sonunda hayallerimdeki silahı air arms s410 nun siparişini vermiş bulunuyorum heycanla gelceği günü bekliyorum ![]()
![]()
Air Arms S410 SL siparişimi verdim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
çok teşekkürler abi valla ilk pcpim olucak,yalnız bişiy sorcam komik olabilir ama son paramı verdim ayak alıcak para kalmadı dürbün için yatagun dampayı şimdilik taksam is görürmü bağlayabilirmiyim yani kızaklarına?
-
bağlayamazsın, şarjör nedeniyle olmaz malesef

-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan
-
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel atışlar yaparsın inşallah.Ben de PCP alacağım ama henüz karar veremedim. Galiba ben tercihimi FX T 12 den yana kullanacağım.
-
ben daha bakamadım takımların içine ayak için,şayet bulamaz isem elimde yatagun den aldığım 30 mm boğaz çaplı ayak var,üst alyan vidasının 1 tanesini kaybettim başka bir alyen taktım,diğerlerin den azıcık geniş kafası var,dileyen olursa 25 mm boğaz çaplı yüksek ayak ile takas ederim bire bir,
link:
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…unt=&ID=646hayırlı olsun güle güle kullan
-
herkeze iyi dilarlerinden dolayı teşekkür eder daha iyileri sizlere nasip olur insallah
-
Hayırlı olsun arkadaşım.
Ben de de kullanmadığım fazla ayak var,
ölçüleri bilmiyorum ama uyan varsa yollarım sana.
Selamlar,Bülent.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Tüfek konusunda sizin yerinizde olmayı çok isterdim
inşallah bir gün 
-
Hayırlı olsun,darısı başımıza.
-
herkeze iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim inşlah sizinde olur!çok teşekkürler bülent abi

-
Hayırlı olsun. Kazasız, isabetli atışlarda kullanın...
-
Murat hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan,bende de 2 parça ayak var boğaz çapı 25 lik olanlardan mesaj yaz uyarsa yollayayım.
-
Hayırlı uğurlu olsun ,Allah kazasız belasız atışlar nasip etsin hocam....güle güle kullanasın....
-
Güle güle kullanın ,iyi bir seçim.Hayırlı olsun.

-
Üç büyüklerden birini seçmişsiniz,güle güle kullanın,hayırlı olsun.