Hobiye Yeni Başlayanlar İçin Atış Tekniği: "Artillery Hold"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Her ne kadar şimdilerde sarı siteye dönse de, bir zamanlar bu hobide ansiklopedik bilgilerin döndüğü ve tartışıldığı yerdi bu forumlar.

    21 Kasım 2012' de Artillery Hold ile ilgili bir yazı yazmışım. Bu günlerde de videosunu çektim. Özellikle hobi macerasının başındaki yaylı tüfek kullanıcıları için belki fikir verir dedim kendimce.

    İlgli forum yazısı; RE: Mengeneyle Dürbün Sıfırlama ?

    İlgili Video;

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Bende forum kültürüne geri dönülmesi gerektiğini düşünüyorum. Gruplardaki genç arkadaşları yönlendiriyorum. Forumda fotoğraf paylaşımı biraz daha zahmetli olduğundan sanırım insanlar WhatsApp üzerinden sorup cevaplıyor gibime geliyor. Onlarsa 2 gün sonra uçup gidiyor. Emeğinize sağlık. Fırsat bulursam bende eski tarzlar konular açmaya çalışacağım.

    Huben K1 Gen 6 .22 cal

    Huğlu Px-4 .22 cal

    Reximex Throne Gen2 .25 cal Fx superior namlu

    Hatsan AT44-10 LW .22 cal

    Zoraki ultra .177 cal

  • Forumun görsel yükleme prosedürü ketliyor evet ama tüm forumlara ilgi azaldı. Sayısız WhatsApp grubu var oralar çok aktif. Orada da bilginin kategorizasyonu mümkün değil maalesef. Britanyalılar başta olmak üzere yabancı ülke forumları hala canlılığını koruyor. Gerçi yabancılarda hala maille iletişim kuran da az değil orası ayrı.

    Özetle aynen bahsettiğiniz gibi foruma ilgi minimuma inmiş durumda. Benim üç hafta önce oluşturmaya başladığım YouTube kanalının trafiği bile çoktan geçmiş forumu.

  • Forumda ki eskiden açılmış ve belki de güncelliğini yitirmiş konular olabilir. Bunlar hakkında hobide profesyonel seviyeye ulaşmış forumdaşlar bilgilendirme yapabilirlerse hobiye yeni başlamış benim gibi garibanlar nasiplenir. Emekleriniz için teşekkürler.

    Niksan Tacto SB + T Eagle 4-16x44 AOIR

    We Glock 17 GBB Airsoft 6 mm


    Hatsan Striker 4,5 mm

    Sig Sauer P320 M17 GBB 4,5 mm

  • Emeğinize sağlık hocam,paylaşımlarınız harikulade zevkle seyrediyor ve dinliyorum,emeğinize sağlık 😎🙋🏽‍♂️

    Ben teşekkür ederim, bizimkisi havalı sohbet. Eskisi gibi ekip bulamayınca bari kamera koyayım karşıma da kendi kendine konuşuyor demesinler dedim 😊

  • Forumda ki eskiden açılmış ve belki de güncelliğini yitirmiş konular olabilir. Bunlar hakkında hobide profesyonel seviyeye ulaşmış forumdaşlar bilgilendirme yapabilirlerse hobiye yeni başlamış benim gibi garibanlar nasiplenir. Emekleriniz için teşekkürler.

    Mesajı yeni farkettim 🙏 izlediğin, beğenim belirttiğin için çok teşekkür ederim hocam 🙏