Yine insani ve Ulvi bir görevle Operasyon!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Birleşmiş Milletlerde karar alındı ve küresel krize rağmen, ekonomiler perişan haldeyken, milyar dolarlık masraflara katlanıp, Libyalı müslümanlar ölmesin diye süper güçler harekete geçtiler ve Libyayı bombalıyorlar, ne kadar duygulandım anlatamam!!! Dünya ne kadar insancıllaşmış da farkına varamamışız, üstelik amaçlarıda tamamen insaniymiş !!!


    "Buna Kargalar bile gülermiş" o yüzden kargaları artık vurmayalım.

  • çeşit çeşit milletten insanın yaşadığı birleşik devletler de böyle büyük çaplı bir olay yaşandığını hatırlamıyorum ama geri kalmış ortadoğu ve güney amerika ülkeleri devamlı kaynıyor.neden böyle oluyor bu insanlar neyi yanlış yapıyor da böyle oluyor

    bsa side wheel focus 8x32-44
    özel yapım 36 ga tek kırma
    whalter falcon hunter edition(tasko3x9)
    crosman 2240
    daisy powerline 5170(red laser)
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

  • Keser döner sap döner gün olur devran döner....... insan insanlığını unuttuğu anda hayvandan aşağı bir mahlukat oluverir lakin hala akıl yürütebilen bir mahluktur..... akıl varsa zulmün bedelininde olduğunu bilirsin, o vakit geldiğinde insanların nefretini besleyen şeyin merhametleri olduğu anlaşılır mazluma olan merhamet yerini zalime olan nefrete, amansızlığa bırakır......
    saygılar.

    1.Webley patriot 22cal.(1.nesil) nikula 6*24-40
    2.Mod 140 22cal. tasco 9*40
    3.Mod 125 22cal.busnell 9*40
    4.mod 60 22 cal.tasco 9*32
    5.kral cfx 17 cal.tasco 9*32

  • bu karara evet diyen gafiller ;bir zaman sonra aynı teranelerle doğuda katliam var deyip müdahale ederlerse hiç şaşirmayın.tarih tekerürdür.osmanlının 19 y.y. da başına gelen(azınlıklar için);müdahaleler aynı şekilde sürüyor.

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

    • Official Post

    Yine ön planda petrol Petrol Petrol!!! bu seferki çok kaliteli bir petrol, ama asıl önemlisi BOP yani amerikanın büyük ortadoğu planı,
    Tabiki diktatörlüğü tasvip etmeyiz, geri zekalı Kaddafi, elindeki gücü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı gibi Demokrasiye geçişte kullanabilseydi, bugün bu insan katliamı ve işgal yaşanmazdı, bu gibi eline güç geçince kendini Tanrı seviyesine konuşlandıran zavallıların günahlarını maalesef halklar çekmektedir.

  • Yine ön planda petrol Petrol Petrol!!! bu seferki çok kaliteli bir petrol, ama asıl önemlisi BOP yani amerikanın büyük ortadoğu planı,
    Tabiki diktatörlüğü tasvip etmeyiz, geri zekalı Kaddafi, elindeki gücü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı gibi Demokrasiye geçişte kullanabilseydi, bugün bu insan katliamı ve işgal yaşanmazdı, bu gibi eline güç geçince kendini Tanrı seviyesine konuşlandıran zavallıların günahlarını maalesef halklar çekmektedir.


    Çok Doğru bir teşhis..sebep ve neden belli Sadece "Petrol".

    A Takımı Üyesi

  • petrol gün gelir onları da yakar filmleride bu konu üstüne değil mi ? her türlü melanet onların başına geliyor güya kahramanları dünyayı kurtarıyor.güya iyilik yapıyorlar.allah hepimizin sonunu hayır etsin.petrol bitince BOR madenine göz dikip bize bulaşmasınlarda.neyse iççinizi karatmayayım .






    sevgiler

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T

    • Official Post

    Osman abi, dünyanın en kaliteli ve en ucuz maliyetli petrolü Libyada, toprağı bir kaç metre kazdığınızda petrol çıkıyor ve henüz Libyadaki potansiyel petrol sahalarının %1 i işletiliyor.


    Bu işin ucunda daha başka hedefler var, mesela Suriye!!! asıl hedef israilin güvenliği, tabi suriyeden işgal ettiği topraklarında legalleştirilmesi lazım, bunun içinde Suriyede de operasyonlarlar düzenleyip, kukla yönetimler oluşturup bu yönetimlerin imzalarıylada o işgal altındaki toprakların israile hediye edilmesi olacaktır.

  • avrupalılar deyilmi zamanında bu ülkeleri sömürenler,bosna da onca masum insanlar öldürüldü kıllarını kıpırdatmadı şerefsizler,ırakda olduğu gibi şimdi bu ülkede de elkaide kol gezecek,karargah kuracak,dış güçlerin işi bitince,
    kıyamet kopsa artık,masum insanlar varlıklar,başkaların keyfi için ölmeseler

  • petrol önemli ancak 1.sebep değil.asıl hedef İRAN.MÜSLÜMAN ÜLKELERİN TAMAMI REJİMİ NE OLURSA OLSUN BOYUNDURUK ALTINA ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR.türkiye'nin stratejik önemide iran la bağlantılıdır;iran düşerse türkiyenin önemi çok yeni azalır.açın haritaya bakın iran ellerinde olmazsa kafkasya ,hazar,afganistan ,pakistan ,hindistan (asıl amaç çin ve rusyanın enerji ve doğal kaynaklarının kontrol altına alınması) nasıl bağ kuracaklar! bu plan yeni değil en son 1913 britanya imparatorluğunun hazırladığı ve uygulamak isteyip çanakkale zaferinden dolayı akamete uğramış ve tekrar revize edilmiş planıdır. bu plana göre(20.yüzyıl başında)müslüman ülkeler 4 bölgeye ayrılacak(devlet değil birbirine düşman )bunların başına ılımlı bir halife !!! yüce Allah haksız ve zalim olan ve ona yardakçılık edenlerin belasını versin.

