Avfoni pişmanlıktır.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Avfoni 75823 numaralı siparişin sahibiyim. Ürün sipariş ettiğim görselden farklı ölçülerde geldi.(11 mm havalı tüfek rayını 22 mm converter picattini aparatı). Sipariş ettiğim modelin görselin de ki düşük model varsa değişim, yoksa iade etmek istedim. İade işlemi yapıp ürünü taraflarına yolladım yaklaşık 1ay geçti. Henüz kimse dönmedi. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Ne yolladığım ürün, ne değişim, ne bir iade, ne bir cevap. Hiçbir şey yok.

    -Havalı grubu



    Crosman 1008 £tabanxalı$
    Crosman 1088 £tabanxalı$
    Gamo pr45 £tabanxalı$


    Hatsan Mod 60 ;tufey#
    Hatsan mod 25 supertact 22 cal. Vortex 1x40 Red dot / 4x32 Scope ;kovboys;
    Hatsan At44 Tact 22 cal. 3-12x50 scope/ harris bipod ;tufey#


    -Ateşli grubu


    Huğlu 101B Trap/Skeet special ed. ;avci;
    Sarsılmaz Concorde 12 GA bs,;s
    Hatsan Mpa Ts 12 GA f;s;s
    Baikal izh 18m Slug 410. ga 3-9x40 scope / harris bipod ;tufey#
    Safir t14 410.GA / +;tuftabV#


    -Yaylar


    Samick mind 10 30lbs. ;duello;
    Samick sage 60 lbs. ;izci;

    Şimşek Hybrid 20,30,40 lbs ;d;

    Flagela Dei 60 lbs;keyf;



    agt

  • Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum.

    Hatsan Mod99 LE 5.5 mm + Optima 3-12x44AOE

    Hatsan Mod 135 QE 5.5.mm + ?

    Hatsan Galatian 5.5 mm + ?

    Zoraki HP 01 Ultra 5.5mm + Stoeger 4x32
    Webley Patriot 1. nesil 5.5 mm + Tasko 3-9x40E

  • Geçmiş olsun. Burası camia için önemli bir mecra olsa da şikayet siteleri oldukça faydalı oluyor. Denemenizde fayda var.

  • Bende pellet almıştım... Daha doğrusu almayı denedim. Ellerinde olmayan malları satıyorlar. Geri ödemeyi 3ay sonra şahsen görüşerek alabildim

    AA S400 MPR FT nikko 10-50*60

    PUNCHER PRO 5,5 walter 8-32*50

    mauser k98

  • Call center veya iletişim numaralarını aramana rağmen dönüş yapmadılar mı ?

    Weihrauch Hw 100 S (.177)

  • Pardon dikkatli okuyunca gördüm müşteri hizmetleri diye belirtmişsin , tavsiyem çok sık arayıp rahatsız etmen olacaktır.

    Aksi takdirde sürecin uzayabilir

    Weihrauch Hw 100 S (.177)

  • görsel olarak güzel bir site.arkadaşım bir havalı tüfek aldı sorunsuz geldi.ben yinede hilal av ve aksu av dan alışverşiş etmeye çalışıyorum.sonuçta macera aramaya gerek yok.

    Gamo G-Magnum 1250 5.5mm

    Ekol-Voltran Ultimate Es 6.35-4.5mm-Optima 3-9x40

    Kral Puncher Jumbo 5.5---Hawke vantage 4-12-50 AO

  • Geçmiş olsun, ben de bi avfoni kurbanıyım aldığım tüfeğin fiyatı gayet uygundu ama kutusu berbattı, açılmış kurcalanmıştı, ürün neyseki kullanılır durumda , sizi çok iyi anlıyorum, artık aksu avdan alıyorum, aldığım ürünün yanında hediye bile veriyorlar, istediğimden fazlasını bile aldım, sağolsunlar. Reklam gibi oldu ama başıma gelen bu.

  • Geçmiş olsun. en güzeli 1 2 fazla verin aksu hilal cihan av gibi ürünün ve sözünün arkasında duran kişileri seçin. bir kez bir bayıden net üzerinden pellet aldım % 60 bozuk çıktı .

  • Geçmis olsun. Hilal ve Aksu avdan şaşmayın.

    Halil Baskurt

    Zoraki Ultra .22~1×32 red dot

    Swiss arms p92

    Hatsan mod 99 .22

  • Havalı gurubunda alışveriş yapılacak hilal av ve aksu av var bence. Üzerlerine tanımam.

    :D Takdir Ediliyorsanız Değil,Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir. :D

  • Avfoniden alış veriş yapan 10kişiden8 i sikayetçi iken AksuAvdan alışveriş yapan 10kişiden10u memnun olması herşeyi açıklıyor. Avfoniden jg work m16 havalı tüfek aldım geldiği gün geri gönderdim gaz kaçırıyor terik basamıyorsun diye 3kere gitti gitti geldi aynı ürünü sarıp paketleyip geri yolladılar, telefona çıkan bayanlar oyalamacı kimse yardımcı olmuyor, şirketin sahibinin numarasını buldum çevremden aradım sözde yardımcı olmaya çalıştı ürün bir daha gitti kendisi incelemiş çalışıyormuş!! Yeniden gönderdiler yine çalışmadı kendisini Whatsapp tan görüntülü aradım konuştum durumu ibraz ettim zoraki bin yüz kere arayarak 600tl mi iade aldım onuda personel atm den yaptı havalr masrafını eklemediği için parada eksik yattı. Stresse, fantaziye, yorgunluğa, hiç gerek yok bugüne kadar AksuAv da 1tane sorun yaşamadım çünkü “ADAM, ADAM”.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Avfoniden kwc Makarov pm marka havalı tabanca almıştım. Yalnız şu an bir sıkıntım var. Eger normal degilse ürünü garantiye gönderecegim. İçinde bb varken silahı emniyete aldıgımda ve tetige bastıgımda, silah namluya bb alıyor ve bbler içerde kalıyor. Aynı durum silahta co2 tüpü yokken ve içerisinde bb varken, emniyet veya atış modu farketmeksizin tetige tıkladıgımda yine içerisine bb kaçıyor silahın. Sonra tüp takıp sıkarsam içeri kaçan bütün bbleri atıyor. 5 kere tetige bastım misal dedigim şekilde, sonra tüp takıp sıktıgımda 5 tane bb birden atıyor. Silah geldigi ilk günden beri böyle. Umarex hpp var birde elimde. Onda bu sorun yok. Kwc makarovda bu sorun normal mi acaba kullanan arkadaşlar olduysa? Eger degilse garantiye yollayacagım. Gerçi şu sıralar iyice sapıttı. İçinde co2 tüpü ve bb varken ve atış modundayken sıktıgımda bile arada tetik boşa düşüp namluya bb kaçıyor. Bazen sıkışıyor içinde bazende namlunun ucundan düşüyor. Bu ne saçma iştir yav :)

  • Kwc makarov favori silahlarımdandır ve envanterimde mevcuttur. Bahsettiğiniz sorunda normal olan tek şey co2 takılı yada takılı değil iken şarjörde bb varken tetiğe atış şeklinde basarsanız şarjördeki bb yi namlu ucunu aşağı yöne tutarsanız bb boşanır ve namludan serbest düşüş ile düşer. Bunun haricinde bahsettiğiniz durumlar tetik tertibatındaki bir sorunu gösteriyor, bu sorunlar baştan beri varsa tabiki satıcının ayıbı olmuş, kullanım sırasında oluştu ise garanti yada garanti dışı olarak distrübitör firmanın servisine gönderilmelidir.

    agt Havalı Hobiler agt