24 Ocak Ankara Team Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Erdem Abi, Gazi Üniversitesinin poligonu 10 metre ve sadece tabanca ile atışa izin veriyolar. Birde oraya üye olan Gazi öğrencilerine 5 lira yanlış hatırlamıyosam. Bu 5 liraya 50 dakikalığına pellet ve tabancayıda ordan veriyolar. Yalnız poligon güzel. ;şrofls;.

  • Erdem Abi, Gazi Üniversitesinin poligonu 10 metre ve sadece tabanca ile atışa izin veriyolar. Birde oraya üye olan Gazi öğrencilerine 5 lira yanlış hatırlamıyosam. Bu 5 liraya 50 dakikalığına pellet ve tabancayıda ordan veriyolar. Yalnız poligon güzel. ;şrofls;.

    Evet arkadaşın yazısında tüfek belirtilmemiş ama biz havalı tüfek müsabakalarını 10 m.den aynı tip poligonlarda yapıyorduk. Birde Cihan bey indirim yaptırmış, tüfekte kullanılabilirmi sorarız.

  • Merak etme köksal aynı durumdayım bende. Hatta gelecek c.teside gelemiyeceğim nöbetçiyim. :cursing:


    Gelecek cumartesi gelemeyeceğim şehir dışındayım olmasın.? ;şrofls;.;şrofls;.

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

  • Arkadaşlar o kompleksin sorumlusu arkadaşımız ayrıca poligonuda kişi başı 5 ytl ye tüm gün kapatabiliriz fakat gidip inceledik ve bize uymayacağı için pekde anlatma luzumu görmedik yani bizim pcp ler orayı dağıtır poligona yazık olur. ;şrofls;.;şrofls;. pıt pıt atan tabancalar için dizayn edilmiş yani poligon sırt sırta on metre 4 er kulvar var ortada oturma yerleri falan ama dediğim gibi bizim pcp ler haşat eder orayı.

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

  • Şişe dizdirip kırdırırlarmı abi? pisliğini onlar toplayacak ama kırıkları :) puhuahuuahuahuahuhauhauahuhu

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • 50m2 yerde kulaklık takmadan 4-5 PCP atışa başlarsa kesin duyu kaybı olur ;lol;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Arkadaşlar o kompleksin sorumlusu arkadaşımız ayrıca poligonuda kişi başı 5 ytl ye tüm gün kapatabiliriz fakat gidip inceledik ve bize uymayacağı için pekde anlatma luzumu görmedik yani bizim pcp ler orayı dağıtır poligona yazık olur. ;şrofls;. ;şrofls;. pıt pıt atan tabancalar için dizayn edilmiş yani poligon sırt sırta on metre 4 er kulvar var ortada oturma yerleri falan ama dediğim gibi bizim pcp ler haşat eder orayı.

    Senin yazın üzerine, tekrar poligon fotolarından hedef bölgesini inceledim. Açıkçası fotolardan yeterli sonuç alamadım. Yerine görmek gerekir diye düşünüyorum, birde pcp tüfekle deneme yapmak gerek. Tabii sorumlusu izin verirse. Madem kompleks sorumlusu arkadaşınız, gidip görüşmekte yarar var diye düşünüyorum haber verirseniz bende gelirim. Hem fena havalarda atarız hem da havalı tabanca atan arkadaşların belirli aralıklarla buluşma yeri olur. Tabii bu arada Mühye bölgesinden vazgeçme diye bir fikrim yok çünkü orası bu işler için biçilmiş kaftan, bu poligon oraya ancak yağışlı kış günlerinde alternatif olur. Ben henüz Çamlığı görmedim ama orasıda sanırım çok güzel bir yer.

  • 50m2 yerde kulaklık takmadan 4-5 PCP atışa başlarsa kesin duyu kaybı olur ;lol;

    Bana göre hava hoş, zaten topçu zabitiyim, kulak diye birşey kalmadı :whistling: pcp gürültüsü vız gelir. ;şrofls;. ;şrofls;.

  • Tankçı ve topçuda yüzbaşıdan sonra kulağı sağlam kalan az kişi var gerçekten.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Ankaradaki havalı silah severlere saygılar sevgiler,


    Gazi Üniversitesi bünyesinde bulunan ve büyük ihtimalle kapatılmış olan poligon hakkındaki maili ben göndermiştim. Arkadaşlar biraz daha bilgi istemişler. Komşu foruma üye olmaya çalışıyordum, fakat bir türlü üyeliğim aktive edilemedi. Bilgi aktarmakta geç kaldığım için özür dilerim.
    Son çare bari bu kanaldan arkadaşlara ulaşayım dedim.


