3 Ağustos FX tanıtım ve Dostluk buluşmasında FX düşüncelerimiz.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • Mesut eline sağlık, baya girişken olduğun ortaya çıktı ;şrofls;.
    Ankara'ya da bekleriz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • inşallah abi nasib olursa gelirim ben bu hobiyi çok seviyorum ve buna gerçekdende çok gönül bağladım ve bu forumdaki abilerimizide örnek alarak bilgilerindenfaydalanarak bu hobiyi devam ettirmek istiyorum. ayrıca bu buluşmada bir şeyin daha farkına vardım bu hobinin hatsan yüzünden işkenceye döndüğünü daha iyi anladım sorunsuz tüfeklerle güzel mühimmatlarla dahada çok keyif vede haz alıyor insan #hims;lol;;rofl.;;dance; nazım arkadaşımızın aa s410 u ile 100yada 90 mt tahmini tek atış hedefi vurunca birkere daha hatsanı iyi dileklerimle andım ;hirr;X(

  • benim değerlendirmelerim ise şöyle
    t12
    kundak çok kaliteli zengin bir görüntü veriyor kabze yeri geriye doğru fazla eğimli değil buda sağlam ve düzbün bir kavrama sağlıyor çalışma sistemi çok basit ve kolay bolt kolunu yukarı doğru kaldırınca yarıya kadar kendisi geliyor acayip hoşuma gitti tetik güzel namlu yani isabetlilik zaten laf yok
    gladiator
    gladiatorun başı fazla kalabalık olduğu için atış yapma imkanı bulamadım ama görünüm çalışma sistemi tüp hacmi gücü sesi hele harika
    revolution
    işte havalı canavar dedikleri bu olaki semi auto tüp hacmi gücü isabetliliği dehşet verici yaptığım atışlarda önümüzdeki çalıların dalındaki su damacanası kapağına (mesafe yaklaşık 50 m olarak tahmin ediyorum yanlışım varsa düzeltin)3 isabet yaptım hemde rüzgarlı ortamda (kapağın takılı olduğu dal sallanıyor ben ayakta sallanıyorum valla kapakta bende beraber rüzgar senfonisi eşliğinde sallanıyoruz ) gladiator" ü deneyemediğim için favorim revo (heralde denesemde fikrim değişmezdi)
    velasıl kelam durum bundan ibaret heeee birde buluşmadan ayrıldık ertesi gün iş var gittik öğlen eve geri dönüş şiddetli bir baş ağrısı 4 tane ağrı kesici banamısın demedi yattık bugün doğru doktoru kafam gülhane maymunu gibi doktor hemen 2 gün yatak istirati birde ilaçlar yazmış sormayın
    içimden dedim hocam reçetede yanlış teşhiste
    bence teşhis fx şoku
    reçete ise sabah tok karnına t12
    öğlen tok karnına gladiator
    akşam aç karnına revolution (malum fazla pellet harcıyor tok karnına gitmez )
    saygılarımla levent

  • yaw bir fx rüzgarı estirdiniz istanbulu salladı rüzgarı denizliye kadar geldi.birde elimize gelse :thumbup:

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • inşallah abi nasib olursa gelirim ben bu hobiyi çok seviyorum ve buna gerçekdende çok gönül bağladım ve bu forumdaki abilerimizide örnek alarak bilgilerindenfaydalanarak bu hobiyi devam ettirmek istiyorum. ayrıca bu buluşmada bir şeyin daha farkına vardım bu hobinin hatsan yüzünden işkenceye döndüğünü daha iyi anladım sorunsuz tüfeklerle güzel mühimmatlarla dahada çok keyif vede haz alıyor insan #hims;lol;;rofl.;;dance; nazım arkadaşımızın aa s410 u ile 100yada 90 mt tahmini tek atış hedefi vurunca birkere daha hatsanı iyi dileklerimle andım ;hirr;X(


    mesut kardeşim hatsan henüz 2000 ytl lik tüfek üretimine başlamadı niçin iyi dileklerin ile hatsan ı anıyorsun ;şrofls;. hacı murat almışsın arkadaşıyın mercedes ini kullanmışsın arazide,mercedes ile hacı murat ı yarış yaptırıyorsun,yarış yaptıracaksın biraz adaletli yarış yaptır ;tacli# bir AA ile evanix i yahut fx,hw100 ü yarıştır ;avci;
    220 ytl ye dürbünlü AA varsa bizde alak ;şrofls;.

