Kendi vuran tüfek - Linux rifle

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Basitçe anlatmak gerekirse , elektronik tetikli ve linux elektronik balistik hesaplayıcı yazılıma sahip dürbünlü bir tüfek , hangi mesafe olursa olsun dürbünüle vurmak istediğiniz hedefi dijital olarak işaretliyorsunuz , tetiğe basılı tutup hedefin üzerine geldiğiniz anda tüfek ateş alıyor , asıl olay hareketli hedeflerde de kullanılabiliyor yani domuzu veya insanı! işaretleyip istediğinizde vurabilirsiniz , ABD'de daha çok muharebe ve rehine alınma olayları için kullanılması planlanıyor , yani adamın kafasını işaretleyip güm!


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    scopecam- atış videosu
    http://www.liveleak.com/view?i=510_1365052478

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Kesinlikle atıcılığa aykırı bir sistem ama fikir şahane bana kalırsa. Orijinal paylaşım :thumbup:

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Çok mantıklı ve kullanışlı bir sistem, nişancıyı riske atmadan istenilen hedefin vurulması, ayrıca insana özgü zafiyet olmaması 0 hata ile hiçbir nişancı atamaz sonuçta.
    her işte oldugu gibi nişancılıktada gelecekte insan faktörü ortadan kalkacak , ki mantıklı olanıda budur makinalar varken niçin insanlar elini taşın altına soksunlar, hatta savaşlar ve ileriki zamanlarda kolluk kuvvetleri bile makinalaşacak.
    biz napicaz, yan gelip yatıcaz oturdugumuz yerden bize hertürlü hizmeti getiren bir robot düşünün hiç yorulmasın acıkmasın dırdırlanmasın 8o
    velhasıl 100 yıl erken dogmusum diyorum kendime hep g;$i

  • Doğru anladıysam önce hedefe barkod yapıştırıp sonra fiyatına bakıyor :) Hareketli ürüne yapıştırmak zor olması yanında birde okutacağım diye uğraşmaktansa klasik uygulama pratik değil mi...

  • Gelecekte insanlar bilgisayar başında savaşacaklar heralde. Oyun oynar gibi iyi oynayan kazanacak.

  • Gün geçtikçe hataya tahammül azalıyor. teknoloji yavaş yavaş ön plana çıkıyor.. Bizim torunları tahmin edebiliyorum.. Dede siz tüfeklemi ateş ediyodunuz sizin zamanınızda robotlar yokmuydu. Her işi kendiniz mi yapıyodunuz tüh ne kadar yazık... g;$i g;$i


    Şu an bizlerin dedelerimize tv olmadan siz akşamları ne yapıyodunuz dememiz gibi.. :P

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • Bir de şu tüfek var, Kend nişan alan tüfek XS1 Burris dürbünler de XS1 le benzer sisteme sahip.


    Evet aynı tüfek sanırım ama galiba bunun dürbününün üzerinde bir de işletim sistemi var (yuh) :)

    Peeeyyyy, kendi vuran tüfek ne ki Berke? Bizde kendi vuran pelletler var. At ağzına, tuu diyerekten fırlat, kendi kendine 500 metre ötedeki hedefi bulup vursun.


    Öyle İzzet abi , eskiden tükenmez kalemin içini çıkarıp kağıt atardık , bazuka niyetine :) 5 metreden attığımı vururdum valla , o zamandan belliymiş ne olacağım. ;rofl.;

    filinta


    dulce bellum inexpertis