Emrah sayar single shot ve paralax tekeri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Degerli hobidaslar gectigimiz yaz aylarinda durbunume paralax tekeri ihtiyacim ve arayislarim islerimin yogunlugu sebebiyle de istanbulda burnumun dibindeki bir firsatta dahi yapmaya firsat bulamadigim bir is ve yoksunluk haline gelmisti,kendisinde de ayni tufek yani aa s510 bulunmasi hasebiyle emrah sayar @esayar07 dostuma printerde bana single shot ve paralax tekeri yapip yapamayacagini sordum sormam zaten isin baslangici olduki dakikalar sonra tasarimlar gelince ise cesaret karisti ve kendisine hic bir numune dahi yollamadan ince detaylari gorselleri vs. olculeri paylasip tum sorumlugu uzerime aldim ve basladik.


    Oncelikle ulkemizde pek tercih edilmisligini gormedigim fakat yurt disinda gordugum bir tasarim olarak tekli yukleme aparatiydi, sag blok cikarilarak yine ayni cikan blok seklinde uzerinde sarjor ceviricisi yerine tekli yukleme cikintisi bulunan bu sayede soldan ve sagdan yuklemeye izin veren parcanin imal edilmesini istiyordum,air arms kullananlar bilir parallax tekeri takildiginda soldan yukleme tamamen sorun oluyor ve bunun cozumu genelde yarim parallax tekeri oluyor,parallax tekerini bu tufekte daha verimli kullanmak adina bu tarz single shot aparatini ozellikle tercih sebebim buydu,bu isi denerim dedi ve kendi tufegi uzerinde deneyip imal ederek tarafima gorderdi sonuc 100%100 dogru indexi tutturmus harikaydi.


    Bir digeride italyan konus pro durbunumun yurt disinda satilan orjinal tekerinin benzeri bir calisma olmasini istedigim paralax tekeri sagolsun onuda teyidleserek ince detay ve olculer vs ugraslar sonucu uzaktan uzaga hayali bir urunu gercege donusturduk.


    Vel hasil gostermis oldugu ilgi ve emekten dolayi kendisine yapmis oldugu bu guzel calismanin goruntulerini paylasmayi borc bilir tekrardan tesekkur ederim.



  • Hayır galeri ayrı bir site gibi :) düşünün google orara komle aççaz yeni sürümde ve google index yapıcak yüklenen fotolar otomatik Airgunturk logo koncak :)

    Simdi android'deyim android'den girdim galeriye, bir kismini kabul etmedi abi uyari verdi yarin pc den mumkun oldugunca yuklerim bundan sonrakileri de o sekilde paylasirim anlastik.Logo isi ayri bir guzellik :) tahmin ediyorum.Ne zaman aktif edilecek.

    • Official Post

    Simdi android'deyim android'den girdim galeriye, bir kismini kabul etmedi abi uyari verdi yarin pc den mumkun oldugunca yuklerim bundan sonrakileri de o sekilde paylasirim anlastik.Logo isi ayri bir guzellik :) tahmin ediyorum.Ne zaman aktif edilecek.


    haftaya pazartesi siteyi askıya alacaz ama önce sunucu değiştirmemiz gerek :( yavaşlık söz konusu.

  • Paralax tekeri çok iyi olmuş, ciddi emek var üstünde.

    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. - Peyami Safa


    Webley Tempest .177, Hatsan AT-P2 .22, Zoraki Ultra .177 & .22, Walther CP88 Competition .177, Sig Sauer P226 .177, Crosman 357 8" .177, Torun Magnum .25, x Sumatra 500 Long .25, x AirArms TX200 Carbine .22, x Diana Mod 46, x Gamo P23 .177, x Gamo PT85 .177, x Crosman 1077 .177, x Umarex Smith & Wesson M&P R8 .177, x Weihrauch HW45 .22

  • Paralax tekeri çok iyi olmuş, ciddi emek var üstünde.

    2 ayrı parçadan oluşuyor,resimde görüldüğü gibi şimdilik plastik siyah kelepçe ile birbirine tutturdum birbirinede yapışabilir silikonla.Tekli aparatta bayağı emekli olmuş,index tutmayanı çöpe atmış emrah :D sağolsun tüfeği s500 modunda kullanabiliyorum en önemli handikapı kaldırmış olduk.

  • Bende beğendim çok güzel olmuş. Tek siyah olsa sanki biraz daha göze güzel gelirdi diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi biraz fazla meşakatli bir iş ölçülendirmesi, print yapması ayrı ayrı emekle oluyor hep. En önemli kısmıda zaman ayırabilmek işerden.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel