HATSAN MOD 250XT TAC BOSS

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun. Senenin başında forumdan tavsiye alarak Hatsan striker edge aldım. Hala duruyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Fakat şimdi bende havalı tabanca merakı başladı. Nasipse bayramdan sonra almak istiyorum. Aslında tam aradığım özelliklere göre buldum : http://www.izmiravmarket.com/H…VALI-TABANCA,PR-6708.html . Özellikle metal olması; Sökülüp takılması ilgimi çekti .Tavsiye edermisiniz ?

  • Merhaba bayramımız mübarek olsun.
    Kullananı görmedim.
    Alparslan Şen'in (YouTube)incelemesi olması lazım.fikir verebilir.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Cevapladığınız için teşekkür ederim. Alparslan abinin kanalında video yok ama kendisine sordum isabeti ve atışı iyi dedi. Yinede foruma bir yazayım dedim.

  • Alparslan hoca kaldirdi videoyu sebebini sordugumda tabanca tamamen Türk mali olmadigi icin kaldirmak istemisler.


    Urun cin uretimi hatsan marka basip satiyor.

  • Çok üzülerek konuyu şimdi gördüm bir arkadaş almıştı ama artık forumda takılmıyor sanırım, genel olarak çok memnun kalmadığını biliyorum detaylarina hakim değilim açıkçası banada mantar tabancası gibi göründüğü için çekici gelmiyor. Tetiği için çok sert basarken nişan aldığım yer kayıyor demişti bir keresinde ama bu da kişiden kişiye illaki değişir. Madem sipariş verdiniz ilk olun siz bu tabanca ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşın. Onca havalı tabancam oldu ancak bu tabancayı almayı aklımdan bile geçirmedim bakarsınız siz bize bu tabancaki cezbedici bir yönünü gösterirsiniz şimdiden hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyorum.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Bende hangisini alacağımı kararsızdım çünkü ilk defa havalı tabanca alıyorum. Metal olması, orijinaliyle (Ruger Mark II) aynı şekilde sökülüp takılması , şekli (namlusu dışarıda olan alman tabancalarını severim.) ve ucuz olması beni cezbetti. Tabiki bunlar kişiye göre değişir. Alparslan abininde elinde bir ara varmış isabeti atışı iyi demişti. Bilmiyorum elime geldiği zaman amatörce incelerim umarım iyi bir silahtır.

  • Ayrıca bir ara ekol es66 da almayı düşündüm fakat bir arkadaşımda yakından incelediğimde kaba ve isabetsiz bir silah olduğunu gördüm.

  • Az önce baktım kargoya verilmiş umarım yarın gelir. Gelsin de kafamızdaki şu soru işaretlerinden kurtulalım :)

    Kardeşim Hayırlı olsun bende bu tabancadan var gayet memnunum çok kullanmıyorum çünkü mod 99 ile kıyasladığında hiç zevkli değil. Silahı komple söktüm tüm parçaları ayırdım. bazen içinde mermi kalabiliyor söküp düşürmen lazım tüp takarken çok sık eğer sıkmazsan 1-2 gün sonra tüp komple boşalabilir yada sadece atacağın zaman tak işin bitince şarjörü tüpsüz bırak çok da önemli değil hava sızdırması, sızdırma tüp den de kaynaklanıyo olabilir çünkü birkaç model tüp aldım crossman de sızdırma olmadı haftalarca bekledi hala tüpte hava vardı. bende senin gibi silahı ucuz ve metal olduğu için bir de 2. dünya savaşındaki silahlara benzediği için aldım görüntüsü hoşuma gitti. gerçekten nasıl bu kadar ucuza imal ediyolar anlamış değilim bir sürü cnc de işlenmiş parça var döküm olan parçalar önemli değil fakat bu kadar çok parça olduğu için verdiği arızaları görmezden geliyorum gerçekten bana 5 bin tl verseniz bunu silahı yapmam :) .
    Crossman tüp taktım 100 defa boş atış yaptım 80 den sonra havanın azaldığını hissettim 100 den sonra bişey kalmadı. Hedefe attığımda genelde 40 atış yapıp tüpü değiştiriyorum çünkü hız düşüyor.
    Hedef koy stres at konserve kutusunu delip geçiyor fakat bb olduğu için şişe kırmıyor belki düz camı kırar ^^ .

    HATSAN Mod 250 XT ve Hatsan Mod 99 sas quattro 5.5mm

  • bende bir tane aldım oldum olası ruger i hep beğenirim bir tabancam olsa (ateşli) ruger olsun isterdim.co2 sini aldım başarılı bir replica

  • isabeti güzel ama çok gürültülü kerata :) zorali ile evde 14 m atışlarımı çocuk uyurken bile yapıyorum hedeften gelen ses dışında fısıltı bile yok moderatör % 90 kesiyor demişlerdi yalanmış % 100 kesti

  • bir yıl sonra konuyu hortlamış olacam ama hali hazırda yeni elime ulaştı mod 250 xttam bakamadım henüz ama namludan tutunca namlu sallanıyor bu normal mi?

    hatsan mod 250 xt