Hilal Av Bayi ile enstantaneler..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hepinize selamlar.

Herşey https://www.hilalav.com.tr adresinden bir dürbün sipariş etmemle başladı.

Siparişten önce Hilal av ı aradım, nasıl kargoladıklarını vs. sordum. bana hiçbir ek bilgi verilmedi karşılıklı anlaştık ve ben siparişimi oluşturdum.

Dürbün, siteden siparişimi verirken stokta 10 tane gözüküyordu. aradan 3 gün geçip elime ulaştığında kargo kolilerini açtıktan sonra jelatinli bir kutu beklerken kutu jelatintiz öyle dümdüz geldi.

Açıp içeriğine baktım ve içindeki aksesuarlar falan öyle içina atılıp gönderilmiş gibi duruyordu. dürbün sağı solu açık bir poşedin içindeydi. Dürbünü poşedinden çıkartırken(tamamen çıkartmama bile gerkek kalmadı) hemen kullanılmış 2. el olduğunu anladım.

arkadaşları geri aradım, bana "Elimde stok kalmadığı için mecburen sana vitrindeki ürünü paketleyip verdim" dedi.

Allahaşkına şu resimlere bi bakın, kim vitrinde duran dürbünü tornavidayla zorlayıp bu hale getirir?

Sterling1 Sterling2 2. el nikko

abi bunun vida yerleri aşınmış dediğimde de "gözümüzden kaçmış" dedi.

konuyu çok uzatmak istemedim.. direkt iade edeceğimi söyledim.. Adam da hiç itiraz etmedi sağolsun "karşı ödemeli kargola iade alırım sorun yok" dedi.

tekrar paketlemeydi kargoya götürmeydi bisürü enerji kaybetsemde çok dert etmedim.

kargoyu verdim ve yine 3 gün geçip yerine ulaştı mesajını gördüm ve paranın hesabıma yatacağını düşündüm. ama o gün para falan yatmadı.

ertesi gün tekrar aradım, parayı sordum, bana "muhasebecimizin cenazesi var, pazartesiye yatırabilir" dedi. Başınız sağolsun dan başka birşey diyemedim.

2 gün sonra birdaha aradım ve bu sefer de bana "hastamız var bugün yatıramayız" diyince gerçekten tepem attı.

şuan parayı geri alabildim.. zaten o yüzden forma bu başlığı bugün açıyorum.

Artık bu bayiden birşey sipariş etmeden önce en azından ne tip sorular sormanız gerektiğini bilerek ve nasıl cevaplara hazırlıklı olmanız gerektiğini bilerek alışveriş yaparsınız.

• en son 3 yıl önce sitelerinden alışveriş yaptım oda 3 kutu pellet, kargo ücreti olması, taksit imkanlarının sınırlı olması ve ürünlerin çok uygun fiyatlı olmamasından dolayı pekte alışveriş yaptığım bir site değil.

Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35

Zoraki Ultra Hp01-02 5.5mm