Yeni Hatsan Factor Sniper

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Büyük ihtimal kalibre arttığı için namlu hava portları da aynı orantıda genişletiliyordur.

    FX Maverick Sniper

    700 mm. Superior 0.22 Cal.

    700 mm. Superior 0.25 Cal.

    Element Optics Helix 6-24x50 FFP

    FXairguns Wireless Chronograph

    6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

    Yong Heng Air Kompresör

    Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )



  • Çoğumuzun arayışta olduğu yerli bence buydu, merakla bekliyorum şahsen.

    Hadi hayırlısı 👍

    Kral N-11 Gas Piston

  • Hatsan Nazi Almanyası gibi oldu iyice, her şeyin en büyüğünü, en ağırını ve en çirkinini yapmaya çalışıyorlar sanki

    katılıyorum. nitelikleri muazzam olmakla birlikte daha ziyade görüntüsüyle düşmanı korkudan etkisizleştirmek üzerine kurulu sanki. bunu gören rakipler kibar feyzodaki ağanın kaçma moduna girecek.

    diana mod 48/52- 177

  • Ürün ABD nin en sevdiği özelliklere sahip .. Bigger Better Stronger..

    Ahşap kabze çok hoşuma gitmedi. Ama genel olarak görüntüsünü beğendim. Ayrıca bence bu ürün daha çok ABD pazarı için yapıldığını düşünüyorum. Bunu alıp ülkemizde nerede atış yapacaksın. Bunun en güzel örneği Hercules ürünlerde görüyoruz. Bizim kullanıcılarımız en güçlü tüfeği ister ama nerede atış yapabilirimi düşünmez. 1-2 atıştan sonra da tüfeği 2.el olarak satmaya kalkar.

    Bizim ülkeye en uygun kısa, hafif ve güçü ayarlanabilen ürünlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Örneğin Jet2 müthiş zevkli bir ürün. Istediğin her yerde kimseyi rahatsız etmeden atış yaparsın. Kompakt ürünler bizim ülke için daha doğru ürünler old düşünüyorum.

    Ayrıca ben en çok eğlenceyi 4.5mm ürünlerde alıyorum. Walther Rotex ve AirArms S200 ile bahcemde çok keyifli atışlar yapıyorum. Hedefin arkasında 2x1 metre büyüklüğünde 3mm kalınlığında çelik plaka var. Ama 6.35 ürünleri ile atış yaptığımda güçlerinden dolayı zaman zaman tedirgin oluyorum. o zaman güçü kısıp atış yapıyorum.

    Bu arada Hatsan'ı bu konuda da tebrik etmek gerek. Begenin veya begenmeyin adamlar ürünlerine hep birşeyler katmaya çalışıyorlar. Dolaysıyla bizim hobidaşlar geniş bir ürün ailesine de kavuşmuş oluyorlar. Evet ürünleri benim ilk tercihlerimden değiller. Her seferinde Hatsan almayacağım diyorum ama yine beni bir yerden yakalıyor ve ürünü çok merak ettiğim için de alıyorum. Ve her aldığımda da daha iyi bir kalite görüyorum. Evet belki ürünleri yabancıların kalitesini (premium ürünler için) yakalamıyor. Ama onlar da belli ki maliyet hesabı yapıyorlar. Sonuçta ürünlerin kalitesi ortalamanın üzerinde olduğu kesin. Daha iyisini yapamaz mı? Elbette yapar. Örnek olarak 40 000 tl civarı FX MK3'e çok benzeyen bir ürün çıkarsa. Yani hem özellik, kalite hem de tip olarak, birçok kişi ilk olarak fiyatı hakkında yorum yapar. Uygun fiyatlı bir MKI3 klonu yapsa bu sefer de malzeme kalitesini beğenmeyiz. Birçok kişi yapıcı eleştirilerde bulunamıyor maalesef.


    Örnek olarak Hatsan, Jet2 yi çıkardıklarında fiyatı gayet uygundu. Ama bizim kullanıcılar malzeme kalitesinden şikayet ettiler. Bu kadar plastik olmaz vs. Hastan metal ağırlıklı yapsaydı fiyatı belki 2 katı olacaktı bu sefer de kullanıcılarımız fiyatı hakkında şikayet ederdi. Yani bizim kullanıcıyı mutlu etmek zor. Yerli firmaları kırmadan küstürmeden eleştirilerde bulunalım ki adamlar her geçen gün daha güzel ürünlerle karşımıza çıksınlar.