  • ben atış yapmadım fx lerle daha kımseyı tanımıyoruz dıye bıraz ayrı durduk kendı tufegımızle takıldık , ama gerçekten sıcak bır ortamdı , ama şunu söyleyebılırımkı , o tufekler sırf sesı ıcın bıle alınır.



    hiç öyle şey olur mu .? Bu sitenin amacı bu kaynaşmak buraya üye oldumu aileden sayılırsın..Ayrısı gayrısı olmaz bu işin hiç tüfeği olmayan arkadaşlar bile gelip rahatlıkla atış yapıyorlar.Yani sende oraya kadar gidip FX e dokunmamışşısn ilahi ;şrofls;.

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

  • şahin oldugunu bilseydim kesinlikle almazdım tamam şahin dediler ama bana su keskin gözlü şahinmiş geldi bir an bende herhalde keskin nişan için sandım ne bileyim acemiliğime geldi ama artık inşallah bir mersedes alıcam hele şu şahinimi bir satayım daha sıfır ken

  • Ben buluşmanıza katılamadım ama bir yandanda seviniyorum katılamadığıma :thumbup: Allah muhafaza bir iki atış yapsa idim fx'ler ile varı yoğu satar bir tane almaya kalkardım ;şrofls;. iyiki yokmuşum orada iyiki ^^ Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunarım havalı silah camiasında bir numarayız :thumbup: Allahım nazardan saklasın.
    Saygılarımla

    EVLİ MUTLU ÇOCUKLUYUM ^^


    MARAŞLIM BİR HAMASET DESTANI NAKŞEDİLDİ BAĞRINA
    YURDUMUN ARSLANLARI ÖLDÜ İMAN UĞRUNA


    emrahkazici@hotmail.com

  • Ben buluşmanıza katılamadım ama bir yandanda seviniyorum katılamadığıma :thumbup: Allah muhafaza bir iki atış yapsa idim fx'ler ile varı yoğu satar bir tane almaya kalkardım ;şrofls;. iyiki yokmuşum orada iyiki ^^ Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunarım havalı silah camiasında bir numarayız :thumbup: Allahım nazardan saklasın.
    Saygılarımla

    +1

  • Merhaba,


    Öncelikle böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildirmeyi kendime borç bilirim. Her seferinde katılımcı sayısıyla olsun organizasyonun profesyönelliği ile büyüyen bu buluşmaların daha üst seviyelere gelmesini diliyorum.


    Acizane yeni gözbebeklerimiz olan FX ler hakkında görüşlerimi yazamak isterim. Üç tüfeğidi birkaç defa kullanma fırsatını buldum ("ihtiyar" ın tabiri ile elimde zamk yoktu :) ).



    T12: (Dış Görünüş) Yakından baktığınızda kalitenin parıltısı gözünüzü alıyor. Metal işciliği, namlu kalitesi anlatılmaz yaşanır türden. Böyle bir tüfeğe ahşap kundağın daha çok yakışacağına inanıyorum. Plastik kundakla bana çok da çekici gelmedi.


