Webley Patriot .22 (5,5mm)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ayrıntılar için bu konu başlığını bu akşam okumanızı ve eğer tüfek alacaksanız ve o yüzden Webley ile ilgilendiyseniz yarın sabah ilk iş bir Webley Patriot 5,5 sipariş vermenizi şiddetle tavsiye ederim.

    Zoraki HP01 & Laser Sight
    Hatsan mod.125 Sniper .22 cal.



    • Official Post

    Bu W.Patriot tavsiyeleri yakında sonlanacak,çünkü Veli bey'in elinde Türkiyedeki son 6 adetten sonra yok,


    Ve bundan sonra bu koleksiyonluk silahları,biri satsada alsak denilecek,

  • Valla amca benim bildiğim adanada 4 bayiide tarsusta 2 bayiide ve mersinde 2 bayiide daha var .Sizin deyimiznizle 1 nesil olanlardan .


    Selamlar yeğen HAKAN :D

    • Official Post

    Bu güzel bir haber Hakan,teşekkürler bilgi için.

  • 3 gün önce kayseri de sav markette de vardı.

    DİANA MOD 54 5,5
    WEBLEY PATRİOT 5,5
    WEBLEY LONGBOW 4,5
    GAMO P 23 COMPACT 4,5
    WEBLEY TYPHOON 5,5
    ÜZÜMLÜ OTO 7+1 12


    HATSAN MOD 55 HATSAN MOD 125 HATSAN MOD 135

  • patriot iyi hoş,dürbünüde taktık ancak 3-9*40 dürbün yeterli değil bana göre,bir de tüfek çok ağır dürbünsüz ağırlığını bilmiyorum ama uzun mesafelerde desteksiz atış yapmak mesela 70 mt ve yukarısında soda şişesini vurmak her babayiğidin harcı değil bence...
    Patriot deneyimimden sonra bundan sonra ki tüfeğimin mutlaka hafif olmasını istiyorum...

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • Evet arkadaşlar Webley Patriot cemaatine ben de katıldım. Dün sipariş vermiştim, bugün geldi. Forumda tavsiye edildiği üzere 5,5 mm aldım. Tüfeği genel anlamda çok beğendim. Arpacık ve gez çok sağlam yapıda, açıkcası bundan önceki tüfeğim gamo hunter 440' daki truglo saçmalığına beş çeker. Gezdeki sıfırlama vidaları gerçekten güven veriyor. Arpacık şekil olarak çok güzel ve geze çok iyi oturuyor. Ceviz kundağı da çok beğendim. Kabzası ve özellikle tetiği çok güzel ele oturuyor. Mustafa Bey size teşekkür ederim, gerçekten evladiyelik bir tüfek, tam bir klasik. Yapı olarak çok sağlam. Yani bu fiyata böyle güçlü ve kaliteli bir tüfek gerçekten yok. Dediğiniz gibi türünün son örneği. Yalnız biraz irice bir tüfek, haberiniz olsun arkadaşlar :) Ayakta desteksiz atmak gerçekten güç istiyor. Şimdi bir tek sahada görmek kaldı Patriot' u. 3-9x32 Tasco dürbün aldım yanında, ama dampa ayak almadım, biraz tuzlu geldi valla. 1000 atıştan sonra dürbün takın diyordunuz galiba, öyle de yapacağım. Dürbün sıfırlama konusunda inşallah yardımcı olursunuz. Bana bu tüfeği tavsiye eden herkese teşekkür ederim.

    Webley&Scott Patriot .22 cal (1. nesil)
    Optima 3-9x44+( Sportsmatch Dampa Mount 1" )
    Webley&Scott Tomahawk .177 cal
    3-9x32E Tasko+Tek Parça Ayak


    Hatsan At-44 10 .22 cal 6-24x50 Tasko

    • Official Post

    Evet arkadaşlar Webley Patriot cemaatine ben de katıldım. Dün sipariş vermiştim, bugün geldi. Forumda tavsiye edildiği üzere 5,5 mm aldım. Tüfeği genel anlamda çok beğendim. Arpacık ve gez çok sağlam yapıda, açıkcası bundan önceki tüfeğim gamo hunter 440' daki truglo saçmalığına beş çeker. Gezdeki sıfırlama vidaları gerçekten güven veriyor. Arpacık şekil olarak çok güzel ve geze çok iyi oturuyor. Ceviz kundağı da çok beğendim. Kabzası ve özellikle tetiği çok güzel ele oturuyor. Mustafa Bey size teşekkür ederim, gerçekten evladiyelik bir tüfek, tam bir klasik. Yapı olarak çok sağlam. Yani bu fiyata böyle güçlü ve kaliteli bir tüfek gerçekten yok. Dediğiniz gibi türünün son örneği. Yalnız biraz irice bir tüfek, haberiniz olsun arkadaşlar :) Ayakta desteksiz atmak gerçekten güç istiyor. Şimdi bir tek sahada görmek kaldı Patriot' u. 3-9x32 Tasco dürbün aldım yanında, ama dampa ayak almadım, biraz tuzlu geldi valla. 1000 atıştan sonra dürbün takın diyordunuz galiba, öyle de yapacağım. Dürbün sıfırlama konusunda inşallah yardımcı olursunuz. Bana bu tüfeği tavsiye eden herkese teşekkür ederim.


