SATIŞ İÇİN İLAN VEREN LÜTFEN BAKSIN.

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sayın hocam,linkteki video açıklayıcı olacaktır umuyorum.


    İyi forumlar dilerim..


    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Merhaba Cemal bey, cok guzel bir site olmus, seviyeli ve iyi niyetli, bu site vasitasi ile Ali Tekin ve Dogan Erdem gibi degerli isimler ile iletişime gecme şansım oldu, FT icin yol gösterenler oldu. Gunun sonunda nasil bir ekipmana ihtiyacım oldugu, nerede yapilir vs gibi cevaplari buldum, size teşekkür ederim, Kisa bir sorum olacak, teknik konularda pek iyi degilim, elimde bulunan silahlari satmak icin 90 gun beklemem mi gerekiyor, acıklamanızda VIP olmak icin 90 gun gerekli yaziyordu anacak VIP olunca mi sadece ilan verilebiliyor? bir yerlerde boyle birsey okudum. Iyi gunler iyi pazarlar ..

    • Official Post

    İyi akşamlar değerli forum üyeleri.


    Pazar günü akşam ilanlarda derin bir temizlik yapacağım.


    satışı tamamlananlar, İlan başlığını SATILMIŞTIR, Satıştan çekilenler de SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR şeklinde düzenlerse daha zahmetsiz yaparım.


    30 günü geçmiş ilanlarınıza GÜNCEL şeklinde not düşün. aksi takdir de 24.09.2023 tarihinde ilanlarınız silinir.

  • bir de ilan girildiğinde hangi ilden olduğu belirtilirse bence daha çekici olur. Kargo sorun olmasa alışveriş kararını olumlu etkiler.

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5