Hatsan Torpedo 155 sonunda :D

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • ilkokulda öğretmenimin söylediği şu söz hala aklımdan çıkmaz.'' çocuklar , bir inek yavru yaptığı zaman bunu her gün iki sefer kaldırıp indirseniz buna devam etseniz ,inek olarak büyüdüğündede kaldırabilirsiniz .çünkü antremanlısınız .ama normalde ineği kimse kaldıramaz.''


    şimdi sizde ağırlık sırasıyla hatsanları yazmışsınız .demekki hafifinden kullanmaya başlıcaksınız. ağıra doğru gittiğinizde ,rambo gibi kas olunca tüfek size kuş gibi gelecek. yani siz hemen mod 33 ten başlayın bence ;lol; ;lol;

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • hatsanın atış istikrarı malesef yok ama amaç şişe kırmaksa tam buişe uygun tabi herkesin tüfekten beklentisi farklı olur vuramadıktan sonra güçlü tüfek ne işe yayar

    Optima 635

  • gülelgüle kullan kardesim kazasız belasız.arkadaslar unutmayın bircok firma türkiyede silah yaptırıyor malboro tütünü türk kot kumasları türk zeki insan türk bize hatsan kanasmı yapıversin hava silahtan bahsediyoruz

  • Bayi satiş fiyatı ne kadar olcak acaba Hatsanın son kullanıcı ilişkisine kıl oluyorum silah ne zman piyasaya cıkacak fiatı ne olcak diye 1000 tane mail attım aldırıs bile etmiyorlar ..

    Webley Patriot 5.5 ( by Sideprensi7) + Yatagun Dampa Ayak Yakında Walter 3-9x44 Dürbün ) ;avci;

  • Bu hesaba göre hatsanın gelecek yılki modellerinin omuzdan atılması, sonrakinde 2 kişilik ekiple kullanılması (nişancı ve taşıyıcı), çok daha sonraları ise kaideye monteli kundağı motorlu olması lazım. Belki çok çok çok daha ileri ki zamanlarda balistik ve ICBM modelleri de çıkar.



    [quote='OĞUZ-HAN',index.php?page=Thread&postID=23336#post23336]Tüfeğin kalitesi nasıl bilmem ama fiyat ve kalite artışı ile ters yönlü gitmesi gereken diğer bir ibre maalesef tam tersi yönde ilerlemekte.Acaba bunun sonu nereye varacak :him:s Biraz bakalım isterseniz..


    Hatsan mod 33= 2.6 kg mod 35,55,60,70,75 vs= 3 kg mod 125= 3.65 kg mod 125 th =3,8 kg md 135= 4 kg


    ve işte 155 torpedo da bu eğriyi bozmayarak 4.6 kg olarak karşımızda.


    quote]

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mcema ().

  • ilkokulda öğretmenimin söylediği şu söz hala aklımdan çıkmaz.'' çocuklar , bir inek yavru yaptığı zaman bunu her gün iki sefer kaldırıp indirseniz buna devam etseniz ,inek olarak büyüdüğündede kaldırabilirsiniz .çünkü antremanlısınız .ama normalde ineği kimse kaldıramaz.''


    şimdi sizde ağırlık sırasıyla hatsanları yazmışsınız .demekki hafifinden kullanmaya başlıcaksınız. ağıra doğru gittiğinizde ,rambo gibi kas olunca tüfek size kuş gibi gelecek. yani siz hemen mod 33 ten başlayın bence


    Bu hikayeyi eskiden de bana dedem anlatırdı..Aslında ağırlık da çalışıyorum iyi fikre benziyor ;şrofls;.


    günde 12 terardan 3 set yapsam ramboyuda geçerim ;keyf;;box;x;şrofls;.


    Şaka bi yana ağırda olsa işallah bu tüfek beni utandırır ve güzel bir alet çıkmıştır ortaya.Bakalım test sonuçlarını bekliyoruz..En azından destekli atış sevenlerin işine yarar.. :thumbup:;atlise;;atlise;

  • Merhaba Arkadaşlar.


    Biz dün Büyük Yamanlar dağlarında bu tüfeğin her türlü testini yaptık. Hatta fotğraflarınıda çektik. Belki Timur yada Uğur kardeş bu gün resimlerini koyarlar buraya.


    Benim ilk izlenimlerim ve şahsi görüşüm şöyle.
    Tüfek ilk görüldüğünde çok kaliteli bir silah izlenimi veriyor. Şahsen benim gözüme ilk çarpan kundak oldu. Ağacın kalitesi ve işçilik 4/4 ve tüfeğin ebatlarına göre hiç de kaba bir görünümü yok. Sadece kubuz biraz irice olmuş. Ama büyük elli kişiler için elde ideal bir şekilde oturacağını düşünüyorum.


    Metal aksamların boyası ve üzerindeki yazılar gerçek bir Avrupalı gibi. Ama bu malesef bütün metal parçalarda aynı değil. Dikkatli bakıldığında yükleme mekanizmasındaki ve kurma kolundaki boya kalitesi biraz farklı. Fakat buna rağmen kötü değil.
    Pellet yükleme sistemi gerçekten çok hoş ve kullanımı çok zevkli.
    Tüfeği kurmak için, kurma kolu tamamen aşağıya çekilip, hemen akabinde ilk konumuna getirildikten sonra yükleme yapılabiliyor. Yani Diana ve Weihrauch lardaki gibi kol aşağıya doğru çekildikten sonra, önce yüklemeyi yapıp ondan sonra kurma kolunu eski yerine getirme mecburiyeti yok. Belki bu bir alışma işi, ama bu sistemlerde yükleme yaparken, aşağıdaki sarkan kurma kolu hiç de hoş değil. Hatsan bunu Gamolardaki gibi kendi sistemi ile şık bir şekilde çözmüş. Ayrıca alttaki ikinci emniyet düğmeside çok iyi düşünülmüş.


    Tüfek çok yeni ve rodaj süresini tamamlamamış olmasına rağmen, isabetlilik konusunda hiç de yabana atılır cinsten değil. Benim gibi gözleri iflasın eşiğinde olan bir insan bile, dürbünsüz 35-40 metreden bir şişeyi çok rahatlıkla vurabiliyor. Hemde Gamo Expander ile ! Gez iyi çalışıyor ve ayar düğmeleri sarsıntıdan oynamasın diye sıkı yapılmış. Ama keşke bu da metalden olsaymış. Bence arpacığın ebatları biraz büyük kaçmış. Uzak mesafedeki hedefi büyüklüğü ile kapatıyor. Her iki sistemde Truglo.


    Evet tüfeğin tepmesi bariz, ama 135 deki gibi çok aşırı değil. Bu güçdeki bir tüfekte de bunun olağan olduğunu düşünüyorum.


    Gelelim tetiğe: Her ne kadar yürüme mesafesi ayarlanabiliyor olsada, tetiğin sertlik ayarı bir türlü yapılamıyor ve oldukça sert. Bayağı bir alışma süresi gerektirebiliyor ve bu sertlik hassasiyeti de olumsuz yönde etkiliyebiliyor. Ayrıca tetiğin ve tetik korkuluğunun plastikten yapılmış olması, bence bu silaha hiç yakışmamış, her ne kadar uzaktan bakılınca anlaşılmamasına rağmen.


    Tüfek ağırlığı ve kurulma zorluğu itibarı ile menfi gözükse de, son derece albenisi olan bir silah. Dediğim gibi bir çok hususlar gayet ince düşünülmüş ( Hatsan mühendislerine de buradan tebriklerimi sunarım ) ve estetiğe önem verilmiş. Bir çok detaylar akıllıca çözümlenmiş. Bence Hatsan bu sektörde iddialı olduğunu kanıtlamış. Nedeni ise, bu silaha istenen para ! ! !


    Yaylı tüfek almaya niyetli olan her arkadaşı, illaki bir kez bu tüfeği eline alıp incelemesini tavsiye ederim. Kesinlikle yok sayılmaması gereken bir silah.


    Tebrikler Hatsan.....


    Saygılarımla.

    egeteam.png

  • yavuz beye katılıyorum ama o tetik daha ayarlanabilir olsaydı cok iyi olurdu

    egeteam.png


    Walther Falcon Hunter 5.5
    leapers 3-9*40

  • yabuz abi gerekli herşeyi söylemiş. Bunun üzerine ekleyebileceğim birşey kalmadı :D

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

  • Eeee iyi güzelde grup resim veya video?

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png