    (Kullanım) Elinize aldığınızda ne kadar hafif olduğuna şaşırıyorsunuz önce. Sonra "Bolt Action" kolu ile mermiyi sürmek çok kolay ve sniper havası veriyor. Yanlız 12 li Şarjörün dolduruluşu biraz enteresan. Elinize ilkdefa alıyorsan nasıl dolduracağını kesinlikle keşfedemezsiniz. Bir uygulama işle kolaylık öğreniyor ve alıştıktan sonra hiçde zor gelmiyor.
    Tüfeğin isabetliliğine zaten diyecek birşey yok, 10 numara (10 üzerinden). Özellikle ayakta desteksiz atışlarda bile rahatlıkla isabetli atışlar yapılabilecek bir tüfek. Tek dezavanatajı tüpün bittiğini "dırrt" sesini duyunca anlayabiliyorsunuz, manometresi yok. Buda aslında problem değil; silahı kullandıkca kaç atış sonra tüpün kaç bara düştüğünü öğrenecek ve hiç manometreye bakma ihtiyacı duymadan dolum yapacaksınızdır.


    FX Gladyatör: (Dış Görünüş) Daha ilk resimlerini gördüğümde bu tüfeğin görünüşünü çok sevdim. Ama hep ahşap kundaklı halinide hayal ettim. Ahşapı seviyorum. İşcilik kalitesi gerçekten harika. Verilecek parayı sonuna kadar hakkedeceğine inanıyorum.


    (Kullanım) Tüfeğin ele oturuşu, kurma kolunun kullanım kolaylığı, tüp hacminin birçok atışa olanak sağlayacak kadar büyük olması öne çıkan özellikleri. Hafif bir dürbün takılması halinde ayakta desteksiz atışlarda bile iyi guruplar çıkarabileceğine inanıyorum. Ben zevkle kullandım. Aşık oldum diyemiyorum çünkü hanım çok kıskanır. Diana yı bile zor hazmetmişti :)
    Benim gönlümde yatan tüfek bu. Gurup çalışmalarının sonucunda namlunun ne kadar kaliteli olduğu birkez daha ispatlanacağına inannıyorum. Şarjörü klasik PCP şarjörü ve kolay bir kullanıma sahip. Ama oda 12 li olsa fena olmazdı aslında. Daha yazacak çok şey var ama iş saatinde ancak bu kadar yazmaya fırsat bulabildim.


    FX Revo: Onun hakkında hiçbirşey yazmayacağım. Kedi-çiğer meselesi.


    Bu kadar reklamdan sonra artık FX alırken Yatagun beni görür ½bay£bay`;


    Saygılarımla

    Diana 350 Magnum 5.5mm.
    A1Optic 1x42 Red Dot

  • Mükemmel buluşma ardından ilk defa bilgisayar başına oturabildiğim için yeni yazabiliyorum.


    FX haberi ilk kez verildiğinde sadece bu üç model değil, tüm alternetifler arasından en çok T12'yi beğenmiştim, tüfekleri kullanınca da yanılmadığımı anladım. Bolt action hastası olmam ve thumb-hole, pistol grip gibi kundaklar yerine standart kundakları sevmemdi en büyük etken. Denemeden önce fiyatından dolayı performansı ile ilgili bazı çekincelerim olsa da T12 en az diğer modeller kadar yüksek performansa sahip olduğunu gösterdi. İsabetliliği ve hafifliği ile beni daha da fazla etkiledi. Bolt sisteminin kullanım rahatlığı da cabası. Tek eksiği manometresi, o da büyük problem değil.


    Gladiator ise büyük hava tüpleri ile ön plana çıkıyor. Atışlar boyunca scuba tüpleriyle en az haşir neşir olan tüfek kendisi doğal olarak. İsabetliliği yine mükemmel. İki tüpün getirdiği ağırlık beklediğim gibi dayanılmaz değil, aksine tüfek genel olarak hafif bile sayılır. Her ne kadar ben t12'de daha rahat ettiysem de kurma sistemi oldukça pratik. Alışıldığında oldukça hızlı atışlar yapılabilir tahminimce. Şarjörünün 8 pelet kapasitesine sahip olması T12 ve Revolution şarjörlerinden çok daha kolay doluyor olması sayesinde bir eksiklik olarak hissedilmiyor. Benim gördüğüm en büyük eksisi kuru atış yapılabiliyor olması. Şarjör boş da olsa tetik düşürebiliyorsunuz.