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

  • bunların atalarıda bunlar kadar zalimdi teknoloji ellerine geçince zalimliklerinin yanında hainlikde vasıfları arasına girdi -ne kadar yerinde bir söz=ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM ^=
    coca-cola içmiyorum diye arkadaşlarım tuhaf karşılardı -ariel detarjan vs-vs.benim de çorbada bi tuzum olmasın.
    ırakı işgal ettiklerinde müslümanlar derin bir üzüntü içersinde propagandasını yapıp bu işgali kınadılar- müslüman kardeşinin acısına ortak olmak için oraya gidenlerde oldu .ırakta savaşan bir ıraklı milis kuvvet komutanın açıklaması =bizim asker yardımına ihtiyacımız yok sizden istediğimiz bu olay daha sonra sizin başınıza geldiğinde kendi içinizden ittifak olmanız siz önce kendi içinizdeki düşmanları temizleyin -kaddafi ayrı havada halk ayrı havada tam leş akbabalarının istediği hiç vakit kaybetmeden tam tepelerinde =savaş acı ve yıkımdan başka bir şey getirmez bu acıya rağmen içimde bir sevinç var =zalim hesaba çekilecek kaçış yok mazlum mükafatlandırılacak şüphe yok


    ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
    vesselam

    ^uzaktan cesur olmak kolaydır^

  • Ne demişti 2002 yılında Condoleezza Rice: "Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da 22 ülkenin rejim ve sınırları değişecek." Plan emin adımlarla işliyor, işlerken de bulunan kulplar, sebepler artık kimini tatmin eder kimini etmez. Türkiye'de aynı akibete doğru sürüklenmekte, tez uyanır milletimiz inşallah bu gâfletten.

  • Ya bir de minareyi çalıp kılıfını hazır tutuyorlar hem lafları hazır.Neymiş efendim siviller zarar görmüyormuş.
    Külahima anlatın siz onu...
    Nasıl oluyor da sivillere zarar vermeden korkaca tomahawk fuzesini gönderiyorlar?
    Işin ironiside burda,herkes biliyor ki Kaddafinin kale gibi üssü zaten şehir merkezinde...
    Kaddafinin bu akılalmaz direnişini ve ABD nin saçma sapan savunmasını anlamak mümkün değil!
    Gafletten uyanmak lazım ya hadi hayırlısı

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Haçlı ordusu iş başında. 3. dünya savaşı başlayali cok oldu ve devam ediyor. Biz uyuyalım hep beraber onlar demokrasi adını müslümanları katletmeye devam etsin.

    - Hatsan Mod 135 QE 6.35


    - Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot

  • Ne iyi insanlar yahu hemen yardıma koştular, bunlar saraybosna tam 44 ay kuşatma altında kaldığında neredeydiler, artık trafik levhaları yerine "dikkat sniper" levhaları konulmuştu. Osmanlı mirasını bölüşemediler hala, kursağınızda kalsın.

  • Geçmişten ders almıyoruz arkadaşlar. Mehmet Akif ne güzel yazmış "Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" Bugun başka ülkelerdeki vahşeti zulmü görürken kendi aramızda yarattıkları suni ayrımcılıkları görmüyoruz. Belkide sıradaki ülke biziz. Artık uyanmak lazım. Sözde değil özde birlik olmak lazım. Türk-Kürt, Sünni-Alevi aynı yerden gelmedik mi? Bu topraklar için, namusumuz şerefimiz için birlikte çarpışıp birlikte ölmedik mi? Silkinip kendimize gelme zamanımız geldi de geçmesin bari.


    Amerikalıların parolasıdır. "Pearl Harbor'u Unutma !!" Adamlar o günü tekrar yaşamamak için her an güncel tutuyolar ve unutmuyorlar. Bizim unutmamamız gereken o kadar çok şey var ki unutmaya yüz tuttuğumuz.


    Erzurum ve Sivası unutma !
    Misak-ı Milli'yi unutma !
    Çanakkale'yi unutma !
    Sakarya'yı unutma !
    Daha dün önceki gün ülkeni işgal eden Fransızı, İngilizi, Yunanı, İtalyanı unutma !
    Erzurum'da evlerin duvarlarına astıkları masum kadın çocuk cesetlerinin önünde kendini bişey sanan Ermenileri unutma.


    Bugün ayaktasın, dost görünenin çok. Başın dardayken, dostun kimdi düşmanın kim? UNUTMA !!


    Bağışlamak Allah'a mahsus. Allah'ın işine karışmayalım. Öyle her hakareti, zulmü, vahşeti de bir düzmece özürle unutup affetmeyelim canım.

    Bilmeyen ne bilsin bizi, bilenlere selam olsun...