Evde Kullanılacak Havalı Tabanca Tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ultra namlusu uzun modelidir daha güçlü ve istikrarlı atış yapabilirsiniz. Ayrıca susturucu bu modele bağlayabilirsiniz

    Hawke 8.5-25x42 Dürbün
    Diana Mod 52

    Airarms TX200HC

  • BB kullanmadan önce BB kullanacağınız namluda yiv/set olmamasına dikkat etmenizi öneririm. Zoraki çok isabetli bir silah olmasının yanı sıra hassas bir yiv/set' e sahiptir ve BB bu yiv/set' i bozar. Yiv/set i bozulan silahın da isabet oranı düşer ve mavzer benzeri isabeti özellikle uzun mesafede düşer.


    Tavsiyem alacağınız silahın namlu yapısına göre mühimmat seçmeniz olur ...

    teşekkürler hocam tavsiyeniz için , bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, sanırım steyr m9-a1 alacağım ama susturucusu yok piyasada :S

    av marketlerinden bulabilir miyim acaba? çünkü sesi evde çok çıkarsa av marketleri dışında seçeneğim kalmayacak, kolay bulunan bir ürün de değil sanırım... :(

  • ultra olanı sanırım sonradan çıktı, daha mı kolay pompalaması?

    zorakının bır kısa namlulu olanı var gucu bıraz daha az,,bırde uzun namlulu olanı var bunada ultra denıyor,eskıden beri var yeni cıkmadı


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • Konuyu takip ettim ettim artık yorumu yapma zamanı geldi sanırım bastan aşağı sıralayayım..

    1-Gittigidiyor dan almak yerine aksuav gibi guvenilir av bayilerinden alışveriş yapmak sizin icin cok daha guvenli olacaktır.


    2-Co2 li havalı tabancalarda susturucu diye tabir ettiğimiz moderatörler sadece yankıyı toklaştırıyor ve ses azalmıyor yankının sesi daha tiz değil daha tok çıkıyor ancak o filmlerde gördüğünüz gibi bir şey değil bu susturucu da taksanız komşular sesi yine duyacak.. peki komsular ne sesi duyuyacak; 30cmlik bir cetvel alin elinize bir masanin uzerine cetvelle normal gucle vurun bir şlap lama sesi duyacaksiniz iste tabancanizdan da bu ses çıkacak.



    3-Styer M9-A1 e susturucu takmazsınız, susuturucu takilan model Steyr M9-A1 DUAL modelidir. İkisinin arasında normal olan modelin ust kapağı plastiktir ve ucunde susturucu takabilmek icin gerekli vida kanalı yoktur, dual ise nikel gibi bir metalden üretilmiştir mat metal rengi ve siyah renkle çift renkli olan modeldir dual in uç kısmında sustrucu icin gerekli vida kanali mevcuttur. Buradanda anlayacağınız gibi her havalı tabancanın namlu ucunda susuturucu icin gerekli vida kanali bulunmaz.

    Sizinle fotoğraflarımı paylaşayım..



    4-Zoraki yada crosman 2240 gibi modellere girmeyin hem sesi hemde çalışma prensibi sizi co2 nin seri atis hazzını kesinlikle veremez. Bu tabancalar 10-15mt ve üzeri için daha uygundur. Zorakinin sesde etkili moderatorleri vardir Wrangler Bora gibi ancak zorakideki handikap tekli atis sistemi olmasidir ev ortaminda koltuga yaşlanıyorsun koridorun sonundaki hedefe pat pat pat atiyorsun.


    5-Size önerim eğerki sadece evde atış yapıcam ve karton kağıt hedefleri vurucam diyorsanız... hem daha sessiz çalışan hem sizin için ev ortamında daha güvenli olacak olan GBB sistemli (bu urunlerde WE cok iyi bir markadır) örneğin Glock 17 yada 19 modelini tercih edebilirsiniz, bu tabancalar 6mm lik plastik bb atarlar ve 10metreye kadar gayet net vuruslar yaparlar. Bir buyuk dolum tüpü şarjör 35 kere doldurur yaklaşık olarak bu ne saglar co2 ye gore %50 daha az hava parası imkani verir. Ev ortamında atış yapmak için en ideali bunlardır. Ben yatarken odamın ışğını çoğu kez Glock19umla kapatıyordum :)


    6- havalı tabanca ile evde atış yapacaksan komşularının anlayışlı olabileceğine ya da onları rahatsız edebileceğini göze alman gerekiyor.