    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ebiktim ().

  • Ürünü yadırgamak istesem de doğrusu fuardaki full body kit görüntüsü göze hoş gelen bold bir tasarım olmuş masa üstü atışları için doyurucu görünüyor,bizim yerli piyasasında özgün,minimalist ya da farklı modüler yaklaşımlar halen oturmasada avrupa da fiyat performansa düşenler için iyi yer tutuyorlar,hatsan'ın son yıllarda ki ürünlerini kendi dili ile çeşitlendirmesini beğeniyorum scamper dilini orta seviye önemli ölçüde iyi kullanıyorlar örnek verecek olursak fx firması impact ile yeni bir tasarım,multifonksiyon,ergonomi ve tutuş kavramı attı ortaya ve benzer tutuşa sahip ürünler üretilmeye başlandı mesela daystate deltawolf benzer platform'a kendi mekanik kurallarını ve fonsiyonlarını uyguladı,brocock ghost yine kendi mekanik kurallarını uyarladı vs. vs. herkes pazara benzer tasarımlarla ayak uydurmak durumunda kaldı ve hatsan da factor ismi ile kendi mekanik standartlarının üzerine katarak premium olmasada orta seviyede kalarak pazarda yerini alıyor bence hoş,ne kadar hoş olsada kalite kontrol sorunları ve seri üretimin getirdiği mekaniksel bazı problemleride olmasa harika buluyorum ve çeşitliliğini hızlıca dünya pazarına çıkarıyor.Şahsen ben alırmıyım bilmiyorum ama heyecan veriyor yinede..artık yıllarca çeşitli marka ürün alıp düzeltip modlamış biri olarak uğraşasım hiç gelmiyor..Ne diyelim hayırlı olsun,fena görünmedi..

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • Çift manometre, ayarlanabilir regülatör, power plenum, 76cm slug namlu, ayarlanabilir güç ve karbon tüp… İster beğenin ister beğenmeyin, Hatsan; gelişime açık ve her dönem piyasa ihtiyacını okuyup kullanıcıların dikkatini çekebilen yenilikçi bir firma. Adamlar treni kaçırmıyor. Eminim bu ürün piyasaya çıkar çıkmaz yabancı YouTube kanallarında “FX Killer” başlıklarıyla göreceğiz.

    Görüntüsü ve büyüklüğü konusunda benim de endişelerim var fakat tüp ve namlunun kolay sökülüp orta/büyük hardcase taşıma çantalarına sığacağını umuyorum.

    Bekleyip göreceğiz.

  • Solidlerle grup atamiyorsa, bosuna almayin.


    Ben Sniper Factor L modelini almaya dusunuyordum, fakat ebiktim abiden duydum ki solidleri cok vasat atiyormus.


    Ben pelletden, solidleri gececektim.

  • Evet bende merak ediyorum bu tüfeği. Bilgisi olan yokmu acaba bu konuda. Nezaman cıkıcak satışa.

    AİR ARMS S410 XTRA FAC. 22
    OPTİMA 550. 22
    ARMSAN A612. 12
    MKE ÇİFKIRMA -12
    PİPER AYA ÇİFKIRMA 12
    TORUN 4.5
    ;tufey#karadenizteam.png

  • Ağustos ayının ortası oldu ama hala üründen haber yok. Sanırım sorunları çözemediler galiba

    Alakası yok yurt dışında çatır çatır satılıyor.

    Hatsan Factor L

    FX Maverick Sniper

    700 mm. Superior 0.22 Cal.

    700 mm. Superior 0.25 Cal.

    Element Optics Helix 6-24x50 FFP

    FXairguns Wireless Chronograph

    6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

    Yong Heng Air Kompresör

    Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )



    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Hayaksisheytan ().

  • Solidlerle grup atamiyorsa, bosuna almayin.


    Ben Sniper Factor L modelini almaya dusunuyordum, fakat ebiktim abiden duydum ki solidleri cok vasat atiyormus.


    Ben pelletden, solidleri gececektim.

    merhaba ne yaptınız silahı inceleme fırsatınız oldu mu?