fx Gladiatör şarjör yapımı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar size yardımcı olmayı çok isterim. Amaç kar etmek değil. Ben döner tablayı araştırayım uygun fiyatlı bulup alırsam konu açarım. O zaman isteyenler de yazar ona göre sayı yeterli olursa yaparım, hatta yaparken aşamaları videoya çeker yayınlarım

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen swordfish01tr ().

  • Swordfish01tr arkadaşım bu torna işlerinde birikmiş bir tecrüben var, bu forumda sık sık bahsedilen lw namlulara nasıl şok yapıldığına dair bir fikrin var mı ve neden bizim yerli üreticiler böyle şoklu namlu uretemiyorlar.

  • Bildiğim kadarı ile lothar valther namluları dövme yöntemi ile yapıyor. Bu yöntemle namlunun uç kısmı daha dar işleniyor. Sanırım bsa da bu yöntemi kullanıyor. Videoda dövme namlu yapımı anlatılıyor.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Hatsan uretiyor,lakin benim tufegimde gozle bakildiginda gozle gorulur elle tutulur bicimde bir şok mevcut bayagida belirgin at 44 2013/11ay uretim.

    Hatsanın zaten lw namluları kendi üretmiyor , Almanya dan getiriyorlar diye biliyorum,kendi üretim namlularda şok var mı bilmiyorum pek fark yok diyorlar , mesela Kral neden üretmiyor.

  • daha önce soğuk namlu dövme videoları izlemiştim bunu şok vermek için kullanacaklarına aklıma gelmemişti, benim aklımdan geçen herhalde namunun biri ucunu çok sıcak diğer ucunu soğuk olarak aynı anda işliyorlar diye düşünmüştüm tabi o bıçaklar nasıl soğucak ona akıl erdiremedim meğer ise teknik başka mış :) .

  • Bendeki normal modeli yani lothar walther degil.

    o zaman forumda ki bazı arkadaşlar haklı, yazı dışında hiç bir fark yok diye yorum yapmışlardı.

  • Elinize sağlık şahane olmuş. Keşke benim de tornam olsaydı :)

  • Yine de alüminyum kadar sağlıklı olmayacağını düşünüyorum ama önyargılı olmayıp denemek lazım

  • denenirse herhangi bir tüfek şarjörünün 5 TL'yi geçeceğini sanmıyorum.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    incelerseniz gopro ve drone'lar için koruma yapıyorlar. bende aliminyum kadar sağlıklı olacağını sanmam ama ya olursa :) ?

  • Merhaba,


    Elinize sağlık, tüm çalışmalarınızı ilgi ve hayranlıkla takip ediyorum. Devamının gelmesini gönülden dilerim...

    I watched a movie once, where the only people with guns are the Police & military




    It was called Schindler's List