Hobi ve Hobidaşlardan Duyulan Memnuniyet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Satış ilanlarında benim de tüfeklerim bulunuyor ve dönem dönem arayan bilgi isteyen arkadaşlar ile karşılaşıyorum. Elimden geldiğince bilgi vermeye yardımcı olmaya da çalışıyorum. Önceliğim ürünleri doğru kişilere satmak. Acemi kandırmak değil. Bunları açık açık konuşmaktan yanayım ve aldığım tepkilerde gayet güzel. 10 gün içinde iki farklı kişiden aldığım benzer tepkileri paylaşmak isterim. İlan ile ilgili arayan arkadaşlara daha önce hiç Pcp kullandınızmı diye sordum hobinin gidişatı ve maliyetleri ile ilgili, beklentilerinin ne olması gerektiği konusunda da da konuştum direk tepkileri şu oldu abi bu hobide hiç abuk subuk adam yok:) kime tüfek sorsam önce biraz araştır sonra tekrar konuşuruz kimse hemen mal satayım derdinde değil. Sorduğum tüm sorulara da cevap veriyorlar. Tepkileri aynen bu şekilde. Aranızda olmaktan ve aynı hobiyi paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istedim. Bazı tecrübeler para ile kazanılamaz zaman gerekir, bazıları ise zaman ile birlikte parada gerektirir. Kalın sağlıcakla

    • Official Post

    Merhaba

    Dediklerinizi harfiyen katılıyorum.

    Hobimiz çok değerli, kıymet bilen için güzel arkadaşlıklar, dostlar da edilebileceği bir spor.

    Bu işi sadece para için yapan bir sürü insan tanıdım sürekli birileriyle kötü oldular.

    Forum, kime sorsan bilgilerini hiç cekinmeden paylaşan arkadaslarla dolu.

    Herkesten Allah razı olsun

  • Bende 1 adet pcp tüfek 1 adet dürbün sattım gerçi bana gelen müşteriler bilgiliydi dilim döndükçe bende anlatmaya çalıştım yazdıklarınıza katılıyorum kötü niyetli insanlar genel değişik platformlarda bolca var ürün alıyor bozuluyor sıfır die satıyor vs vs ben ürünleri sattığım kişilere herzaman dedim ben ürünümün arkasındayım die bakın iyice sağına soluna bişey varsa yollayın geri paranızı iade ederim derim herzaman sonuçta 200-300 ₺ ile zengin olmayız önemli olan dürüstlük zaten elimde bi zorakim kaldı oda bana kalsın :) bu arada atak arms satış sonrası desteğine gerçekten hayran kaldım saygılar

  • Arkadaşlar merhaba. Satış ilanlarında benim de tüfeklerim bulunuyor ve dönem dönem arayan bilgi isteyen arkadaşlar ile karşılaşıyorum. Elimden geldiğince bilgi vermeye yardımcı olmaya da çalışıyorum. Önceliğim ürünleri doğru kişilere satmak. Acemi kandırmak değil. Bunları açık açık konuşmaktan yanayım ve aldığım tepkilerde gayet güzel. 10 gün içinde iki farklı kişiden aldığım benzer tepkileri paylaşmak isterim. İlan ile ilgili arayan arkadaşlara daha önce hiç Pcp kullandınızmı diye sordum hobinin gidişatı ve maliyetleri ile ilgili, beklentilerinin ne olması gerektiği konusunda da da konuştum direk tepkileri şu oldu abi bu hobide hiç abuk subuk adam yok:) kime tüfek sorsam önce biraz araştır sonra tekrar konuşuruz kimse hemen mal satayım derdinde değil. Sorduğum tüm sorulara da cevap veriyorlar. Tepkileri aynen bu şekilde. Aranızda olmaktan ve aynı hobiyi paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istedim. Bazı tecrübeler para ile kazanılamaz zaman gerekir, bazıları ise zaman ile birlikte parada gerektirir. Kalın sağlıcakla.

    O konuştuğunuz kişilerden biri de bendim hocam. Hatta yaklaşık 1 buçuk saat konuşmuştuk. Ama açık konuşmak gerekirse bu forumdan kimle irtibata geçtiysem sizi tenzih ederek söylüyorum dolandırıcı mantığı ile iletişime geçti benimle. Sonuçta bu güveni kimsede bulamayınca sıfıra yöneldim ki en doğrusunu yapmışım. Zaten sizle de konuştuğumuzda bu sonuca varmıştık. Yani demem o ki her mecliste olduğu gibi atıcılık meclisinde de üç kağıtçı baya bol. Tabiki yine istisnaları tenzih ederim.