    7- ve bu yazdıklarım içerisinde en en önemli olan madde birçok havalı tabancanın nişangah ayarı yoktur sabit Gez ve arpacık tır Eğer ki nişan alıp attığınızda sağ üstünü vurmasını istemiyorsanız gezi ayarlı bir model tercih edin ancak bundan da bir keskin nişancı edası beklemeyin Çünkü bazı modellerin Gezileri ayarlanabilir oluyor ancak geze elinizde dokunduğunuzda kımıldaya biliyor.


    8-Yok ben illaki havalı tabanca alıcam gez arpacık sorun değil diyorsan.. Ekol markadan uzak durmalısın, Sig Sauer modellerinde 500atista tabancalar kendiliğinden arizalandı, benim gibi maymun istahli almaya doyamayan biri değilsen aldığın tek tabanca son tabancan olabilir ama bu biraz kulağa zor geliyor cunku bu hobi seni icine çekecektir :) Devam edelim Gamo kaliteli bende hic ariza yapmadı pt25-85-85socom-80-px107 modellerini kullandım ancak tetikler bazi modeller hariç bence cok sert kalıyor. GAMOda favorim PT80 (Tetik neden sert oluyor cunku tetige basarken bir yayi geriyorsunuz yay ne kadar sertse tetikde sert basılıyor, sert yayıda bir cekice bagli bu cekic sert yay sayesinde daha sert vurus yapiyor ve gaz odasindan gazin cikmasini sağlıyor) Genel olarak ASG markasından da memnun kaldım SteyrM9-A1, Steyr M9-A1 Dual (susturucu+lazer+taktikray), Cz75 P09 BlowbackPellet, Cz75 Blowback BB, bir iki model daha olacaktı suan aklıma gelmedi gelirse cevabı düzelt yaparım Asg de favorim Cz75 P09.. Gelelim Kwc markasına M11 Mini Uzi, Makarov PM44, 2,5inçRevolver, Kwc de favorim kesinlikle ve kesinlik "Fiyat/Performans ürünü olarak alınabilecek çok güçlü, en ucuz ve en iyisi Kwc Makarov PM44" dür. Son zamanlarda Kwc Beretta M92 modelindende vok memnunum. Bu temel ürünler kullanip memnun kaldıklarım aslına bakarsanız daha bir cok model yazabilirim ana konu benim kac tane tabanca kullandığım değil de size önerebileceğim aldığinız da hay ben senin fikrine demeyeceğiniz ürünleri sizinle paylaşmaktır. Bu önerileri değerlendirebilir yada sizin aklimda su var diyeceğiniz ürünlerle ilgilide bilgim varsa yardimci olamaya çalışırım.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Size önerim eğerki sadece evde atış yapıcam ve karton kağıt hedefleri vurucam diyorsanız... hem daha sessiz çalışan hem sizin için ev ortamında daha güvenli olacak olan GBB sistemli (bu urunlerde WE cok iyi bir markadır) örneğin Glock 17 yada 19 modelini tercih edebilirsiniz, bu tabancalar 6mm lik plastik bb atarlar ve 10metreye kadar gayet net vuruslar yaparlar. Bir buyuk dolum tüpü şarjör 35 kere doldurur yaklaşık olarak bu ne saglar co2 ye gore %50 daha az hava parası imkani verir. Ev ortamında atış yapmak için en ideali bunlardır. Ben yatarken odamın ışğını çoğu kez Glock19umla kapatıyordum :)

    MNO hocam, öncelikle üşenmeyip tecrübelerini bu şekilde uzun uzadıya yazmandan ötürü teşekkürü bir borç bilirim:thumbup::thumbup:

