Teşekkürler Yatagun

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugun tripod'um kargodan kırık bir şekilde geldiği için düşünceliydim.O anda imdatıma Yatagun yetişti.Yatagundan'da siparişlerim gelmişti.İlk gelen tripod kargosu o kadar özensizdi ki.. Kırılmamasına şaşmak lazımdı..
    Ama Yatagundan gelen siparişime baktığımda herşey değişti.Aldığım basit bir kaç pellet, keçe ve gress yağ idi..
    Her biri özenle baloncuklu naylona sarılmış(ismini bilmiyorum ;kihhik, ) ve ambalajlanmıştı.Kutunun en üstüne ise yatagun şapkası iliştirilmişti.Fx pelletlerin üst ve altında koruyucu sünger olmasına ve çok sıkı bir şekilde kapatılmasına rağmen onlarda sarılmıştı.Nitekim böyle bir uğraşı gördükten sonra bir kere daha dedim " Doğru yerdeyim"
    Faturanın'da baloncuklu naylon'un içinde olmasından korktum nitekim kutunun üzerindeymiş :P
    Neyse edebiyat faslı buraya kadar, Fx pelleti ilk defa gördüm diyebilirim.. Ve gerçekten her biri birbirinin kopyası ve özenle dökülmüşler.
    Onlar o kadar güzel ürün yapmışlar da, biz oturup 5 dk. fotolarını çekmeye mi üşenelim?
    Bir kaç foto çektim.. Saklarım :)
    [Resim Engellendi: http://img111.imageshack.us/img111/3968/img0043ya1.jpg
    [Resim Engellendi: http://img11.imageshack.us/img11/9770/img0046hp3.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img11.imageshack.us/img11/6374/img0003dr6.jpg] [Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/2397/img0039nc0.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img261.imageshack.us/img261/8026/img0001gh9.jpg
    [Resim Engellendi: http://img401.imageshack.us/img401/8356/img0030bf4.jpg]

  • Her atışında tam isabet inşallah. Yalnız fotoğraflar çok iyi fx pelletlere birşey demeye gerek yok. Mustafa Bey Yatagunda kulanın fotoğrafları bence. Bende alacam bir kaç birşey de bir türlü 15 mart gelemedi :) İnşallah şapka kalır

  • Bende yazmaya fırsat bulamamıştım yatagundan 2 kez alışveriş yaptım. İlk siparişimde bir dürbün ve dampa ayak istemiştim yanında şapka ile geldi ve dürbünden çok korkuyordum kargoda hasar görebilir diye ama okadar güzel paketlenmiştiki hayran kaldım. O baloncuklu kağıtlar başarılı :) Bende adını bilmiyorum onun. Şapka içinde ayrıca teşekkürler. Sonrada birkaç kutu pellet aldım onlarda hiç hasar görmeyecek şekilde paketlenmişti. Başka yerlerden yaptığım alışverişlerle karşılaştırınca paketleme çok başarılı. Yatagun çalışanlarına teşekkürler ve selamlar. FX lerin fiyatıda biraz düşse tam süper olacak :)

    Hatsan AT44WX10+Optima 3-12X44
    Hatsan Mod95 SAS+Optima 1X40 Reddot
    Crosman Phantom 1000X+ Square 3-9X40

  • Hazır Yatagunla ilgili bir konu açılmışken bişey söylim Mustafa bey, madem Eser tüfeklerin ne zaman satılacağı belli değil, ucuz seçenek olarak mesela Torun marka tüfek satamazmısınız? alıcı değilim ben Eser düşünüyorum ama maksat müşterinin ayağı alışsın siteden alışveriş yapılsın. çünkü şu an ki tüfekler en 400 lira civarından başlıyor sitede (gamo delta hariç). yani bikaç ucuz tüfek, dürbün bunlar siteyi daha aktif hale getirebilir diye düşünüyorum.
    hayırlı çalışmalar..

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • Namlu boyası (meneviş) ,Yeşil Gres , Harbi çeşitleri , Tik yağı . 50 liralık 3-9x32 ;şrofls;. Bak bak ne seçenekler ve ihtiyaçlar var . Mustafa Abi duy sesimizi :) Başka yerlerden aldırma bana bunları.

  • Namlu boyası (meneviş) ,Yeşil Gres , Harbi çeşitleri , Tik yağı . 50 liralık 3-9x32 ;şrofls;. Bak bak ne seçenekler ve ihtiyaçlar var . Mustafa Abi duy sesimizi :) Başka yerlerden aldırma bana bunları.


    söylemek istediklerimden bi tanesi ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • Fx pelletler muhteşem fakat çok çok çabuk eziliyor. Grup yapmadan önce cımbızla seçip namluya öyle yerleştiriyorum.

  • kargo ücreti standart sanırım...

    ;tufey# Hatsan AT44WX10 Premium Combo 22. cal OPTİMA(3*12-44)


    ;tufey# mod 95 sas 177. cal ZOS (3*9-42) ve muhtelifler.

  • Kargo ücreti ürünün hacim, ağırlık ve kargo şirketine göre değişiyor. Kargo ücretini öğrenmek için satın almak istediğiniz ürünleri sepete atıp "satın al" butonuna tıklayıp adımları kargo seçenekleri kısmına kadar takip etmek yeterli. Bu aşamada hangi kargo şirketiyle ne kadar ödeyeceğinizi görebilirsiniz.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • Bende daha yeni aldım çok güzel gerçekten paketleme felan bi tane pellet bile ezilmemiş özenle sarılmış ;tese;kkur

    Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. "James B.Conont"


    ankarateam.png


    Bizde bilirdik sevgilimize karanfil almayı lakin; aç idik yedik karanfil parasını.. ;kffx;


    Playstation Portable 2000 - 3000 oyunları bulunur...(Yeni çıkanlar- çıkmışlar)