İlan Verme Kuralları (Önemli Lütfen Okuyun)

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar benim başka bir hesabım vardı kara67 adında. Tel. Değişikliği nedeniyle tekrar giriş yapmam gerektiğinde şifremi unutmuşum. Tekrar eski hesabımı kurtarma gibi bir şansım varmı.? 90 günün dolmasına az bir süre kalmıştı. İlanda veremiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.???

  • Merhabalar benim başka bir hesabım vardı kara67 adında. Tel. Değişikliği nedeniyle tekrar giriş yapmam gerektiğinde şifremi unutmuşum. Tekrar eski hesabımı kurtarma gibi bir şansım varmı.? 90 günün dolmasına az bir süre kalmıştı. İlanda veremiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.???

  • selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende merak saldım bu havalı tüfeklere 2000 tl bütcem var ne tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

  • selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende merak saldım bu havalı tüfeklere 2000 tl bütcem var ne tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

    merhabalar yeni başladıysanız tamda aradığınız ürün bende olabilir.? bende 3 seneden beri yaylı havalılarla başlamıştım. Sırasıyla Hatsan edge, hatsan striker 1000s, ve hatsan mod 125 snıper vortex. Sonra pcpye geçme hayallerim oldu ve yoğun araştımalarım sonucu başlangıç pcp tüfeği olarak büyük bir hevesle hatsandan şaşmayıp hem dolumu kolay olsun hemde taşıması falan zor olmasın diye hatsan at p2 aldım set halinde yanılmıyorsam 1.5 sene önce.. internettede araştırmasınıda yapabilirsiniz fiyat ve özellik hakkında. hatsan at p2, hatsan pcp dolum pompası, optima dürbün 3-12x44 aoe kırmızı ve yeşil ışıklı önden paralaxlı. Tüfeğin sıfır kutuyla gelen yedek orinleri, bakım yağı, yedek şarjörü vs ve pompanın sıfır kutuyla gelen yedek oringleri , nem ve toz filtresi vs ne varsa hepsini verecem. Ve sadece deneme atışları yapabildim hem zamanım olmadığından hemde sağlık sorunlarımdan dolayı.. ürünlerin hiçbirinde en ufak çizik dahi yok. şimdiki satma sebebim maddi sorunlar. İlanada koyacaktım yakın zamanda. ürünler sıfır sayılır fotolarındada bellidir zaten. İsterseniz vatsaptan ayrıntılı foto ve video atarım. Fiyatıda tüm set olarak sıfır fiyatın yarısına 1350 olarak düşünüyorum. Tüfek ve pompa avfoniden alınmıştır. Dürbünüde 5 ay önce aldım ve hiç tüfeğe takmak nasip olmadı.Yer zonguldak ereğli tel 05353651349 zonguldağa yakınsanız gelip görüp öyle alma durumunuz varsa öyle yapın. Yinede siz bilirsiniz.

    Mesaj 6 düzenlendi, son düzenleyen Kara67 ().


  • Kalibrgun Cricket 5.5 mm, Ayarlı Dipçik Pedli, Taşıma Çantalı ve 3 Adet Şarjörlü 8.000,00 TL

    FATURASI MEVCUTTUR...


    Düşünen olursa resimlerini atarım. Buraya nasıl resim konulacağını henüz bilmiyorum.

    0532 653 55 55

    KALIBRGUN CRICKET 5.5, AYARLI DİPÇİK PEDLİ,TAŞIMA ÇANTASI VE 3 ADET ŞARJÖR İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.

    Ürün açıklaması:

    1. 5.5 mm çapında havalı tüfektir.

    2. Hava tankına kuru hava doldurularak çalışır.

    3. 5.5 mm çapında her türlü havalı tüfek mermisini kullanır.

    4. Havalı tek saçma tüfeği olup sportif amaçlı müsabakalar,ve hobi atışlarında kullanılır.

    Ürün özellikleri:

    1. Bullpup Desing 14 atış kapasiteli şarjör.

    2. Üstten mermi yükleme CZ (LW) namlu,450 mm uzunluğunda,12 adet yiv-setli ,450 mm twist Monoblok Weaver.

    3. Dürbün kanalı Toplam Uzunluk 68 cm.

    4. Ses Dengeleyici uzunluğu 30 mm.

    5. 2,7 kg ağırlığında ( dürbün hariç )

    6. 300 bar çalışma basıncı 40 jul ( 30 ft/lbs )

    7. Sentetik Dipcik Dipcikte 4 adet şarjör yuva

  • slm hatsan sortie pcp tüfeğim var şarjör sıkıştı 2 pellet üsttüste namluda sanırım soru sorup bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözeceğim ama konu açıp soramıyorum bilgi verirseniz sevinirim.

  • Namlunun içerisine ince bir şeyle geri ittirebilirisniz Demir çubuk gibi başka bir şey aklıma gelmiyor

    ussr ıj 27 tektetik 72 namlu superpoze


    ispanyol lamber yarıotomatik


    Mod125


    Gamo bullwhisper


    Daisy powerline

  • Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün. Farklı şehirlerde ki tüfek tabanca vs alım satım işi nasıl yürüyor? Mesela 1000 TL'ye 2.el havalı tüfek alacağım. Önce parayı göndersen farklı marka ,model, arızalı , kırık,eksik hatta oyuncak bile gelebilir. Önce tüfeği göndersen 1000 dedik ama şurası çizik 800 gönderiyorum vs olabilir hatta para hiç gelmeyebilir. Uzak şehirde bu işlerin usulü nasıldır?

    • Official Post

    Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün. Farklı şehirlerde ki tüfek tabanca vs alım satım işi nasıl yürüyor? Mesela 1000 TL'ye 2.el havalı tüfek alacağım. Önce parayı göndersen farklı marka ,model, arızalı , kırık,eksik hatta oyuncak bile gelebilir. Önce tüfeği göndersen 1000 dedik ama şurası çizik 800 gönderiyorum vs olabilir hatta para hiç gelmeyebilir. Uzak şehirde bu işlerin usulü nasıldır?

    Genelde tanıdıklardan almaya gayret ederiz.
    bu iş sadece güvene dayalı, karşımızdaki bize kazık atabilir. insalığına kalmış.

  • Cemal bey teknolojide pek iyi değilim 2 sat uğraştım ilan veremedim galeriye resim yükledim bişeyler yazdım ama anlamadım acaba ilan vermek için sürem dolmadımı ama bayağıdır forumu kullanıyorum mesaj yoluda yeni açıldı?

    • Official Post

    Cemal bey teknolojide pek iyi değilim 2 sat uğraştım ilan veremedim galeriye resim yükledim bişeyler yazdım ama anlamadım acaba ilan vermek için sürem dolmadımı ama bayağıdır forumu kullanıyorum mesaj yoluda yeni açıldı?

    Normal de ilan vermek için 90 gün üye kalmanız lazım. Ama ilan verme onayınızı açıyorum.sizi vip üye yapıyorum