İsrail'den Gazze'ye kara harekatı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evet söylediği tarih 1986 !!!
    Temmuz 2014 de Mübarek Ramazan ayındayız.
    Herifler çoluk çocuk demeden katlediyor 1.6 Milyarlık İslam alemi seyrediyor.En sert tepki verende çok pis ''KINIYOR''

    Benjamin Discovery

  • Nasıl bir adalet,bir yanda el yapımı havayi fişekler,diğer yanda en teknolojik silahlar,böyle savaş olmaz,insan bunu nasıl içine sindirebilir

    "Söylediğini düşünmek,düşündüğünü söylemekten daha zordur"
    "Yüksekten düşenin canı daha çok acır"
    agt




    Daystate Airwolf Mct Tactical 5.5-zeiss conquest 5*20-50 s;,s
    hatsan mod 125 sniper vortex-SATILIK
    +;tuftabV#

  • Cnn muhabiri Diana Magnay, İsrail vatandaşlarının saldırıları film izler gibi tezahüratlar eşliğinde ve keyif çığlıkları atmasına sinirlenip burada kutlama yapıyorlar deyip twitter üzerinden pislikler telaffuzunu kullanınca Moskova'ya sürülmesine tepki yağıyor..Sosyal medya üzerinde kendisine destek verebilirsiniz nitekim onun kadın başına söyleyip yazdığı şeyleri erkek geçinenler yapamadı..Lakin rahmetli Chavez'inde bu barbar insan topluluğundan meydana gelen gayriresmi devlet bozuntusu için çok dobra sözleri mevcuttu..


    Ben bizim siyasetçilerin yerinde olsam nede olsa medyayla içli dışlılar Diana Magnay'i cesur yaklaşımından ötürü ülkemizin dış haber sorumlusu olarak göreve getirirek sahip çıkıp nazire yapardım..Kendisi resmi Facebook hesabından İsrail'i boykot etmek için ABD vatandaşlarına çağrıda bulunuyor..


    [Resim Engellendi: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p370x247/10489892_344136779071371_3663979128958855296_n.png?oh=4daef0bf1666a0b9a6f544a5407c304c&oe=543ABCF3]

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

    • Official Post

    İsra suresinde herşey yazıyor,tek tek gerçekleşiyor.israilin sonu çok yakın.



    İsra suresinin ilgili ayetinde, ileride bir İsrail devletinin kurulacağına dair açık bir beyan söz konusu değildir. Nitekim, bir çok tefsirci, "Biz kitapta İsrail oğullarına şu hükmü de bildirdik: ‘Siz ülkede iki defa fesat çıkaracak ve açık zorbalıklar yapacaksınız. Onlardan birincisinin vâdesi geldiğinde, kuvvet ve şiddet sahibi olan kullarımızı sizin üzerinize musallat ederiz. Onlar sizi yakalayabilmek için evlerin aralarına bile girerek her tarafı didik didik edip araştırırlar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdür." (İsra, 17/4-5) mealindeki ayetlerin bu ihbarını İslam öncesi devirlerde Yahudilerin yaptıkları fesat ve uğradıkları hezimete yorumlayarak ona göre mana vermişlerdir. Buna göre bu ilk fesat ve bozgunculuk sonucunda maruz kaldıkları felaket, M. Ö. 598’de Babil kralı Buhtu’n-Nasr’ın Kudüs’ü ve Beytü’l-Makdis’i yerle bir etmekle gerçekleşmiştir. Buhtu’n-Nasr, İsrailoğullarını Filistin’den çıkarıp çeşitli ülkelere sürmüştür.


    Yahudiler M.S. 132'de tekrar Kudüs'ü ele geçirdilerse de, bu çok sürmedi. Romalılar güçlü bir orduyla Yahudileri yenilgiye uğratıp şehri yıktılar.


    Bununla beraber, bu ayetin işaretinden zamanımıza işaret eden yönünü yakalamak da mümkündür.


    Nitekim, İslâm'ın ilk devirlerinden sonra 1948'lere kadar önemli bir Yahudi meselesiyle uğraşmayan Müslümanlar, 1948 yılında Yahudilerin bir İsrail Devleti kurmasıyla ikinci Yahudi fesadıyla karşılaşmışlar ve Yahudiler, hâkimiyeti tesis ederek, bu bölgeyi elde etmişlerdir.


    Şayet birinci fesat zamanını -tefsirlerde geçtiği üzere- eskiden olmuş kabul etsek bile bu ikinci fesadı şimdiki duruma tatbik etmek çok uygun görülmektedir. Buna göre, her iki olay da Filistin’de gerçekleşmiş oluyor. Eğer bu zülüm devam ederse ikinci hezimetleri, inşallah yakındır.


    Şeyhu’l-İslam da olsa, herhangi bir ayetin işarî manasını esas alarak kesin hükümler çıkarmak durumunda olamazlar. Bu konuda onları ayetin manasını bilmemekle suçlamak isabetli değildir. Kaldı ki, eğer soruda ifade edildiği şekilde konu ayetin ifadesinde çok açık olsaydı, bu bildiri bir takdir çizgisine işaret etmek olacaktı ki, bunun tersine bir mecraya girmek yanlış bir maceraya girmek anlamına gelirdi.


    Yahudilerin peygamberler soyundan gelmelerinin helak olmamak gibi bir imtiyaz hakkını kazandıklarını düşünemiyoruz. Hz. Nuh’un oğlu ve eşiyle Hz. Lut’un eşinin helak olması, Hz. Muhammed’in amcası Ebu Leheb’in durumu, bu imtiyazın ilahî adalet ilkesine uygun olmayacağının göstergesidir.


    Diğer taraftan, sadece Yahudiler değil bütün insanlar Peygamber soyundan gelmektedir. Çünkü bütün insanlar ilk insan ve ilk peygamber olan Hz. Adem’in çocuklarıdır.


    Ayrıca, sadece Yahudiler değil, Hıristiyanlar ve Müslümanlar da tamamen yok edilmiyorlar. İlahî hikmet bu üç semavî din mensuplarının kıyamete kadar devam etmelerini uygun görmüş olacak ki, bunların tamamen helak olmalarını irade etmemiştir.


    Özellikle, ilk büyük kitap olan Tevrat ilk şeriat kitabı olduğu gibi, son ve en büyük kitap olan Kur’an da en son şeriat kitabıdır. Bu iki kitabın mensuplarının kıyamete kadar devam etmeleri, ilahî hükümlerin devamı anlamına gelir. Tevrat tahrif de edilse, yine de bu gün dünyada devletin temel yasası olarak yürürlükte olan tek kitaptır. Yahudiler, Tevrat'ın mevcut hükümlerine göre amel etmektedir. Onların milliyetleri dinleriyle tamamen birleştiğinden, hayatlarının devam etmesine bir vesile olmuştur.


    Kaynak: İsra suresinde, Yahudilerin İsrail devletini kuracağıyla ilgili bir işaret var mıdır? Şeyhülislam bunların İspanya’dan kabul edilmesine neden göz yumdu? Yaptıkları zulme rağmen tamamen helak olmamaları, Peygamber soyundan gelmelerinden midir? - Sorularlaislamiyet.com Mobil

  • çocuklarına yakaladıkları bir Filistin'li çocuğu dövdürüyorlar, ne kadar zalim bu insanlar böyle


    https://www.facebook.com/photo.php?v=10152627726471189

  • Çocuklarını da kendileri gibi yetiştirmeleri gösteriyor ki bu insanlar 7 den 70e lanetli. Çocuklarına Filistin'e gönderecekleri bombaların üstüne resim çizdirip dilek yazdırıyorlar onları da zalim yetiştiriyorlar.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • eyvallah hocam ;
    ama bence Diyanet İşleri Başkanı, müslümanlar kardeşi tarafından katlediliyor derken ''sürç-i lisan'' eylemiş..


    Zira ''kardeşini aldatan bizden değildir.'' diyor Allah Resulu, ki bi başka müslümanı öldürenin İslam'dan-müslüman olmaktan ne kadar uzakta olduğu bu pencereden bakınca ortadadır bence..


    Belki; kardeş yerine ''islamdan uzaklaşmış-kopmuş müslümanlar'' diye bi ifade kullansaymış daha yerinde olurmuş kanaatimce..

  • bu konu form kuralları gereği siyasi konular grubuna girmiyor mu?

    Air Arms S510 Xtra FAC SL-RH Sporter 5.5 mm

  • Bunlar insan değil artık eminim. Çocukları lanetlemek ne derece doğru onu da bilemeyeceğim. Bizim dinimiz değil midir her çocuk masum doğar diyen.
    Venezuela ve Şili'nin yaptığını bir İslam ülkesi yapmadıkça bir daha bana dinden de kardeşlikten de bahsetmesinler.



  • Geçenlerde Bİr gazetici İsrail başbakanına İsra suresi sorusu sormuş. Müslümanların birgün sizi yok edeceği bundan korkmuyormusunuz demiş. Adamın cevabı " bir gün o müslümanlarla karşılaşırsak düşünürüz ama şu anda korkmuyorum. "

  • bu konu form kuralları gereği siyasi konular grubuna girmiyor mu?


    Konu haberler bölümünde yer alıyor ve hobi forumu olsakta duyarlı bireyler olarak görüşlerimizi dile getiriyoruz bu konuyu nasıl siyasete bağladınız onu hiç anlamadım?

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

    • Official Post

    2 tane konu açtım, birinde uçak vurma terörü, ölenler filistinli geğil,
    Diğerinde ise devlet terörü ile yüzlerce çocuk, kadın demeden öldürülen masum insanlar var ve 5 gündür 1 tane israil askeri ölmedi çünkü onların karşısında düzenli bir ordu yok, sadece sivil halk var.


    Konuyu bizim iç siyasetimize getirmediğimiz sürece, sadece yaşanan insanlık dramını konu etmek, vahşeti kınamak, kim olursa olsun, vahşeti yapan ister müslüman ister gayri müslim olsun, masum - elinde silah olmayan bebeleri kadınları - sivil halkı öldürmek insanlık suçudur. bu katilleri kınamak ta herkesin hakkıdır, israilde de, amerikada da bir kısım yahudiler israilin yaptığı bu insanlık dışı vahşeti protesto ediyorlar,


    Aynı düşünen herkesin de protesto etme hakkı vardır.

    • Official Post

    Ümit ediyorum ki Allah bizlere israili tokalamayı nasip eder


    Ama şuda var işimiz çok yolumuz uzun biz boykot diye urun almayalım tamam tamamda boykotu neticelendirmek hatta taçlandırmak için bu ürünleri biz üretmeliyiz unutmayalım ki üretmedikçe biz tüketmek için almak zorunda kalacağız yolumuz yontemimizi değiştirmeliyiz




    Mustafa Ekiz ellerin dert görmesin isra süresi gibi ne sure ve ayet-i celileler var


    Sent from my RM-994_eu_turkey_1167 using Tapatalk


  • Tespit doğru..


    Bizler ancak bireysel anlamda boykot edebiliriz fakat bu ürünlerin ülkeye girişi yasaklansa yani ithalatı durdurulursa bir netice alınabilir aksi halde bireysel boykot ile sadece ülke ekonomisini sekteye uğratmış oluruz lakin bu ürünlere olan bağlılığı kesmek için çok sayıda kaliteli yerli markamız mevcut olsada insanların doğasını anlamak zor bu boykota destek vermesi gereken asıl kişiler ithalatı gerçekleştiren sanayici ve işadamlarımızdır..Bu ürünlerin ithalatını arz talep olarak görüp yerli sermayeyinin kalkınmasına müsade etmezsen tüketici boykot ettiği zaman piyasadaki sıcak para duruyor buna paralel olarak ülke ekonomisi etkileniyor..En radikal çözüm bu ürünlerin girişlerini resmi olarak sınırlandırmaktır..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

    • Official Post

    Sadece israil ürünlerini boykot etmekle ekonomi durmaz, zaman herşeyi tedavi eder yeterki dirayetli durulsun.

  • Çok değerli arkadaşlar,


    bazı arkadaşlar ve adminler siyasete kaymasın diye arada uyarılarda bulunuyorlar.Eyvallah bu sitenin amacı siyaset değil.
    Ancak din ve siyaseti bir kenara bırakalım ülkemizin coğrafi konumu Milletimizin tarihi,İnsanlık ve vicdan bu olaylara kayıtsız kalmamızı engelliyor.


    Ortalama 100 yıl önce Gazzenin durumundaydık dedem at pisliklerinden darı tanesi topluyorduk diye anlatırdı.Hamdolsun ülkemizin şimdiki hali ortada.ALLAH CC ceddimizden razı olsun.Onlar şehit olduğu için biz yaşıyoruz.


    Allah CC o günleri Milletimize tekrar yaşatmasın.Ancak olaki öyle bir imtahana tabi tutulursak ordumuz dağıtılırsa Millet olarak her ne kadar silah kullanmayı bilsekte gençleri eğitmek'' KANARYA SEVENLER DERNEĞİNDEN'' önce bu sitenin üyelerine ve ustalarına düşecek.


    Valla bu adam gece gece uçmuş diyebilirsiniz ama Srebnenitsa sırp katliami 1995 dünyanın gözü önünde oldu.


    Adminlerden rica ediyorum bu silinecek bir konu değil.Aksine beynimize kazınıcak bir konu.Unutmayalım arkadaşlar büyük israilin vaadedilmiş topraklarında bizimde ceddimizin kan dökerek kazandığı bugünkü sınırlarımız içindeki vilayetler var.Bilmem anlatabildimmi.

    Benjamin Discovery

  • Konu siyasi olmamakla birlikte,ülke içinde ve dışında yaşayan vatandaşlarımızın aksini düşüneceğini hiç tahmin etmiyorum,ancak ürün boykotu sözkonusu olduğunda,bunun gerçeklik tarafı pek yok,zira şuan tükkettiğiniz her tavuk etinde,her yumurtada ve her ekmekte israil tohumu var,bunun aksi söz konusu olamaz,çünkü anaçlar sadece israilde var,buğday tohumlarının fertilitesi 2 nesil,yani ikinci nesilden sonra ürün almanız olası değil,ürün miktarını artırmak için,maalesef kendi anaç tohumlarımızı yok ettik,tüm dünyaya pazarlanan tohumlar israil kökenlidir,bu konuda hiçbir abartı yok,israil bu noktalardan nerdeyse sınırsız para kazanıyor.


    kısa vadede düzeltilecek şeyler değil ancak gündemde olmayacak şekilde bu noktalarda şimdiden önlem alındığını biliyorum

    "Söylediğini düşünmek,düşündüğünü söylemekten daha zordur"
    "Yüksekten düşenin canı daha çok acır"
    agt




    Daystate Airwolf Mct Tactical 5.5-zeiss conquest 5*20-50 s;,s
    hatsan mod 125 sniper vortex-SATILIK
    +;tuftabV#

  • Konu siyasi olmamakla birlikte,ülke içinde ve dışında yaşayan vatandaşlarımızın aksini düşüneceğini hiç tahmin etmiyorum,ancak ürün boykotu sözkonusu olduğunda,bunun gerçeklik tarafı pek yok,zira şuan tükkettiğiniz her tavuk etinde,her yumurtada ve her ekmekte israil tohumu var,bunun aksi söz konusu olamaz,çünkü anaçlar sadece israilde var,buğday tohumlarının fertilitesi 2 nesil,yani ikinci nesilden sonra ürün almanız olası değil,ürün miktarını artırmak için,maalesef kendi anaç tohumlarımızı yok ettik,tüm dünyaya pazarlanan tohumlar israil kökenlidir,bu konuda hiçbir abartı yok,israil bu noktalardan nerdeyse sınırsız para kazanıyor.


    kısa vadede düzeltilecek şeyler değil ancak gündemde olmayacak şekilde bu noktalarda şimdiden önlem alındığını biliyorum


    hazır bahsi açılmışken bu konu çok önemli..
    vakti zamanında hesapsızca yapılan işlerin yanlış olduğu farkedildi ki muhtemelen, tohum bankacılığı diye bir şey var bi süredir..
    bu anlamda dağda, köyde, ücrada.. elinizde bozulmamış, saf tohumlar var ise.. ülke geleceği adına bu tohum bankaları ile irtibata geçmemiz gerekiyor; bu sayede şu vatan topraklarında yaşayacak olan gelecek nesillere güç versin,özgürlük versin bu proje..


    Varsa aramızda, bilen bilmeyen, olan olmayan bi şekilde çalışmalar yapılmalı.. ve ciddi bi şekilde üzerine düşmek lazım bu konunun..