Benjamin Discovery Pre-charged Pnuematic Air Rifle

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post
    • Official Post

    Daha neler,


    Keşke vaktim olsada yapsaydım,americanairgunhunter.com u gezerken gördüm.

  • pyramydair "da 379 dolar +pompa
    http://www.pyramydair.com/p/be…discovery-air-rifle.shtml
    max.150 barla çalışıyormuş türkiyede olcakki dadından yenmez tabi türkiye fiyatı ne olur malum pompasıda olurmu o muamma

    • Official Post

    Olur neden olmasınki,olsunda $379.00 yerine $40.00 daha pahalı olsun.

    • Official Post

    Yani az miktar getirileceğini düşünerek,ben bir %10 fazla olsun dedim,bu hesap yaklaşık doğru,ama dediğiniz gibi Meydan av getirirse Allah muhafaza $800.00 altında vereceğini tahmin etmiyorum,


    Ama gün olaaaaa harman ola. ^^

  • Bu silah 400 yada 450 USD gibi Türkiyeye girerse, bir çok kişide gelişmiş pazu göreceğimiz kesin :) Anlamadığım pompa parasına silahıda yanında veriyorlar 379 USD ye :P

    Webley Patriot - T.M.A.

    • Official Post

    Fakat bu pompa bizim PCP de kullandığımız pompanın teknolojisine sahip değil,150 bar basılıyor bununla,oysa PCP pompalarında 250 bar hava basabiliyorsunuz,yani basınç arttıkça teknolojik maliyet de artıyor,bisiklet pompalarının fiyatı $5.00 sadece.

  • Bu gelirse o fiyatlara kaçmayacak bir tüfek.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Eğerki bu tüfek bu paralara Türkiye'de satılırsa ben hemen bir tane alırım hiç düşünmeden. Yanlız bahsedildiği gibi eğer meydan av bundan getirtecek olurda, yürütülen tahminde olduğu gibi 800 dolar filan gibi abuk bir fiyat isterse, asla ve asla o parayı vermem ve almamda. Eksik olsun tüfeği derim. Ne bileyim, sanki aptal yerine konuluyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum bu gibi durumlarda.
    Ya arkadaşlar, neden sitedekiler, hepimiz birleşip bir ithalat şirketi kurmuyoruz ? En azından kendi ihtiyaçlarımızı giderme adına. Böyleliklede bu tür soyulmalara bir son vermiş oluruz. Çokmu zor böyle bir şeyi gerçekleştirmek acaba ? ? ?

    egeteam.png

    • Official Post

    Eğerki bu tüfek bu paralara Türkiye'de satılırsa ben hemen bir tane alırım hiç düşünmeden. Yanlız bahsedildiği gibi eğer meydan av bundan getirtecek olurda, yürütülen tahminde olduğu gibi 800 dolar filan gibi abuk bir fiyat isterse, asla ve asla o parayı vermem ve almamda. Eksik olsun tüfeği derim. Ne bileyim, sanki aptal yerine konuluyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum bu gibi durumlarda.
    Ya arkadaşlar, neden sitedekiler, hepimiz birleşip bir ithalat şirketi kurmuyoruz ? En azından kendi ihtiyaçlarımızı giderme adına. Böyleliklede bu tür soyulmalara bir son vermiş oluruz. Çokmu zor böyle bir şeyi gerçekleştirmek acaba ? ? ?

    Ben bu konuda 5 kişiyi bir araya getiremedim,ayrıca bir silahtan 3 - 5 tane getirttiğinizde çok yüksek maliyetlerle karşılaşılıyor,bu yüzden ben kendi başıma bu işe soyundum ve son 2 ay içinde FXairguns havalı silah,2 farklı dürbün,dünyaca ünlü bir dürbün ayağı markası ve pellet konularında distribütörlükler aldım ve çalışmalarımı devam ettiriyorum,desteklerinizden mutluluk duyarım.Bu silahla ilgili de bir çalışma başlayacağım.

  • Ben bu konuda 5 kişiyi bir araya getiremedim,ayrıca bir silahtan 3 - 5 tane getirttiğinizde çok yüksek maliyetlerle karşılaşılıyor,bu yüzden ben kendi başıma bu işe soyundum ve son 2 ay içinde FXairguns havalı silah,2 farklı dürbün,dünyaca ünlü bir dürbün ayağı markası ve pellet konularında distribütörlükler aldım ve çalışmalarımı devam ettiriyorum,desteklerinizden mutluluk duyarım.Bu silahla ilgili de bir çalışma başlayacağım.

    Peşpeşe bombalar patlıyor. =)

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Amerrikada 379 dolar satılan bayi kar payı ile böyle bu silahı ithal etden firmalar hemen hemen yarı fiyatına alıyorlar gümrüktü ıvır zıırlarıyla bayi karı ile taş çatlasa 450 veya 500 dolar olması gerekir diye düşünüyorum türkiyedeki satışını

    FEİNWERKBAU 600

    • Official Post

    +1