Kocaeli Atıcılık ve Spor Kulübü (KOASK)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kocaeli Atıcılık ve Spor Kulübü

    14681-klogo-png


    Selamlar arkadaşlar,
    Son günlerdeki gelişmelerden bahsetmek isterim...


    Hava kapalı olsa bile o puslu Cumartesi günü büyük bir şevkle İzmit Poligonu’nda – Türkiye’de ilk FT turnuvasının düzenlendiği yerde – toplanmıştık. Sağolsun poligon’un atış hocalarından biri bize hazırlıklarımızı yapabilmemiz için yer gösterecek, biz de takım olarak oraya yerleşip turnuvalara hazırlanmaya başlayacaktık.


    İlk gün keyifli bir şekilde atışlarımızı yaptık ve mutlu mesut ayrılıp evimize gittik...Ama doyamamıştık tabi ki...Ertesi gün yine buluştuk...Bu sefer daha kalabalık ve istekliydik. O güneşli Pazar günü atış alanımızda, bize bambaşka ufuklar açacak geniş yetkilere sahip, konu ile ilgili bir beyefendi ile tanıştık. Kulüp olursak bizi destekleyebileceklerini, bir yer tahsis edebileceklerini söyleyerek bize destek oldu...Şu ana kadar sözlerinin arkasında da durdu...umarım bundan sonra da durur...


    Bu destek sözünden hareketle, daha önce de söylediğim gibi kulüpleşme yolunda hazırlıklarımızı hızla tamamlayıp bugün itibari ile dernekler masası nezdinde kulübümüzü kurduk.


    Kulüp bünyesine, önümüzdeki aylarda poligon hocamızın da katkılarıyla milli sporcular da katılacak. Ve herşey yolunda giderse, gerçekleşmeden açıklamak istemediğimiz bir çok ilk’e imza atılacak.


    Kulübümüzün hepimize, camiamıza hayırlı olmasını diler, emeği geçen tüm arkadaşlarımı yürekten kutlar ve kendi adıma teşekkür ederim.

    Sevgiler...Saygılar...


    Not: Sayın admin arkadaşlar takımımızın isim değişikliğini ve düzenlemeleri yaparlarsa çok seviniriz. Şimdiden elinize sağlık...Logomuz ektedir.

    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    Hawke Sidewinder 8-32x56 (SR PRO)
    Dräger Scuba (300 bar)
    Weihrauch HW45 .22
    CP88 Competition .177
    ASG CZ75 Duty .177
    BBSafir T14 36G
    Akkar Karatay 12G


    "Oysa defalarca sormuşlardı: büyüyünce ne olacaksın? diye.. 'mutlu' diyemedik. çünkü, çocuktuk; akıl edemedik."

  • Bunları duyduğuma çok sevindim. Atıcılık son zamanlarda ülkemizde garip kalmış bir spor dalıydı bu dönemden sonra iyileşeceğini ve bu gibi gelişmeleri daha sık görebileceğimizi umuyorum herkese hayırlı olsun.

  • Merhaba kulubün bir mekanı varmı üye olmak için ne gibi şartlar gerekiyor bilgilendirebilirseniz memlun olurum saygılarımlar

  • Çok güzel gelişmeler bunlar...helal size...

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • Merhaba arkadaşlar birdahaki toplanma gününüzü paylaşırsanız gelmek isteriz

    Weihrauch HW 97K 5.5mm
    Benjamin XL 1100 5.5MM

  • Değerli Hobidaşlarımız,


    Kocaeli Atıcılık ve Spor kulübümüzü geçtiğimiz ay itibariyle kapatmış bulunuyoruz.
    Havalı tüfek hobimize eski adımız olan Nicomedia Airgun Team adı altında devam edeceğiz.


    Saygılarımızla.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Bir hevesle açmıştık olmadı iyişallah ilerleyen günlerde tekrar kulübleşiriz.


    Saygılar

    Havalı Silahlar, Suni Yemle Balık Avı, Elektronik

  • Kocaeli'den böyle bir oluşum görmek güzel ama burası biraz pasif kalmış hala bu hobi ile ilgilenenler varsa burayı biraz canladırmak gerekiyor.