AT44 TACTİCAL HAVA BASIM YARDIM.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhabalar,
    Adım Engin FERAH.Eski bir kara avcısı ve balıktutkunu (spin ve shore jigging) biriyim.Antalya kaşta yaşıyorum ve banka personeliyim ve bugün itibariyle Ankaraya tayinim çıktı.Tayinim çok ani oldu ve 27/01/2016 da at44 tactical tüfeğimi yanında hatsan optima pompa ile satın aldım.Bugün sıfırlama ve atış için arkadaşın marangozhanesine gittim iyi kötü mengeneler ile silahı 40 metreye sıfırladım.Tüp dolumu için forumdan ve çeşitli videolardan pompa montajını yaptım.Kaç sefer uğraştım ancak tüpe taktığım dolum aparatının arka tarafından hava kaçıyor.Silahı aldığım bayiye sordum yardımcı olamadı daha sonra başka tel görüşmelerimde tüpün havasını tamamen boşaltmam gerektiğini öğrendim ve aparatla boşaltıp tekrar denedim olmadı başka bir bilgide pompanın 100 barın altında hava basamadığı ve İlk olarak scuba tüple doldurmam gerektiği ve 100 barda iken dolum yapabileceğim oldu.yani hiç birşey yapamadım.Forumda birçok konu okudum ama tam olarak anlayamadım.Yarın kısmetse yola çıkıyorum ve sorun çözülmesse tüfeği iade etmeye çalışacağım.Yardımlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.sevgi ve saygılarımla.

  • dolumucunun arkasindan hava kaciyor dediginiz kisim ; hotuma dolum ucunu bagladiginiz disli bolgemi?
    Eger oyle ise oraya conta bant ile sarip tekrar takin ve hava basin.
    Sifirdanda hava basilabilir.biraz daha zorlanirsiniz sadece.


    Foruma hosgeldiniz.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Metehan bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim pompa bağlantısında bir sorun yok tüpe dolum aparatını takıyorum ve tüpe hiç hava girmiyor ve direk tüpten ses ile hava direk çıkıyor.

  • tamam suan valf acilmama problemi yasiyorsunuz. Scubadan hava basmak zorundasiniz ilk etapta valfi anlik basinc ile acicak guce sahip tek aletimiz o malesef.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • etrafımda da pcp kullanan kimse yok o zaman Ankarada kısmetse tüp almam gerekecek.yardımlarınız için teşekkür ederim.

  • Bir arkadaşım dalış hocası ve 12 lt bir tüp alacağım kendisinden merak ettiğim konu 2 lt lik bir tüp daha edinsem küçük olanın büyükle doldurma imkanım olurmu bu şekilde kullanan varmı acaba?malum taşıma problemini oradan kaldırmak için.syg.

  • Sn engin48 kurma kolu çekili iken iyice saldırır bir atak ile 50-60 barı geçirtebilirseniz kurtarırsınız. Ben beceremem ama yapanı gördüm daha önce.


    B planı Ankara çankırı cd. civarındaki av bayilerine uğrayın. Özellikle büyükçe olan altıntaş av markette hep scuba tüp olur. Tüpe ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorsanız sırf bu yüzden tüp almayın. Gidin oradan biraz pellet veya başka ihtiyaçlarınız varsa onları alın ve tüfeğinizi bir defaya mahsus tüpten doldurmalarını rica edin. Hayır demezler.


    Bir daha da 100 barın altına indirmezseniz sorun olmaz.

    Ankara TR

  • At-44 tactical'i 0bardayken doldurmuşluğum var.


    Dolum ucunu tüpe taktığınız yataktan hava kaçışı oluyor ise dolum ucundaki contaları kontrol edin. eğer yırtık vs yoksa silikon gres ile yağlayın ve farklı açılarda dolum ucunu döndürerek tekrar tekar deneyin hava basana kadar. benim başıma geliyordu ara sıra.


    bir de engin bey forumumuzun tanışalım kısmında kendinizi tanıtmanız gerekmekte.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Ben de bt65' i 0' dan hemde pompayla doldurdum üstelik herhangi bir sıkıntı olmadı. Yalnız tüpü tüfekten sökerek yada kurma kolu çekik vaziyette hava basmak gerekiyor. Zira çekiç tüpün valfine bastığı için ve tüpte hava olmadığı için tüp valfi açık kalıyor.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • hocam geçmiş olsun. en sagliklisi tupu tufekten ayirip hava basmak. bundan once kontrol etmeniz gereken dolum ucunun hortuma baglanti noktasindaki icerde bulunan conta ile dolum ucu uzerindeki iki conta. bunlarda tahribat yoksa pompa ile boş tupe hava basmakta bir sıkıntı yok. bunu bircok kere yaptım. ilk basta ara vermeden pompalamaniz gerekiyor. belli bir basinca ulasinca hava kacirma sesi duruyor. bundan sonra dinlenerek basabilirsiniz. kolay gelsin

  • Herkese yardımlarınızdan teşekkür ederim.kısmetse ANKARA ya yerleşince deneyeceğim.syg.