekliyorum. Zararımı tanzim etmezlerse tüketici hakları kanununundan doğan bütün girişimleri yapacağım.


    Silahı da bir daha o şubeye göndermek veya Hatsan la uğraşmak istemediğimden satın aldığım Yusuf Bey'e gönderdim. Sıfır silah alıyoruz. Bir sürü angarya ile uğraşıyoruz. Kimin ne yaptığı belli değil.

  • geçen hafta yurtiçi kargoyla sorunlu hatsan ı gönderdim.
    işlemi yaparken kargo memuru gönderici ödemeli işlemiş. farkedince söyledim. sorun olmaz olursa telefonla arasınız hallederiz yardımcı oluruz vs. dedi.
    ben de hadi sorun çıkarsa ben öderim deyip buradan çok üstelemedim. bugün kargo çalışanı bana gelip firma kargoyu ödemesi olduğu için teslim almamış şubede kalmış dedi.
    Bende bir haftadır niye söylemiyorsunuz. niye haberim yok diye sitem ettim. Parayı ödedim. hatsan a teslim edeceğiz dediler. Bakalım hatsan a telefon edip soracağım. Bu işlerde arkasını aramak da fayda var.

    Hatsan Galatian IV
    Hatsan BT65 RB & AT-P2
    AT 44 Long LW
    Beretta CX4 Storm
    Walther CP99 & Gamo PT-85
    6lt 300 Bar & 1lt Skuba Tüp ve Aparatı



    << Herkese İyi Atışlar 8) >>