Hatsan mod87 Vortex Ariza

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle herkeze selamlar Hatsan mod87 vortex model havalı tüfeğim var geçen yıl tüfeğimi kurulu unutmuşum bugün atis yapmak istedim ama tüfeği kurduğumda çok rahat bir sekilde kuruluyor yani pistonun içinde hava yok sanırım bunun için ne yapabilirim evde. Kendim yapamazsamda hatsanin fabrikasına nasıl gönderebilirim. Hem bakımda yapılsa iyi olacak kundak vidalarida düşmüş durumda. Kendim kargo ile Hatsan fabrikasına gönderebilir miyim?

• ürünün derdini bir kağıda yaz ve kutuya koy. Kağıtta adres ve telefon bilgilerin de olsun. Sonra kargosunu ödeyerek Hatsan fabrikasına yolla. Aras kargo ile yollayabilirsin. Yurtiçi almıyor. Gerisini Hatsan yoğunluğuna göre hallediyor. Sonra sana karşı ödemeli olarak yolluyor tüfeğini. En sağlam yöntem bu...

Diana
    Hatsan
    Niksan
    Air Arms
    FX
    Zoraki
    Daisy
    Beeman

• ürünün derdini bir kağıda yaz ve kutuya koy. Kağıtta adres ve telefon bilgilerin de olsun. Sonra kargosunu ödeyerek Hatsan fabrikasına yolla. Aras kargo ile yollayabilirsin. Yurtiçi almıyor. Gerisini Hatsan yoğunluğuna göre hallediyor. Sonra sana karşı ödemeli olarak yolluyor tüfeğini. En sağlam yöntem bu...

Tamam çok teşekkür ediyorum