Gamo CF-X Royal 4,5 için dürbün önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bence de Diana Panther 31'e de bir bakınız. Bu tüfek zaten tüfeğinizi almak istediğiniz yerde olmalı.
    Selamlar.

    Air Arms S400, Weihrauch HW50, Hatsan Mod70


    anagram+1 oyunum Google Play Store ve Apple App Store'da yayında!

  • Diana Panther 31 ve 21 i daha önce incelemiştim. Ancak malzemesinin ahşap olmaması bana itici geldi. Ahşap olmayan silahlar oyuncak havası veriyor zevk almıyorum. Ayrıca bu silahların Gamo ya göre mermi çıkış hızlarıda oldukça düşük sanırım.

  • Diana Panther 31 ve 21 i daha önce incelemiştim. Ancak malzemesinin ahşap olmaması bana itici geldi. Ahşap olmayan silahlar oyuncak havası veriyor zevk almıyorum. Ayrıca bu silahların Gamo ya göre mermi çıkış hızlarıda oldukça düşük sanırım.


    Neden herkez gamoya o kadar para vermemeniz konusunda ısrarcı olduğunu ; mağazaya gidip ikisinide elinize alın ,2. el diana olsada eninde sonunda o atışları yapacaksınız ,mod 31 gamo cfx ten daha güçlüdür aklınızda bulunsun, halbuki ben cfx in 1000 fps si hafif peleltlerle elde edilmiş 800 fps ile attığını bile sanmıyorum.Karar sizin.

  • Sanırım herşey dükkana gidince belli olacak. Bende kararsız kaldım. Kimbiir dükkandan hw97k ilede çıkabilirim. Silahı elimize almak lazım önce. Ki şimdiye kadar askerdeki g3 ten başka silah almış değilim elime. Hayırlısı olsun. İlgilerinize teşekkürler arkadaşlar. Bu arada dürbünü bir süreliğine erteledim.

  • arkadaşım bende arkadaşlara nisbeten katılıyorum. bende gamo cfx ve hatsan arasında kalmıştım forumdan diana aldım.. çok temiz en ufak bir problemi olmayan bir silah artıları bile var. fakat şu bir gerçek bugun pcp alacak durumum olsa silahımı satar yerine güzel bir pcp alırdım. demem o ki sizde bu tarz şeylerle karşılaşacaksınız. o yuzden daha ucuz bir tüfekle başlayın. ikinci el olabilir. ama bence 500 dahi vermeyin. sonuçta pcp ye geçmek isteyeceksiniz... Bu arada tasko, tasco nun taklididir.

    Theoben Raw HM1000X 0.25 cal.
    Benelli Vinci Black Synetic
    Mke çifte 71cm 12 cal. Kaval Namlu
    SAUER 202 7mm Remington magnum

  • Aslında gamonun taklidi desek daha iyi olur çünkü aynı fabrikada üretiliyor.2 modeli hemen hemen aynı .Bende gamoyla arasında fazla fark göremediğim için tasko aldım.

  • Benim de kullandığım Gamo CFX'in 4.5mm'de ulaşacağı hız ancak 750fps'dir. İmkan varsa başka alternatiflere bakın.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • bir cfx kullanıcısı olarak piyasada çok güzel tüfekler uygun fiyatlarda dolaşırken 500 ytl bence de fazla
    ama 2. el temiz bulabilirseniz 250-300 lirayı da hak eder.

    Hatsan AT44-10 LW .22 cal

    Zoraki ultra .177 cal