    Revolution söylendiği gibi tam bir pelet canavarı. Hız yapasanız 12lik şarjör sadece 3 saniye dayanabiliyor. Tüm FXler gibi inanılmaz bir isabetliliğe sahip olan tüfeğin en çok sevdiğim yanı son derece sessiz olmasının yanında neredeyse hiç tepmiyor olması. Normalde "tüfek dediğin en azından biraz olsun teper kardeşim" mantığına sahip olsam da Revolution gibi yarı otomatik bir tüfeğin tepmesiz olması çok çok hoş olmuş. Hedef noktasını hiç kaybetmeden peşpeşe 12 atış yapabiliyorsunuz ve 12'si de yerini buluyor. Tüfek atıştan sonra kurulmazsa bilin ki hava basıncı çok düştü. Zira Revolution tetik mekanizmasını kurmak için pelet arkasından çıkan atık havayı kullanıyor.


    Sonuç olarak 3 tüfek de mükemmel görünüyor ve mükemmel işliyor. Her biri verilen paranın karşılığını fazla fazla verecek aletler. Benim gönlüm T12'de kaldı orası ayrı. =)

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Birbirinden farklı ama verdikleri zevk aynı olan üç ayrı silahtı FX ler.


    T12 hafifliği ve bold lu olmasıyla kendine has bir havası vardı, heleki çıkardığı ses herkese sanki ben burdayım diyordu. :) sadece ahşap kundağı ile daha hoş olucağını düşünüyorum. (benim fikrim)
    Gladyatör ve Revo sanki star Wars filminin setinden gelmiş gibiydiler, öyle güzel bir tasarımları varki kapılmamak elde değil, daha iyi izlenimleri alıp kullanan arkadaşlardan bekliyoruz.

  • Gerçi 3 Ağustos buluşmamızda tüfekler ile ilgili ilk izlenimlerimi ve düşüncemi belirtmiştim. Burada da T 12 de ki Monometre (basınç gösterge saati) dert edebilecek arkadaşlara naçizane düşüncelerimi yazmak istedim.


    Tüfeği aldığınızda zaten, en yüksek verimi, en iyi stabil atışı kaç barda yaptığını v.s... gibi bilgileri tüfeğiniz ile bütünleştiğinizde bilinçli bir atıcı iseniz kendiniz zamanla edineceksiniz.


    Belki inanması güç ama, aynı marka tüfeği kullanan birinin havası azaldığı zaman bile çıkan sesden anlayacak konuma geleceksiniz ve ekleyeceksiniz.


    "Sanırım senin tüfeğin bar ı düşmüş!"

  • anlatılanlara göre güzel bir organizasyon olmuş tebrik ederim

    Optima 635

  • oldukça keyifli bir buluşma olduğu belli katılamadığım için çok üzgünüm dilerim bir sonrakinde bende olrum.organizasyonu gerçekleştirenlerin ellerine,kollarına sağlık.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • İzinde oluşum sebebiyle bu etkinliği kaçırdım. ;#^+. Şimdi anlatılanları kedinin ciğere bakması gibi takip ediyorum. ;confused;
    Anlatılanlara göre FX ler mükemmel miş.Keşke bende orada olabilseydim. ;#^+.

    • Official Post

    Silahlarını teslim aldılar. ;d;


    [gallery]561[/gallery] [gallery]564[/gallery] [gallery]562[/gallery]

  • Tüfekleriniz hayırlı olsun. Kazasız belasız attığınızı vurursunuz inşallah. İmrendim valla....

  • İlker abim ve Enes abim tüfekleriniz hayırlı olsun.Kazasız keyifli atışlar dilerim. :D