    Bu sabah yazdıklarını okuduktan sonra "yok aga böyle olmayacak bu iş" deyip attım kendimi sokaklara yaşadığım yerdeki av marketlerine gittim ama merak ettiğim hiçbir modeli göremedim (m9 a1 / ve senin tavsiyenle glock 19) sonra diğer ürünlere göz atarken iyi ki gelip silahların ağırlıklarını yakınen görmüşüm dedim, çünkü isteklerim netleşti ve ona göre yeni bir tabanca arııyorum ve 2 tane alternatif oluştu kafamda: (MNO buna sebep sen olabilirsin üstadım çünkü m9-a1 alacaktım kararımı vermiştim sonra senin mesajınla her şey değişti :)

    1- WE Glock 34

    2- WE Colt 1911

    Bu iki tabanca üzerine yoğunlaşma sebebim;

    ***ağır tabancalar çok çok daha fazla hoşuma gitti (gerçekten çok fark var 500 gram ile 1000 gram ve üstü tabancalarda)
    ***diğer sebep blowback inin olmasına karar verdim (her ne kadar gazın bitmesine sebep olsa da , evde eğlenirken bu gerçekçi hissi yaşamalıyım dedim : )

    *** son sebep ve benim için en önemlisi "olabildiğince" sessiz bir tabanca olması (yutubdaki videolardan we glockun sessiz olduğuna kanaat getirdim ama we colt 1911 'in sesinin olduğu bir video bulamadım)

    siz değerli arkadaşlarımdan istediğim ise :) :
    bu 2 tabanca arasında deneyimi olan var mı? özellikle we colt 1911 'in sesini evde deneyimleyen var mı?

    tabancalar bunlar:

    http://www.turkairsoft.com/we-…rips-airsoft-tabanca.html


    https://www.sanalpazar.com/we-…irsoft-tabanca/i-78939621


    not: ağır/blowback / sessiz bir havalı tabanca ya da airsoft öneriniz varsa lütfen yazın :)
    çok teşekkürler

  • Zorakiyi alıp 5 metre atışlarına mahküm kılmak bir aslanı kafese kapatmak gibidir,onu serbest bırakacanki kral olduğunu göstersin herkese.

    O 5 mt reden başlicak sonra açılacak sen rahat ol :))))

  • Kesinlikle zoraki hp al.Grupta satanlar var çok uyguna veriyorlar bir bakmanı öneririm.Çok doğru tercih olacaktır.

  • burada Alparslan Abi ve kardeşinin incelemesi var.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    burayı izledikten sonra p226 ya karar vermiştim. daha 500 atış yapmadım umarım bozulmaz. birde sürekli co2 tüp almak yerine yurtdışındaki şu https://www.evike.com/products/50873/ ürünü alabilsek sürekli tüp alma derdide sona erer.

  • bu konuda ikisininde sesi aynı tabancalarin sesini telefon mikrafonlari tam doğru çekemez videolar üzerinden tabanca sesi karari cok yuzeysel olur.

    Hepsi tamam bunlarin dışında mademki kararlariniz bu sekilde değişti o halde artik yeni bir önerim var...


    Ürünü ve hakkindaki bilgiyi aksam detaylıca vericem.

    agt Havalı Hobiler agt

  • p226 niz icin ise şimdiden üzgünüm.. keşke arıza yapmasayda bende iade etmek zorunda kalmasaydım. Tup değiştirme sistemini her tabancada görmek isterim çok seri çok rahat 3saniyede tüpü değiştiriyorsunuz..


    Bu da benim videom.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    agt Havalı Hobiler agt

  • "Dabancamı" sipariş verdim:) Bu süreçte tecrübelerini esirgemeyen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim öncelikle.

    3 gündür o kadar sancılı bir süreçti ki... Her şey Osman ARTAÇ diye değerli bir abimizin videosuna yutubda rastlamamla başladı, abimiz evde takır takır atış yapıyordu, havalı tabancayla evde atış yapma fikrine bayıldım görür görmez. Hemen atış yaptığı makineyi almalıyım dedim gaza gelerek (evet elindeki alet zoraki hp 01 idi :) sonra airgunturk sitesini buldum ve fikirler gelişti. (pompalama olayına ısınamadım diyelim)

    sipariş verdiğim tabanca: http://www.izmiravmarket.com/W…OFT-TABANCA,PR-28683.html


    bunda karar kılmamdaki sebep:

    ağır oluşu (925 gram-güzel bir hissiyatı var, e zaten airsoft oyun etkinliklerine katılmayacağım o halde neden ağır olmasın diye düşündüm)