    • Official Post

    O konuştuğunuz kişilerden biri de bendim hocam. Hatta yaklaşık 1 buçuk saat konuşmuştuk. Ama açık konuşmak gerekirse bu forumdan kimle irtibata geçtiysem sizi tenzih ederek söylüyorum dolandırıcı mantığı ile iletişime geçti benimle. Sonuçta bu güveni kimsede bulamayınca sıfıra yöneldim ki en doğrusunu yapmışım. Zaten sizle de konuştuğumuzda bu sonuca varmıştık. Yani demem o ki her mecliste olduğu gibi atıcılık meclisinde de üç kağıtçı baya bol. Tabiki yine istisnaları tenzih ederim.

    Buradan bu durumun önüne geçmek pek mümkün değil. Ama kendi yapacağımız bir kac küçük arastirma ile biraz daha guvenili alışveriş yapmakts mümkün. Diger taraftan benim gözlemlediğim sıkıntı aslinda şu yönde var sayalım ki ozensiz dikkatsiz bir kişi ile alışveriş yaptınız çiçek gibi tüfek dedi. Ama kargo geldiğinde durum bazen vahim olabiliyor. Matematik bilmeyen bir vatandaş 5 kutu 500jsb den fazla attığı silahı satarken iki kutu pellet attim dedi. Cok atış yapmak silaha zarar vermez bunu bilmeyen yok her neyse. Bir tüccar vardı arkadasim bana sordu nasıldır bu adam vs. Bende güvenilir diyerek bir halt ettim ikinci el malzemeyi sifir fiyatina verdi...


    Hayatta tecrübe yediğimiz kazıklar ile doğru orantılıdır.

  • buradan 2 kez farklı ürünler sattım bir kez de ürün aldım, karşılaştıklarım hep dürüst insanlardı çok şükür. Bende dürüst olabilmek adına elimden gelen her şeyi yaptım. 3-5 kuruş kar etmek için hak yemekte, insanları kandırmakta beyis görmeyen herkes inşallah tez zamanda aramızdan ayrılır g;$i

    Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için.

    • Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega 9x19 mm
    • Hatsan Galatian 4 5.5mm
    • Zoraki HP 01-2 Light 4.5 mm + Stoeger 4x32 Compact Işıklı Dürbün + Wrangler Moderatör
    • Gamo PT-85 4.5 mm
    • EZ Archery 45 lb Makaralı Yay
  • O konuştuğunuz kişilerden biri de bendim hocam. Hatta yaklaşık 1 buçuk saat konuşmuştuk. Ama açık konuşmak gerekirse bu forumdan kimle irtibata geçtiysem sizi tenzih ederek söylüyorum dolandırıcı mantığı ile iletişime geçti benimle. Sonuçta bu güveni kimsede bulamayınca sıfıra yöneldim ki en doğrusunu yapmışım. Zaten sizle de konuştuğumuzda bu sonuca varmıştık. Yani demem o ki her mecliste olduğu gibi atıcılık meclisinde de üç kağıtçı baya bol. Tabiki yine istisnaları tenzih ederim.

    Teşekkürler. Bu hobiye başladığımda ben de kazıklandım. O yüzden düz mantık sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapma kısa ve öz. Bildiğim bir şeyi paylaşmak beni mutlu ediyor çünkü pahalı bir hobimiz var.

  • daha önce forumdan alışveriş yaptım.aldığım ürünlerde bir sıkıntı görmedim. fakat son aylarda başka yerlerden bazı ikinci el ürünler aldım. aldığım bütün ürünlerde aldatıldım. bu durum beni çok üzdü. aslında üzüldüğüm kaybettiklerim değil. önemli bir mebla değil. öyle olsa bile daha önemli şeyler var. bizi aldatan bizden değildir, sözü bizi hep ürpertmiştir. yarın telafi edemeyeceğimiz bir duruma düşmekten korkarım ve insanların önemsiz bir şey için kendini böyle bir duruma düşürmesine üzülürüm.

    diana mod 48/52- 177

  • 1 haftalık üyeyim ben kalbi temiz yardım sever bir hobidaş buldum. O da beni kendi gibi güzel insanlar ile tanıştırdı ve ticaretimi yaptım. Çok bunalttım 2-3 gündür hakkını helal et hocam :)

    Gönlüm 2. elden almak tüfeği yardımlaşmak paylaşmak idi tamam herkesin malı kendine kıymetli ama çok saçma fiyatlar dönüyor 2. elde 1 haftada bana mı denk geldi anlamadım gitti 0 tüfek 2100 tl peşin fiyatına 9 taksit yapabiliyorsun garantisi var falan bana 1800 çekti son fiyat 1700 dedi garantisi falan da yok tüfeğin. Böyle 2-3 kişi ile pazarlığa oturdum bunların dedim satmaya niyeti yok sanırsam 0 aldım.

    FX Maverick Sniper

    700 mm. Superior 0.22 Cal.

    700 mm. Superior 0.25 Cal.

    Element Optics Helix 6-24x50 FFP

    FXairguns Wireless Chronograph

    6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

    Yong Heng Air Kompresör

    Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )