Patriot ve moderator

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese selam.Arkadaşlar elimde 1.nesil Webley patriot(5,5mm) tüfek var.Bu tüfeğin namlu ucunda moderator takmak için dişli yeri var ama piyasada satılan moderatorleri takmak için ek bir aparat daha almak gerekiyor.Ben şimdi Patriota moderator takmayı düşünüyorum ama ne kadar etkisi olacak bilmiyorum.Benim gibi Patriot kullanan arkadaşlardan Patriota moderator takıp deneyen oldu mu?Ses azalması oldu mu yada ne kadar oldu?Yapacağım masrafa değer mi?Yoksa hiç istemesem de Patriotu satıp pcp almayı düşüneceğim.

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen selami33 ().

  • Pistonlu tüfeklerde, moderatör takınca fazla bir ses azalması görülmüyor. Tamamen sessiz bir atış istiyorsanız pcp tüfeklerde neredeyse yüzde seksen, doksanlara varan ses azalması oluyor.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • Benim için sesi %50 kesse yeterli ama ne kadar keseceğini bilmiyorum.O yüzden kararsızım.

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

  • o kadar kesse diyorsunda pelletin in hedefe vurup çıkardığı sesi de hesaba kat derim,bahçede atış yapıyorsan eğer

  • Genelde atış yaptığım yerin arkası toprak oluyor.yani pek ses gelmiyor.Ama etrafında evler olduğu için ister istemez şikayetler geliyor.Ağız tadıyla bir atış yaptırmıyorlar.Moderatorlerle sesi %50 kesme imkanı olsa benim için ve komşularım için yeterli olur diye düşünüyorum.
    Forumda az değil patriot kullanıcısı var.Hiç moderatorle atış yapıp deneyen yok mu arkadaşlar.Patriotçular nerdesiniz?

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

  • Patriotun ucundaki kapak sökülüp araya uygun bir erkek erkek adaptör yapılırsa 1/2 unf moderatör kullanabilirsiniz. Tornacıda kolayca yapılabilir. Fakat tüfek yeterince uzun ve daha da uzayacak, ayrıca söylendiği gibi yaylının mekanizma gürültüsüne bir çare yok. Yani tam bir sessizlik beklemeyin.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • merhaba hemşerim,söylediğin sorun değil.namlu ucundaki parçayı söküp(küçük bir setuskur vida ve yapıştırıcı ile sabitlenmiş olup sökerken namlu boyasına zarar vermeyin) buraya güvendiğiniz bir tornacıda 1/2 " unf diş açtırırsanız yatagunda ve diğer sitelerde satılan moderatörleri sorunsuzca kullanabilirsiniz.tabii diş açmaya giderken namluyuda söküp götürüyorsunuz ,yoksa tornaya zor bağlarlar.bu işin güzel tarafıda moderatörü söktüğünüzde daha önceki parçayı yerine tekrar taktığınızda olay belli bile olmuyor.moderatörün sesi kesme dereceside sizi memnun edecektir.ben ev içinde bile rahatca atış yapabiliyorum.saygılarımla,ahmet fahri özyurt

  • Teşekkürler hemşerim ama biraz geç kaldın.Arkadaşlar gönlüme Pcp aşkını işlediler.Patriotu satıp(hiç istemesem de) Pcp almaya karar verdim.Ben de şimdi foruma ilan verecektim satılık patriot diye.Patriot almak isteyen arkadaşın varsa bana mesaj at.Saygılarımla...

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D