YENI LW NAMLULU HUGLU EFFECTO PX4

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • MERHABA ARKADASLAR,

    ISABETI, SAGLAMLIGI VE SERVISINI GOZONUNE ALARAK YENI LW NAMLULU HUGLU EFFECTO PX4 ALMAK ISTIYORUM. GALIBA REGULATORU VE YENILENEN LW NAMLUSU SAYESINDE DAHA ISTIKRARLI ATISLAR YAPMAK MUMKUN BU TUFEKTE. KONU ILE ILGILI BILGISI OLAN ARKADASLAR BILGI PAYLASIMINDA BULUNABILIRLERSE COK AMA COK SEVINIRIM.

    HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDER GUVENLI VE ISABETLI ATISLAR DILERIM...:):wel:co:m;avci;

  • merhaba. bazı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile pellet namluya sürerken pellet eziliyormuş. solid pellette sorun olmuyormuş. normal pellette ezıldıgı için isabet bozuluyor dediler. ne kadar doğrudur bılmıyorum. ayrıca 4 kg ustu bır tufek. tavısyem temız bır AA bulun 1000 tl daha fazla verın. İsabet şaşmaz

  • VERDIGINIZ BILGI ICIN COK TESEKKUR EDERIM, AIR ARMS S510 XTRA FAC ILE 100 METRE USTU ISABETLI ATIS YAPMAK MUMKUNMU?

  • AA ile 850 fps 18.13 grain ile 120 130 grupman yaparsınız. Biraz daha uzak mesafe için güç ayarını yükseltmeniz gerekir. 25 gr 850 fps ile 200 m çok rahat atarsınız. Ama AA uzak mesafeden ziyade 100 130 arası grupman tüfeğidir. Ben 170 m atışı yaptım. Hava aşırı rüzgarlı idi. Biraz dağıttı. Effecto ya gelecek olursak biraz bekleyin. Biraz kullanılsın. Test edilsin tanıtım videosu çekilsin izleyelim.

  • ben aldım effecto yakın gurupmanlarda 10 atış çok iyi birden peletin biri alakasız yere gidiyor. bunu pellet hatasına bağlıyorum. jsb 18,13 grain pelleti 110 bar regüle basınç ile yanlış hatırlamıyorsam 947 fps atıyor. benim komşum hayatında ilk defa pcp kullanmasına rağmen 152 m mesafedeki 30 cm çapında gonga defalarca vuruş yaptı effecto ile. ben bile şaşırdım.

  • Effecto ile ilgili sayfalarca yazıldı çizildi, tüfeğin tabiri caizse ağırlık dışında "teorik olarak" hiçbir eksiği yok, görüntü,kalite, fabrika verileri vs. Gelgelelim pratik olarak ne yaptığı hakkında ona sahip olanlardan ,YouTube olsun burada forumda olsun o kadar az bilgi var ki.Örneğin servis arıza durumlarında tavır nedir vs.vs.Alparslan hocada havalıyı bıraktı heralde ilk model grupmanı dağıtınca namlu değişecek denmişti, değiştide nitekim.

    Yukardaki gibi kullanıcı bilgileri birikmediği sürece ben beklemede kalacağım

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Yeni versiyon Effecto PX4 sahibiyim. Merak edilen sorulara anladığım kadar, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım. Öncelikle şunu belirteyim yeni yerli firmalardan da pcp tüfeklerim oldu ve hala kullanmakta olduklarım var Effecto elime geçtikten sonra diğerlerine hiç bakmadım desem yeridir. Tüfeğin isabeti çok güzel, acemi atıcı olsa bile hedef vuramıyorsa göz muayenesine gitmesi gerektiğini düşünüyorum :) Kısacası yerliler arasında ithal tüfeği kalitesiyle aratmayan tek tüfek(şahsi görüşüm). Pellet ezilmesine gelecek olursak, benim tüfekte namluya sürerken değil pelletlerin eteklerini şarjörde ezme oluyordu, yeni şarjörlerden kaynaklandığını düşünüp vidalarını hafif gevşettim ve ondan sonra ezilme sorunu kalmadı. Şarjörü biraz kullandıktan sonra geri eski haline aldım alıştı yani şuan o sıkıntı yok bende.



    ''Fx Impact Mk2 - Element Titan 5-25x56 FFP''

    ''Huben K1 - Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP - EraTac Mount''

    ''Huğlu Effecto PX4 LW - Element Titan 5-25x56 FFP''



    ''Husan M71 - Vortex Strike Eagle 1-8x24 AR-BDC3''

    ''Husan Metal Force 12 - Sightmark Core SX 2-7x32 BDC''

    ''Huğlu Veyron Cantilever - Vortex Sparc AR''



    ''Bauer Kompressoren Poseidon Edition PE100-TB''

  • şu konuyu bira hortlatayim diyorum... evet yakın zaman içerisinde kendime yerli yapımı bir pcp alma niyetindeyim ve bu seçim ya ata arms yada huğlu olacak.Konu huğlu üzerinde olduğu için tüfeği kullanan arkadaşlardan olumlu olumsuz yönde geri bilgi hepimiz için faydalı oLur kanaatindeyim.

    # öncelikle kafama takılan bir konu huğlu px4 lw namluda ilk sürüm son sürüm şeklinde ifadeler okudum namlu ile ilgini yaşanan sorunlar neler di?

    # izlediğim birkaç youtube videosunda grupmanlar bana biraz dağınık geldi.Tamam atıcı hataları da var görünen fakat jsb 18 grn peletlerden hep birkaci flyr olmasi biraz canimi sikti acikcasi


    Konu ile ilgili kullanıcı yorumları hepimiz için çok önemli.Emniyetli atışlar dileklerimle.