    Yılbaşından sonraki hafta ilk tüfeğimi (Hatsan mod 95 SAS .177) aldım. Malum hava şartları müsait olmadığı için kapalı bir yerde atış yapmak istemiştim. Keza açık hava buluşması da planlanmamıştı (havalıtüfek.com da). Google da poligon yazdım ve araştırdım. Karşıma Gazi Üniversitesi spor merkezinde açılan fakat kötü tepkiler almış havalı silah poligonunun haberlerine rastladım.


    Spor merkezinin telefon numarasını buldum ve aradım. Karşıma çıkan bayan, dışarıdan gelen misafirlerin 15 TL, üyelerin 5 TL ye tesisden faydalanabileceğini söyledi. Ayrıca havalı tabancalarının tamire gönderildiğini ekledi. Ben de kendi tüfeğimi ve diabollerimi getireceğimi belirttim. Kendisi de bu şartlar altında gelebileceğimi söyledi. Fakat 50 dk için 15TL olduğunu belirtmemişti; çünkü üye değildim.


    Tesise vardım, elimde kılıfında tüfeğim ve omuzumda diabol dolu çantam. Muhtemelen telefonda görüştüğüm bayan, deskteydi. kendisine poligona gideceğimi söyledim. Kendisi de 50 dk için 15TL rica etti. Verdim fakat evlat acısı gibi koydu. Neyse...


    Bazı arkadaşlarım PCP silahların poligonu dağıtacağından bahsetmişler. Doğrudur, alman malı hedef düzenekleri vardı (ismi aklımda değil). Bu düzeneklerde 5 mm, 45 derece sektirmeli seramik plakaları vardı. Benim pistonlu tüfeğimin, attığı diabolleri, hamur parçalarına dönüştüren bu düzenekler, PCP silahlarınıza dayanmayacaktır. Benim gibi acemi arkadaşlar ve havalı tabanca kullanan arkdaşlar için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum, bu poligonun.


    50 dk sonra çıkışa yöneldiğimde, sağ tarafda bulunan halkla ilişkiler ofisi gözüme takıldı. Şikayet etmek için içeriye girdim. O sırada yarım ekmek yengen yemekte olan Zafer bey (yanlış hatırlamıyorsam Zafer idi adı), serçe parmağıyla, dudağının kenarındaki ketçap damlasını silerken, beni oturmaya davet etti. Konuşmaya başladık.


    Poligonun pek müşterisi olmadığında bahsetti ( ki haklıydı o gün cumartesi olmasına reğmen tek başıma atış yapmıştım.). Silahların sürekli arıza yaptığını, geçen yıldan beri 1500 TL getirisi olduğunu belirtti. Benim gibi birkaç müşterinin geldiğini ( bütün malzemesini getiren), onlara 5 TL ye giriş ücreti uyguladığını istedikleri kadar atış yapabildiklerinden bahsetti. Bana da aynı tarifeyi uygulayabileceğini söyledi. Sevinmiştim fakat... Eğer 20 güne kadar bu talep durumu devam ederse poligonun kapatacağını söyledi.


    Ben de konuyu forumlarda yazabileceğimi, atış buluşmalarıyla talebi arttırabileceğimi söyledim. Kendisi sevindi fakat çabuk olmalıydım.
    havalısilah com dan Hasan beyle temas kurdum foruma bir türlü üye olamadım fakat kendisine mail attım. Mailimi okumuşsunuzdur.


    Dün, bir kazaya uğramış tüfeğim, fabrikadan yeni geldi. Atış için spor merkezini aradığımda 40 günlük bir tadilata girdiklerini söyledi, telefondaki bayan. Anladım ki Poligonun helvasını yemiş olabiliriz.


    Poligonun hikayesi böyledir dostlar. Acemi bir havalı tüfekçi olarak Ankara buluşmalarını bekliyorum.
    Saygılar, sevgiler,

    Diana Mod 56 TH .22 + YataGun Dampa + Diana 4-16x42 AO :love: (Sonuna kadar yaylı! Hep yaylı!) :love:
    Hatsan mod 95 SAS .177 + 1x30 Optima Red Dot
    '85 Model kol + Şahin bakışlarım + Yurdumun taşları