Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İstediğiniz zaman pcp ler hakkında bana soru sorabilirsiniz buradan yazın yardımcı olurum belki buluşup etkinlik yapabiliriz

şu an bir pcp ye sahipmisiniz varsa marka model nedir

• Merhaba, ismim ibrahim izmir'de yaşıyorum. Havalı silahlara ilgim bir arkadaşımın aldığı havalı tabancayı bana göstermesiyle başladı. O zamana kadar havalı silahların tam olarak nasıl bir şey olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. Sonra kendime bir tane sig sauer p226 havalı tabanca aldım ve bu tabancayı kullandığım süre boyunca hedef atıcılığından çok keyif aldığımı fark ettim.

Şimdi kendime başlangıç seviyesi hafif, uygun fiyatlı ve isabetli bir havalı tüfek almak istiyorum ama pek cok marka ve model arasinda kararsiz kaldim. Foruma da bu yüzden üye oldum. Eğer bu alanda deneyim sahibi olan siz saygi değer abilerim/kardeslerim tecrubelerini benimle paylasırsa cok mutlu olurum.

• Herkese Selamlar,

Bu siteyi tesadüfen buldum ve çok beğendim günlerdir hep burada vakit geçirip yazdıklarınızı okuyorum, çok güzel bilgiler ediniyorum.

Antalya Merkezden yazıyorum.

Herkese çok selamlar, sevgiler.

Hatsan Striker 1000 S 5.5 mm

Hatsan BT65 SB 5.5 mm

Czp 09 Co2 4.5 mm

• Merhaba Arkadaşlar. Ben de aranıza İzmir'den katılmış bulunuyorum. Hatsan Blitz ve Factor Sniper Long tüfeklerimle atışlar yapmayı planlıyorum. Forumumuzdan bir çok konuda faydalanacağımı tahmin ediyorum. Yivsiz av tüfeklerimden sonra bu platforma merak sardım. Zaman buldukça atış yapıp, forumda vakit geçirmeye çalışacağım.

• Merhaba ben Ayaz Muğlada yaşıyorum 2-3 senedir yaklaşık 30 senelik bir havalı tüfekle atış yapıyordum şimdi ise hatsan turcar airtact aldım, forumdan çok yararlandım üye olmaya karar verdim.

Hatsan Turcar Airtact 5,5mm

• Merhaba ben Ayaz Muğlada yaşıyorum 2-3 senedir yaklaşık 30 senelik bir havalı tüfekle atış yapıyordum şimdi ise hatsan turcar airtact aldım, forumdan çok yararlandım üye olmaya karar verdim.

hoşgeldin Ayaz

Hatsan Hercules 666 QE 6,35mm + Kral moderatör + Spike 6-24x 50 AEO + Bipod

Hatsan Mod 25 SuperCharger 4,5mm

Kral Magnum 4,5mm Havalı + Comet 4x20 + Bipod

Ekol P95B Blowback Akrep 4,5 mm Havalı

Unicorn Tabanca 4,5 mm Havalı

Set 36 cal Tek Kırma + Nikula 4-16x 50 AEO + Bipod

D-Doxca Arms 12 cal 7+1 Pompalı

Caretta 20 cal Bullpup + Nikula 6-24x 50 AEO + Fener + Laser + Bipod

Delta 36 cal Bolt Action + Bipod

• Merhaba arkadaşlar Ankaradan Melih ben siteyi yeni keşfettim. Hobiye aslında 2006 yılında başladım 1 adet havalı tüfek ile sonrasında 1-2 havalı tabancam oldu fakat büyük şehir koşuşturması iş eş aile vs derken anca tekrardan ilgi yöneltmeye başladık. yaşım 38 ufak ufak fırsat buldukca atıs yapıyorum çok çok acemiyim inşallah gelişeceğiz :=)

• Merhaba arkadaşlar Ankaradan Melih ben siteyi yeni keşfettim. Hobiye aslında 2006 yılında başladım 1 adet havalı tüfek ile sonrasında 1-2 havalı tabancam oldu fakat büyük şehir koşuşturması iş eş aile vs derken anca tekrardan ilgi yöneltmeye başladık. yaşım 38 ufak ufak fırsat buldukca atıs yapıyorum çok çok acemiyim inşallah gelişeceğiz :=)

hos geldın zaman bol atıs her seyın ılacıdır basarılar

Hatsan Mod 125 Sniper VORTEX 5,5

Reximex Throne Gen2 -5,5--6,35 ;tufey#

Spina Optics HD 4.5-27X50 FFP

Cobra

• Merhabalar, Kocaeli’den Deniz. 2004 yapımı Hatsan 4,5 mm havalı tüfekle başlayan serüvenimi Turcar 5,5 mm modele yükselterek sürdürdüm. Şimdi daha büyük kalibrelere yönelerek hobime devam etmek istiyorum. Biraz çılgınca modifiye düşüncelerim var; umarım bu fikirlerimi forumdaki arkadaşlarla paylaşarak hem yardım alır hem de yardım edebilirim. Herkese saygılar.

• Merhabalar, Kocaeli’den Deniz. 2004 yapımı Hatsan 4,5 mm havalı tüfekle başlayan serüvenimi Turcar 5,5 mm modele yükselterek sürdürdüm. Şimdi daha büyük kalibrelere yönelerek hobime devam etmek istiyorum. Biraz çılgınca modifiye düşüncelerim var; umarım bu fikirlerimi forumdaki arkadaşlarla paylaşarak hem yardım alır hem de yardım edebilirim. Herkese saygılar.

hoş geldin

Hatsan Mod 125 Sniper VORTEX 5,5

Reximex Throne Gen2 -5,5--6,35 ;tufey#

Spina Optics HD 4.5-27X50 FFP

Cobra

• Herkese selamlar bu siteyi okadar eski zamanlardan biliyorumki Mustafa beyin fxlerş yeni getirdiği zamanlar elde at44 ve bir tanr alternatifi varken tap ediyordum. Sonra burdan bir condor ss aldım sonra hakkını veremiyorum diye satıp ara versemde hobiye hiç çıkmadı aklımdan ve 4 yıl önce bir kral puncher auto aldım şimdi huğulu px4 e tip olarak takıntılı bir şekilde araştırma yapıyorum site çok atıl ama eski günlerini hatırlayınca okadar güzel emek dolu bir siteki scuba şükrü abi antalyadan kadir abi fx gladyatöriyle efsaneydi ne günlerdi eskileri yaad etmiş olduk.

---
    Kral Arms Puncher Auto

• Selam,

Eskişehir'den katılıyorum. Meraklıyım, yeni yeni hobiye dökmeye başladım bu işi. Yaylı olarak Hatsan mod 95 5.5, Vortex olarak Torpedo 155 6.35'im var. Son olarak bir Stoeger RX20TAC S2 5.5 edindim. Tabanca olarak Hatsan mod 25 4.5 Super Charger var gündelik olarak atış yaptığım. İlerleyen zamanlarda bir PCP edinmek niyetindeyim.

Bol bol atış yapıyor ve araştırıyorum. Forumdaki bilgilerden yararlanmaya çalışıyorum.

Şimdiden hoşbulduk, esenlikler!

• Hoşgeldiniz arkadaşlar forum genel itibariyle sakin gitse de çoğu sorunun cevabı ansiklopedik bilgiler forumda hala mevcut. İletişim araçları da çeşitlendi tabi.

Hobiye dair aktif YouTube kanalıma beklerim.

Samet Mercemek
    YouTube'un en havalı kanalına hoş geldiniz! Merhaba, ben Samet 🎯Atış videoları 📹 Havalı silah mühimmat, ekipman ve aksesuar incelemeleri 🎯Atış teknikleri…
    youtube.com

Herkese selamlar bu siteyi okadar eski zamanlardan biliyorumki Mustafa beyin fxlerş yeni getirdiği zamanlar elde at44 ve bir tanr alternatifi varken tap ediyordum. Sonra burdan bir condor ss aldım sonra hakkını veremiyorum diye satıp ara versemde hobiye hiç çıkmadı aklımdan ve 4 yıl önce bir kral puncher auto aldım şimdi huğulu px4 e tip olarak takıntılı bir şekilde araştırma yapıyorum site çok atıl ama eski günlerini hatırlayınca okadar güzel emek dolu bir siteki scuba şükrü abi antalyadan kadir abi fx gladyatöriyle efsaneydi ne günlerdi eskileri yaad etmiş olduk.

Selam,

Eskişehir'den katılıyorum. Meraklıyım, yeni yeni hobiye dökmeye başladım bu işi. Yaylı olarak Hatsan mod 95 5.5, Vortex olarak Torpedo 155 6.35'im var. Son olarak bir Stoeger RX20TAC S2 5.5 edindim. Tabanca olarak Hatsan mod 25 4.5 Super Charger var gündelik olarak atış yaptığım. İlerleyen zamanlarda bir PCP edinmek niyetindeyim.

Bol bol atış yapıyor ve araştırıyorum. Forumdaki bilgilerden yararlanmaya çalışıyorum.

Şimdiden hoşbulduk, esenlikler!