havalı tabancaya susturucu takılabilirmi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ekol Es 55 Modelini Almayı Düşünüyorum veya Co2 ile çalışan Tabancalara susturcu Takılabilrmi Çünkü Evde Tüfekle Atış Zor Oluyor Tabancanında Sesini Minumuma İnidrmek İsterim Şimdiden Teşekkürler !!!

  • evde atış yapmak istiyorsan sana tavsiyem bir gamo AF-10 al.Diğer pistonlu gamo tabancalar da bu kadar sessiz midir bilmem ama geçenlerde bir ankarateam buluşmasında af 10 ile atış yapma şansım oldu gerçekten inanılmaz sessiz.Ev için ideal.Ayrıca satan yerlerin web sitelerinde vs özellikleri pek yazmaz ama 10 tane bb yi sıralı dizip her kurma da tek tek sürmeden bb atabilirsin.Tek tek sürerek paraşüt saçma (pellet) te atabilirsin.Co2 tabanca sahibi biri olarak ev için çok uygun olmadığını ve pek te isabetli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.İsabetli değil derken hem co2 nin çok stabil atış yapmamasından hemde çoğu co2 tabancaya gerçek tabanca görüntüsü verilmeye çalışıldığından hassas atışlara uygun gez-arpacık tertibatları yoktur.Co2 tabancalarla 8-10 mt den şişe vurmak keyiflidir ancak ev içinde 10 mt bulup atmak zordur.Ev içinden 4-5 mt lerden yapacağın atışlarda ise büyükçe bir hedef koyarsan çok kolay atış olur zevk vermez.Çok küçük hedefler seçersende gez yüzünden zorlanırsın yine keyif vermez.O yüzden ev için atacaksan daha hassas gez-arpacığı olan pistonlu tabancalar alman çok daha uygun olacaktır.Selamlar.

    Ankara TR

  • Biraz hesaplı bir tabanca diye o modeli tercih etmek istemiş anladıgım kadarıyla. Suturucu takılmıyor sizin istediğiniz tabancaya. isabet konusunda aseyhan arkadaşa katılıyorum. Sonuçta CO2 tabanca karar verirseniz yeni çıkan S66 alın. daha hafif, tetik yumuşak, buda isabet daha iyi olacak anlamında ayrıca görüntü daha güzel.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • Bilgileriniz Çok Teşekkür Ederim Tercihim Pistonludan Yana Olsun Diyorsunuz Yani Peki Pistonlu Olupta Pellet atan Modeller Önerebilirmisiniz Çünkü BB de Sekme Oranı Çok Yüksek Bir Arkadaşımın Tabancasıyla Tecrübe Etmiştim Bunu :D Pistonlularda Susturucu Pek İşe Yaramaz Sanırım Mekanizma İtibariyle Susturucu Takabileceğim Tabanca Önerirseniz Sevinirim Mesleğim gereği Tüfeğin Üstünde Oynadım Birazda Tabanca Üstünde Modifiye Yapmak İsterim :D Şimdiden Teşekkürler !!

  • Evde kullanmak için pnömatik bir tabanca da tercih edebilirsiniz. Yani hava sıkıştırmalı, bu tabancalarda yaylılardaki sarsıntı olayı da yok. Sesi de evde kullanılabilecek düzeyde. Ben HW75 kullanıyorum. Mükemmel bir silah. Gamo'nun ve yerli üretim olan Zoraki markasının da bu sistem tabancaları var.

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

  • Aseyhanın belirttiği GAMO AF-10 hem BB hemde pelet atma özelliğine sahip. Fiyat olarak sıfırında sorun yaşarsan, sitede satılık 2. elide mevcut.

    HATSAN MOD 95 SAS 177 Cal. (Süper Akustik Sistem; GÜÇLÜ YAYLI ÇALGI) / OPTİMA 3-9X32 (Hakiki Çin)
    GAMO AF-10 177 Cal.
    ATA ARMS CY 12 Cal.Yarı Otomatik
    ATMACA 9 mm. Siyah/Krom


    Sahip Olduğun Silahın Tadını Çıkar. ;tufey#


    ankarateam.png

  • Mustafa Serdar bey'in kendisinin bir S&W toplu havalısı var, onda moderatör vardı çok da başarılıydı. HW45 lere de ufak bir modifikasyonla moderatör takılabilir ama yaylı olduğundan sonuç ne olur bilemiyorum. Ayrıca tabancada geriye dönüşsüz modifiye gerektirir. Bunun yerine sessiz çalışan multipump bir silah edinmek daha mantıklı olur.


    Ama Bu silahı görüp de istememek imkansız :)


    CO2 Smith & Wesson Air Pistol 8" Chrome .22 (5,5mm)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776