    96 m/sn hızı (ev için kullanacağımdan yeterli geldi-tabi bakarsınız haftasonları dağa bayıra şişe kutukola vurmaya çıkarım : )
    blowback olması (yahu zaten zevk için alınan alet, gazı çabuk bitirirse bitirsin yeter ki o hazzı tadayım dedim )

    üst kızağı çekince çok tatlı bir "şlik şlak" metal ses :)

    ve genel olarak görüntüsü (kısa minik bir makinedense bu daha çok hoşuma gitti


    gelelim nereden aldığım konusuna: öncelikle sitemizde oldukça övülen aksuav'a baktım ama o sitede bulamadım we colt1911'i

    sonra işgören/izmiravmarket'e rastladım; 1 yıl olan garanti süresini; "sanırım sattıkları mala güvenerek" 2 yıl yaptılar ricam üzerine :)

    yetmedi yüzsüzlük ettim bb.leri şarjöre aşı gibi doldurmaya yarayan aparatı hediye istedim ona da hayhay dediler :)

    bakalım ürün nasıl gelecek heyecanla bekliyorum.


    (uzun uzadıya yazma sebebim; -benim gibi- bu konuda hiç tecrübesi olmayan arkadaşların sonradan araştırmalarına "belki yardımcı olurum" düşüncesi : )

  • hayırlı olsun benimde onerim size buna benzer bir model olan Kwc Beretta M92 olacaktı sizde buna benzer bir urun seçmişsiniz tebrikler ;d; foto ekleyecektim ama galeride bir sorun var suan foto ekleyemiyorum. Blowbackli, full metal, tekli ve seri atış yapabilen yeni nesil emniyetten degil yandan ayarli mandalli bu havali tabanca ile 3 adet şarjör atis yapiyor 4.şarjörden 3 4 atis daha yapiyor sonra gaz bitiyor, mermiler bitince ust kizak geride kitleniyor, sarkorden tüp takılan model. Sizin sectiginiz urunde buna benzer bir model sizde ürününüz geldiğinde video ve fotograf paylasiminda bulunursaniz forumumuz icin daha yararli olur arzu ederseniz videonuzu kendi youtube sayfamda paylasabilirim. Güle güle kullanin.

    agt Havalı Hobiler agt

  • hayırlı olsun

    teşekkürler MNO, açıkçası makineyi bilmediğim için video çekemeyebilirim (eeee ıııı sesleriyle ilgi uyandıracağını sanmıyorum çünkü ilk airsoftum ve özelliklerini şuanda ezbere bile sayamayabilirim temel özellikleri dışında :) ama fotoğraflar çekerim, atış videoları da koymaya çalışırım forumumuz için.
    ve bana öyle geliyor ki aldığım son airsoft/havalı bu olmayacak , daha şimdiden acaba zoraki hp 01 nasıldır, vay efendim we glock 19 mu alsaydım diye kafamda tilkiler dönmeye başladı :)

  • Antalya ya yolunuz düşerse ben buradayım zorakim ve bir çok havalı tabancam var denemeniz için yardımcı olurum.

    çok uzak be ustam trakyada olsanız orta bir yerde buluşur atış yapardık. Şimdi kafamda havalı tüfek var ama bütçe :S

  • Zorakideki nişanı pcp haricinde bulmak zor havalı tufekler; teper, seslidir, ağırdır, uzundur, dikkat çekmeden taşımak için araç gerekir. siz zoraki tercih edin bunlari gerde bırakın.;) bir zoraki bir dipçik birde 45derecelik ray ve red dot iş tamamdır.

    20180321_000607 20180321_000549 20180321_000544

    agt Havalı Hobiler agt

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mno ().

  • Zorakideki nişanı pcp haricinde bulmak zor havalı tufekler; teper, seslidir, ağırdır, uzundur, dikkat çekmeden taşımak için araç gerekir. siz zoraki tercih edin bunlari gerde bırakın.;) bir zoraki bir dipçik birde 45derecelik ray ve red dot iş tamamdır.

    20180321_000607 20180321_000549 20180321_000544

    en sonunda bana satacaksın bak zorakini :)