Nedir bu BIG BANG Deneyi !

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • deneyi ve bütün deneyleri bende destekliyorum ama bence bu deneyin astarı yüzünden pahalıya mal olacak attıkları taş ürküttükleri kurbağaya deymiyecek onu diyorum ama bazı arkadaşlar neredeyse hakarete varan yazılar yazdı :| hatta birisi yalancılıkla suçladı çok üzüldüm.



    biz seni biliyoruz ayhancım no problem ;tese;kkur

    • Official Post

    Forum kurallarımızda açıkca belirtilmiş olmasına rağmen ısrarla, din, siyaset hakkında dokundurmalar yapılmaktadır,


    Lütfen bu forum sayfalarını, kendi benimsediğiniz dini yada siyasi görüşü lanse etme platformu olarak kullanmayın, size göre çok komik olan bir başkası için üzerine titrenilen bir konu olabilir, Bu platformda bulunma sebebimiz ve forum kurallarımız, Havalı silah hobisi hakkında paylaşımdır,


    Kimin dindar, kimin Laik yada kimin daha milliyetçi olduğu bu forumda bulunan kimseyi alakadar etmemektedir, Bu konularda içinizi dökmek, değerli görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak isterseniz, Lütfen internette arama yaparak başka platformlar bulun ve oralarda yazın yazılarınızı,


    Ben şahsım itibariyle, dindar yada dinsiz, sağcı yada solcu, Türk yada Amerikalı, bu hobi çerçevesinde herkesle dostum ve benim inancıma yada siyasi görüşüme aykırı herkeslede bu hobi çerçevesi içerisinde dostluğuma devam ederim.


    Son kez, LÜTFEN KENDİ İNANÇ YADA SİYASİ FİKİRLERİMİZİ BAŞKALARINA LANSE ETMEKTEN VAZGEÇELİM, BUNUN YERİ BURASI DEĞİL.

  • insanoğlu yaratılışın esrarını kurcalama gayreti içinde buna kötü demek yanlış olur. insan bu dünyaya hakim ise refah seviyesini artırma çoğalan insanların ortaya çıkardığı problemleri bir şekilde çözmek zorundadır.yapılan o deney fiyasko olmayacaktır. yoksa 10 milyar usd yi kimse çöpe atmak istemez. ama tek gördüğüm tehlike ise bu tür deneylerden alınan ilhamla olağünüstü silahların yapılmasıdır. nükleer enerji en baştan insanlık refahı için düşünülmüş ama maalesef japonyada kitle imhası yapılmıştır. şu andada halen büyük rizktir. arnold swazenger in bir filminde aliminyum halkaları ışık hızına yakın atan silahın peşinde idi . buna benzer şeylerin olmaması ümidiyle ..yoksa batıda insaf acıma yoktur. çıkar adına çok insan feda edilebilir zihniyetinde insanlardır.yaptıkları sömürge sistemleri ve afrikayı mahveden düzenleri halen işlemektedir.afrika bu dünyanın en iyi toprağına sahip ve en aç insanlar olması her tarafın ingilizlerin çay bahçeleri ile dolu olması ve elmasların içinde yaşayıp açlıktan ölmeleri gibi.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • İnsan hobileri ve inançları ile bir bütündür.
    Bardağa doldurulan çay misali suyunu ayrı yere posasını ayrı yere koyamazsınız.
    Ne kadar rahatsızlık duysakda insanlar kendilerini, meraklarını ve hayatlarını anlatabilmek için inandıklarını mutlaka ortaya koyar ve savunurlar.
    Bu konu zaman ve mekanla sınıflanamaz ve engellenemez.
    Lütfen özgür bir forum için özgürlükleri kısıtlamayın.
    Teşekkürler.

    • Official Post

    Nasrettin hocanın bir sözü vardır, "al şu kavuğu sen giy ve karar ver" keşke sizin dediğinizi yapabilsem, amaç yasakçılık değil, ipin ucu tutulmuyor, insanımız klavye arkasında kendini genel kurmay başkanı sanıyor ve görüşünü paylaşmayana bildiği tüm küfür dağarcığını kullanabiliyor, Umarım sizin ve hatta bizimde arzu ettiğiniz yapıda forumların yaşatılabileceği olgunluk ve kültür seviyesine ulaşabiliriz.

  • Nasrettin hocanın bir sözü vardır, "al şu kavuğu sen giy ve karar ver" keşke sizin dediğinizi yapabilsem, amaç yasakçılık değil, ipin ucu tutulmuyor, insanımız klavye arkasında kendini genel kurmay başkanı sanıyor ve görüşünü paylaşmayana bildiği tüm küfür dağarcığını kullanabiliyor, Umarım sizin ve hatta bizimde arzu ettiğiniz yapıda forumların yaşatılabileceği olgunluk ve kültür seviyesine ulaşabiliriz.

    Kullanmayı sevmiyorum ama "+1" demekten başka şey kalmamış yapacak... ;d;

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • :thumbup:

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • bobinaj ustasıda varmı bobin yanmış sardıralım. ;şrofls;.;dance;

    hamdım piştim yandım oldum.

  • demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim . deney durduruldu galiba gerçekten bobinajcıya ihtiyaç var ;lol;;şrofls;.;şrofls;. fizikcilere ve elektrikcilere duyurulur ;lol;

    hamdım piştim yandım oldum.

  • link güzelmiş ;şrofls;.;şrofls;. oturmuş öyle seyrediyodum bende ;şrofls;.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim . deney durduruldu galiba gerçekten bobinajcıya ihtiyaç var ;lol;;şrofls;.;şrofls;. fizikcilere ve elektrikcilere duyurulur ;lol;


    Yazdıklarını bile unutuyorsun.sen deneyin ''amacına'' ulaşamayacağını iddia ettin.küçük bir sorun çıkmış 1-2 gün sonra devam edilecek.böyle birşey mümkün değil ama diyelimki haklı çıktın ne olacak.ormanda fizik dersi verdiğin öğrencilerinin sayısımı artacak. 8)

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • bildiğim kadarıyla dünyada büyük patlamadan sonra belirli bir yoğunluk ve ısınma meydana geldi.
    bu büyük deney bir bakımdan da o yoğunluk ve sıcaklığı hissedebilmek içindi.
    yani heralde böyleydi :)

    Bir Cılız Geyik Görürsen Önce Onu Vur.Yapılı Geyiği Vurma Ki Neslini Her Daim Sürdürebilsin.


  • Yazdıklarını bile unutuyorsun.sen deneyin ''amacına'' ulaşamayacağını iddia ettin.küçük bir sorun çıkmış 1-2 gün sonra devam edilecek.böyle birşey mümkün değil ama diyelimki haklı çıktın ne olacak.ormanda fizik dersi verdiğin öğrencilerinin sayısımı artacak. 8)

    deney tamamen askıya alındı en erken yaza tekrar başlatabilecekler . dostum istersen sanada ormanda fizik dersi verebilirim sayıyı*artırmış oluruz. (öğrenci*) g;$i:whistling:

    hamdım piştim yandım oldum.

    • Official Post

    Ayhan 1,5 aya kadar geliyor istanbula "oneshotonekill" Ekrem, tanıştırırım sizi, ikiniz aslında tam kafasınız. ;kihhik,

  • :thumbup:

    Ayhan 1,5 aya kadar geliyor istanbula "oneshotonekill" Ekrem, tanıştırırım sizi, ikiniz aslında tam kafasınız. ;kihhik,

    benim için bir problem yok mustafa abi arkadaş biraz alıngan galiba :him:s

    hamdım piştim yandım oldum.

  • Ayhan 1,5 aya kadar geliyor istanbula "oneshotonekill" Ekrem, tanıştırırım sizi, ikiniz aslında tam kafasınız. ;kihhik,


    Mustafa abi bunudamı yapacaktın bana aynı kafadayız demek.Bayayhana bırak mesajlarına cevap vermeyi selam dahi vermem bu mesajından sonra sanada teessüf ettim.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Şu konuyu hortlatayım dedim eski konular inceliyordum da


    tesla yı baya yıpratmışlar burada birazcık incindim çünkü edisonun son fotoğrafı bile bunu anlatmaya yeter kaldı ki ampulun bile yeterli süre çalışma mekanizmasını tamamlayamamış bir fizikçi (bunu tungsten isimli birisi tamamlamıştır) ile şu an kullandığımız bluetooth bağlantısı, televizyon, radyo, ve amerikan haarp projesinin mucidi teslayı kıyaslamak gariptir. ki bu adamın dönem arkadaşları ampul kablo vs ile uğraşırken bu adam belirsiz dönemlerde gelen afetlerin açığa çıkardıkları enerjiyi depolanması sistemleri konusunda sonuca%85 yaklaşmış bir teori bırakmıştır.(deprem şimşek vs gibi)


    cern çok faydalı bilgiler ortaya çıkaracağı kesindir ama dünyanın yaratılışı big bang teorisi ile ilgili beklentiler biraz hüsrana uğrayabilir çünkü big bang teorisindeki bir değişkeni asla ve asla öğrenemeyeceğimiz için (ki bu da ortam şartlarıdır diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin nasıl değerler aldığı konusunda kesin bilgi yok) bu teoriyi belirli bir yüzde ile destekleyecektir.