YATAGUN 80 fp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ne yaptın madmax kardeşim askeriyeye silah desteği vermiyoruz hobi yapıyoruz hobi

    • Official Post

    ne yaptın madmax kardeşim askeriyeye silah desteği vermiyoruz hobi yapıyoruz hobi


    Mahmut doğru söyüyor, TSK elinde ciddi sayılabilecek miktarda pcp bulunduruyor, sniperler bu silahlarla yetiştiriliyor ve zamanı geldiğinde görüşeceğiz, bu konu ile 1.Ordu ilgileniyor.

  • Özür dilerim mustafa abi sadece konuyu biraz gevşetmek rahatlatmak için demiştim ;#^+.

  • Mahmut doğru söyüyor, TSK elinde ciddi sayılabilecek miktarda pcp bulunduruyor, sniperler bu silahlarla yetiştiriliyor ve zamanı geldiğinde görüşeceğiz, bu konu ile 1.Ordu ilgileniyor.


    Bu şaka mı gerçek mi? :him:s

    • Official Post

    Engin yazmışsak biliyoruzdur, hatta 4 ay önce PCP pompa ihalesi vardı 6 adetlik.

  • askeriye bu tip silahlarla eğitim veriyor doğrudur ama askeriyedekiler sanırsam biraz daha farklı bir varyasyona sahip

  • Ordu içindede havalı silah takımları var vede müsabakalara katılıyorlar ;tufey#;tese;kkur

    Optima 635

  • arkadaşlar bırakın askeriyeyi arka sokaklar dizisi varya orada ali var polis sinipercı ali:) onun elindede hatsan pcp kullanıyor ;lol;;lol;;lol;;lol; ben gördüm birde gece gündüz dizisinde çıkan çocuk markasını bilmiyom ama üzerine çakmış dürbünü yaylı havalı ile film çekmişler koptum gülmekten ya :) ;avci;;avci;;avci;;avci;;rofl.;;rofl.;;rofl.;

    Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • arka sokaklarda kullanılan HW100 gibi geldi bana

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Arka Sokaklar'da kullanılan Hw100 manometresi siyah bantla kapatılmış. ;lol;

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • Arka Sokaklar'da kullanılan Hw100 manometresi siyah bantla kapatılmış. ;lol;


    valla ben tam olarak göremedim ama hatsandır yinede o kim verir 3.000 ytl film için HW alır 300 tl hatsan varken :) ;lol;;lol;

    Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • bayilerden veya tanıdıklarından günlük kiralıyorlar

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

  • o dizide kullanılan hw100 gunman haluk abininmiş.eskiden sözü geçmişti.


    konu dışına çıkmayalım arkadaşlar.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • bende tek türkiye filminde gördüm uzunnamlu diyo bununla doktoru vuracan diyo battaniyeye sarmışlar kadın alıyo bir açıyo hatsan mod 125 dipçiği kesip yerine ahşap ortası oyuk dipçik takmışlar işin garip tarafı plastik kundak ahşap dipçik ve ayrıca kurmademiri felan beni yıkdı o an, birde dürbün var üstünde remigton 56 mercekli güle güle kırıldım.

  • Şimdi benim bu tüfekten anladığım 30 grains 1000 fps (305 m/s) lerde atıyorsa yaklaşık 90 jolue enerji üretiyor. Dolayısıyla 4 jolu bir şişenin camını kırmaya gücü yetecek durumdaysa iki taraflı yaklaşık 11 şişeyi arka arkaya kırabilecekbir namlu çıkış gücüne sahip olacak. :!: Şişe cam kalınlığını 0,25 cm dersek x11x2 taraftan buda yaklaşık 5,5 cm genişliğinde bir camı deler anlamına geliyor. :wacko:

  • Ancak oldukça spesiyal bir silah olacağını yazabilirim, gravür işlemeler, ceviz kundak (isteğe bağlı ginb kundak), 5,5 kalibre, 5.56 (.223) kalibre ve 6,35 kalibre olarak 3 farklı LW Mach Grade namlu kullanıyoruz, çelik kullanılması gereken yerlerde özellikle çalışan parçalar 430 kalite paslanmaz çelik, paslanmaz çelik parçaların çalışacağı uçak alüminyumu gövde içinde sarı (pirinç) yataklamalar, yandan kurma bolt action solid paslanmaz çelik kol, 14 yada 16 lı şarjör (5,5mm için) şarjör boyu standartlardan 2mm daha uzun, 11mm lik Dynamic ve bazı solid pelletleri kullanabilmek için, şimdilik tüp kapasitesi 240cc ama estetiği bozmadan artırmaya çalışıyoruz, 2 kademeli güç ayar düğmesi sayesinde ister 40 ft/lbf, yada 80 ft/lbf güçte kullanabilecek, 22mm 60 santim BullBarrel namlu isteyene paslanmaz çelik isteyene asit karartma isteyene gizli susturuculu isteyene UNF1/2 dişli, ve son söyleyeceğim, silahı satın aldıktan sonra, silahın bolt iticisi ve namlusunuda ayrıca satışa sunacağız, yani 5,5 kalibre aldınızda 6,35 de olsun istiyrsunuz, kendiniz monte edebileceğiniz kolaylıkta bolt ve namluyu kolayca atışda bile değiştirerek farklı kalibreye geçebileceksiniz.


    İşin en güzel yanı ise kredi kartına vade farksız 24 ay taksitle satılacak, hazır olduğumuzda ön siparişle üretim yapılacak.

    Mart bitiyor hiç haber yok Mustafa bey yeni gelişmeler varmı.

    FEİNWERKBAU 600

    • Official Post

    Maalesef kriz ortamında herşeyi yavaşlattık u½%;

  • inş. yaza alım imkanı olur Mustafa bey kolay gelsin

    Optima 635