    Ben böyle bir şeyi hiç bir yerde yazmadım,bu ancak Hatsan 125 - 135 - 145 gibi silahlarda yay ölsünde sonra dürbün takılsın gibi bir yaklaşım,bu silah da bu dürbünü tek parça 20 YTL lik ayakla hemen monte edin ve keyfini çıkarın.


    Hayırlı uğurlu olsun,kazasız atışlar dilerim.

  • Tüfeğin hayırlı olsun, güle güle kullan, benim sana önerimiz tüfeği açıp, fabrika yağından arındırıp, yeşil kauçuk bazlı gres ile yeniden yağlayıp montajlam, çok daha iyi olur.


    Webley Patriot 1. nesil, detaylı bakım işlemi


    Webley Patriot 1. nesil, detaylı tetik montaj işlemi

  • Teşekkür ederim, en kısa zamanda yapacağım. Zaten şimdi 2 hafta yatacak, tatil için memlekete gidiyorum. Dönüşte ilk iş patriotu bakıma almak olacak, daha sonra tabi deli gibi atış yapacağım. Pellet catcher var, evde attım bir iki tane, ama çok ses çıkıyor pellet catcher'dan. Nerdeyse devirecek, tüfek çok güçlü gerçekten. Onun ya araziye çıkacağız yada poligona gidecez başka çare yok :)

    Webley&Scott Patriot .22 cal (1. nesil)
    Optima 3-9x44+( Sportsmatch Dampa Mount 1" )
    Webley&Scott Tomahawk .177 cal
    3-9x32E Tasko+Tek Parça Ayak


    Hatsan At-44 10 .22 cal 6-24x50 Tasko

  • Yalnız biraz irice bir tüfek, haberiniz olsun arkadaşlar Ayakta desteksiz atmak gerçekten güç istiyor.


    Kaç kilo bu tüfek?

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • 2. nesil üretimlerdir belkide. ;kihhik,


    Yorumların çoğunun yazıldığı tarih 2002 senesi,o tarihte 1.nesil,2.nesil ayrımı oldugunu sanmıyorum...

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • O zamankiler MADE in ENGLAND by WEBLEY & SCOOT firmasının.Yani sizin 1,ci nesillerinde babası olur.


    Selamlar HAKAN :D

    • Official Post

    O tarihlerde Webley bu silahları çinde ürettirmiş.

  • Sevgili arkadaşlar bu gün bende tesadüfen Veli abinin yanına bir uğradım sağolsun çayı hiç eksik olmaz burdan herkesin huzurunda kendisine müşterilerine verdiği ilgi alakayı ve yardım severliliğni söylemeden geçemeyecem ve kendine çok teşkkür ediyorum.


    Ayrıca sevgili hosomoklu Hakan kardeş de ordaydı son webley 5.5 patriot u da ben aldım inşaallah hayırlı olur.Tam benim istediğim gibi hem güçlü hem kavraması ve atış düzgünlüğü test edilmiş genel bir yorum tablosuna baktığımızda yerli tüfekler içinde en iyisi denecek kadar güzel bir tüfeğe sahip olmak beni de sevindirdi.Gerçi tüfeği daha almadım ama orda ayırttık bir aksilik olmassa hafta içi alıcam.zaten evimin yolu üzeri bize 5 dk bir yol mesafesinde o yüzden 3-5 gün beklemek önemli değil.İnşaallah alınca bende kendimce burdan öğrendiklerimizle bir atış testleri yapıp burda yayınlamayı, sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.


    Herkese selamlar...


    Merhabalar,


    Ben de kendime bir Patriot almak istiyorum ve Veli Bey'i aradım; özellikle elinde 1.nesillerden olup olmadığını sordum, var dedi. Ama şimdi "son Patriot'u ben aldım" diyorsunuz. İstanbul'da olduğum içim tüfeği görmeden alacağım. Veli Bey'in şu anda elindeki Patriot(lar)ın 1.nesil olup olmadığını biliyor musunuz?


    Şimdiden teşekkürler.

  • Alıntı yaptığın arkadaşın mesajının üzerinden baya geçmiş zaman, bu arada Veli abi yeniden buldu 1. nesil Patriot'lardan ve şuan satışta, kesinlikle 1. nesiller, 2. nesil olanını satmaz, elinde de yok zaten, olanlarıda fabrikaya geri verdi, gönül rahatlığı ile alabilirsin, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :)