Hatsan Pcp tüfeklerde hangi gaz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan trophy marka havalı tüfeğim var bulunduğumuz yerde kuru hava ile scuba tüp doldurabilen bir yer yok organize sanayideki bir firma argon veya karbondioksit gazı doldurabileceğini söyledi bu gazları kullanmamın tüfeğe veya bana bir zararı olur mu ?

  • Argon gazının bir zararı olmaz çünkü soygaz olduğu için hiçbir şeyle reaksiyona girmez. Co2 de kullanılabilir zira co2 yangın söndürücüdür yani o da yanmaz.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Hava için imal edilmiş tüplere basınç altında başka gazlar koymak tehlikeli sonuç doğurabilir. İmalatçısına sormadan başka gaz koymayın.

  • tüpe zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta tepkimeye girmeyen bi gaz argon tüplerde basınç prensibiyle calışıyorlar basınç sınırı aşılmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz bence ama tüfeğe bi zarar verirmi onu bilemiyorum argon gazı kuru havadan 1.38 daha yoğun bi gaz gittiğimiz tesis azot gazı basabiliyor ama 150 bar a kadar oda bizim işimizi görmüyor. Daha önce hatsan marka havalı tüfeklerde farklı gaz deneyen varmı acaba hatsana da sordum kesinlikle kuruhavadan başka birşey kullanmayın diyorlar ama sormululuk almamak için yoksa çalışıp çalışmadığını onlarda bilmiyor.

  • Pcp pompası kullanarak kuru hava doldurabilirsiniz tüfeğinize.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • sn cherata bu gibi teknik konulardan hiç anlamam ama bir hayat tecrübesi olarak yorum yapayım.önerilen ne ise doğru olan ne ise ne kullanılması gerektiği belirtilmişşse onu yapın derim naçizane.güvenli ve keyifli atışlar.

  • Her ne kadar olayın fiziği ve kimyası bilinse bile arada atlanan ve bilinmeyen ufacık bir nüans, çok vahim neticelere yol açabilir.


    300 barın şakaya gelmeyeceğini yanında 3 barlık lastik patlayan anlar ancak!

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot