Mustafa Serdar adlı kullanıcının mesajları

    arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun yeni oyuncaklar ve emeği geçen herkese teşekkürler.şimdi hepimiz anlatıyoruz ilk izlenimlerimizi sumatralarla ilgili olarak,şöyle güzel böyle güçlü,koreli güzel,karadul vs.peki hiç beğenmediğimiz hoşlanmadığımız bi tarafı yokmu bu sumatraların,hiç şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu dediğimiz bir tarafı yokmu?yani dört dörtlükmüdür bunlar,hiçbir kusuru yokmudur,yada kusur değilde belki sahibini tatmin etmeyen bir tarafı yokmudur,kimse bahsetmedi böyle bişeyden bende bahsetmeye çekiniyorum açıkçası,abilerimize büyüklerimize ayıp olmasın,saygısızlık olmasın diye,bu mahalle baskısını aşmak lazım bence,şahsen daha samimi yorumları bekliyorum kendi adıma..sevgiler saygılar..


    Şu satırları hayretle okudum... ;d;

    Değerli Arkadaşlar,


    Dün yapılan AnkaraTeam buluşmasında emeklerinden, ilgi alakalarından, yüksek seviye misafirperverliklerinden dolayı Tüm AnkaraTeam dostlara sonsuz teşekkür ediyorum.


    Candan, samimi ve bir o kadar sıcak dostluklar, her bir AnkaraTeam üyesinde fazlasıyla mevcut, tüm gün atışlarda verilen emekler, mangal partisi, Akşamına Painsigt tesislerinde eşli ve yemekli büyük L masada mükemmel yemekler, balıklar eşliğinde davet . . . inanın çok mahçup ve memnun olduk.


    Tekrar tüm emeği geçen geçmeyen Ankaralı arkadaş ve dostlara teşekkür ediyorum, en yakın zamanda tüm AnkaraTeam üyelerini ve Ülke çapında katılımlı bir İstanbul buluşması organizasyonuna hepinizi bekliyorum.


    ;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur;tese;kkur

    abi dün öğleden sonra geldi kargo bana ;kihhik, sistem böyle imiş ;kihhik, daha siftahım yok biraz sevdim ;tacli# pellet alınca başlarım atışa,pellet almayı unutmuşum yok böyle birşey ;kihhik,
    hawke dürbün ün maşallahı var :thumbup:


    Ha aldın yani silahı !!!
    Ben şuan Konyadayım, pek giremiyorum pc ye, bu akşam döneceğim istanbula.
    Tekrar hayırlı olsun. g;$i

    Kadir, bu yaşadığın olumsuzluğa çok üzüldüğümü belirttikten sonra, bu olayı Sürat kargo genel merkezine rapor edeceğim ve baskı yaparak o bölgeyi düzeltmelerini sağlayacağım, ama senden de ricam alışverişte özellikle Hangi kargoyu istiyorsan onu işaretle.


    Bende diyorum Kadir neden silahla ilgili yorumlarını yazmıyor?

    Bütün işlemler bitip, şöyle tüfeğe bakınca Mustafa kardeşimle yaptığımız sohbetleri hatırladım, FX Revolution aşkıyla başlayıp karadul la devam eden (ve daha devam edecek )...


    Sonuç olarak hayallerimizi gerçeğe dönüştürmede en büyük pay sahibi olan Mustafa kardeşime, Merve yeğenime ve emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler.


    Yıllardır Sumatra ve Big bore 9mm hayallerimizle sohbetlerimizi süsledik, kısmet bu güneymiş Osman abim, fakat senin baskıların olmasaydı ben 9mm yi ithal etmezdim, izinlerde yaşadığım stresi ve yasa tartışmalarını burada anlatmayayım...
    Kazasız belasız Karadulunla ihtiyarlaman dileğimle ;kihhik,agt

    Mustafa abi çok ilgili biri, insanları üzmemek için özel çaba harcıyor, teşekkürler abi, iki gün önce heyecandan baş ağrısı çekiyordu, bugün rahatladı sanırım. ..


    Teşekkür ederim Turgay, 2 gün önce gerçekten yoğun stres yaşadım, forum içi ve dışı onlarca tüfek, dürbün, malzeme, mühimmat, vs... hepsini 1 gün içinde sevketmek (2 kişi, baba kız) gerçekten zormuş, çünkü hatasız işlem yapılmalıydı, bu da benim mükemmeliyetçi yapımdan kaynaklanıyor, 3 saat ara ile 2 şer novalgin içtim durduramadım baş ağrısını.


    Anlayışınız için hepinize teşekkür ederim.

    tamam mustafa ağabey kızma lütfen,üzdü işte ,neden üzdü bende anlayamadım belki ama üzdü sonuçta.taşıma çantaları stoklarınıza girdiğinde üzüntüm geçicektir mutlaka..sevgiler,saygılarç..


    Sen beni evlendirsende kızmam, merak etme ;kihhik, Sen forumun eskilerinden olsaydın, bu silah için verilen emek için teşekkür etmeyi ihmal etmezdin.


    Pazartesi stoğumuza girecek (Megaline) 97 ve 125 santim boyunda kilitli plastik çanta, 97 santim olanlar Sumatra Carbin modelleri için biçilmiş kaftan.

    yaklaşık yarım saat önce elime geçti sumatra 500 üm,ilk olarak taşıma çantası olmaması üzdü beni ne yalan söyliyim,tüpü dolu olarak gelmiş olması beni biraz tedirgin etti.birde kundağının cevizmi kayın olduğunu çözemedim tam olarak..detaylı izlenimlerimi bilahare anlatırım.sevgiler..


    Taşıma çantasının olmaması sizi neden üzdüğünü anlayamadım, çünkü dünya çapında hiçbir havalı silah ithalatçısı çanta ile satmaz, sadece biz 2008 de FX ler için ekstra para ödeyip çanta satın aldık ve çantalı getirttik.


    Tüpünün dolu olarak gelmesi sizi tedirgin etmemeli, çünkü PCP silahlarda tüm dünyada tüpleri dolu olarak sevkedilir, tüpü dolu olarak saklanır, uzun süre kullanmayacağınızda mutlaka havasını dolu olarak bulundurun.


    Kundağı kayın olarak satın aldınız, şayet ceviz ise bu sevinilecek bir husus, kundağınız vernikli ise kayın kundak ama ben kayın kundağa rastlamadım.


    Tekrar hayırlı olsun. ^^

    Bu arada aman aman kapalı alanda silah boşken bile kulaklığınız olmadan atış yapmayın, atış anında namludan 40 santime yakın donmuş buhar çıkışını görebiliyorsunuz, ki kesinlikle kapalı alanda silah dolu atış yapmayın, mermi sekmesi yaralamaz öldürür.

    Değerli Arkadaşlar,


    .357 Recluselerde silahın sağ tarafında kurma mandalı mevcut, bu mandal silahın üzerine montajlı değil! çünkü montajlı olması halinde karton kutusunu deler ve nakliye sırasında alttaki kutuya zarar verir.


    Bu yan Mandal silahın kutusunun içinde bir kilitli naylon torbanın içinde, yanında biri yedek iki tane vida koymuşlar, bu mandalı takmanın küçük bir püf noktası var, aksi halde takamazsınız, mandalı yuvaya takmaya çalıştığınızda girmediğini göreceksiniz! sakın zorlamayın!!!


    Öncelikle elinize bir tane orta boy tornavida benzeri bir aletle silahın yan mandal kanalı içinde yay ve çekici göreceksiniz, burada çekicin üzerinde mandalın arkaya doğru daralan konik bir yuvası var, o yuvaya tornavidayı yaslayıp çekici geriye doğru iterek tetiği kurun, bu arada kesinlikle parmağınız tetiğe gitmesin, sonra mandalı silahın yan kanalına sokun ve geriye doğru çekerek çekiç üzerindeki yuvaya oturtun, sonrada naylon torbada çıkan yıldız başlı vidayı bir yıldız tornavida ile mandal üzerindeki delikten sokup bilek kuvvetinizle iyice sıkın, burada tavsiyem vidanın ucuna yarım damla mavi vida sabitleyici sürün ve öyle sıkın ki gevşemesin, çünkü bu mandalı her atışta geri çekerek kurduğunuzda çekiçle birlikte geride duruyor ve tetiği ezdiğinizde çekiçle birlikte ileriye gidip valfe vuruş yapıyor yani titreşimden vida gevşeyebilir.


    Elinizde vida sabitleyici yoksa YataGundan temin edebilirsiniz. Bugün çok zorlandık sizlere kargoları yetiştirebilmek için, o yüzden ben bu mandalları monte etmedim ama bundan sonraki siparişlerde monte ederek göndereceğim.


    http://www.yatagun.com.tr/deta…Force_Nutlock=&ID=941


    [Resim Engellendi: http://www.yatagun.com.tr/BD7U4F6P7R5C3G6H2X1A2G.jpg]