rüzgar çok az,
pellet jsb 44.75 grain = 885 fps
FX boss 100 mt.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mükemmel iş çıkmış tebrikler. Tabi bunun yanında sonuçta tahribat tüfeği ve o mesafede bile çok etkili olduğunu düşünüyorum tahribat açısından.
-
vaşş

-
vallah bu tüfeği çok beğeniyorum.ilerde alacaklarmı içinde
-
usta en uzak kaç metereye attın bu tüfekle. bide 7.62 mm oluyor dimi bu
-
Emrecim tebrikler. yani 100 mt küp şeker kıtlama yapılır artık

-
Efsane olmus
tebrikler -
Emrecim tebrikler. yani 100 mt küp şeker kıtlama yapılır artık

Saolasin Latif usta, kesmeseker atislari yakinda burada
-
bu kalibrede pelet ile ilgili seçenek var mı
-
Maşallah

-
Super bir is cikarmissiniz hersey tufekle bitmiyor aticida cok onemli

-
Tek kelimeyle mükemmel ,kesme şeker videosuda olursa yanında tavşan kanı bi çay gider hani.
Bu gün ben ve Akıncı HM1000X le kesme şeker denedik ama 10-12 km yan rüzgarda ancak şekeri üstüne koyduğumuz kutuları vurabildik
-
Tek kelimeyle mükemmel ,kesme şeker videosuda olursa yanında tavşan kanı bi çay gider hani.
Bu gün ben ve Akıncı HM1000X le kesme şeker denedik ama 10-12 km yan rüzgarda ancak şekeri üstüne koyduğumuz kutuları vurabildik
Rüzgarla ilgisi yoktur abi vuramamanızın, beceri işi bu
-
Rüzgarla ilgisi yoktur abi vuramamanızın, beceri işi bu
Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş ! Sana inat bi video döşiyim yarın şurayada gör

-
Ellerinize sağlık Emre Bey, çok güzel bir çalışma olmuş.
-
Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş ! Sana inat bi video döşiyim yarın şurayada gör

Haha masus yazdım zaten, tükenmez kalemi her seferde vurmuşsun Akif abi, istihbarat sağlam bizde
O değilde Kostok un tüfekte senin tüfekte yivliyi aratmayacak tüfekler şaka maka
Bizimkiler yanınızda boncuk tabancası gibi kalıyor. Ben bir şikayet maili atayım en güzeli 30fp den yukarısı yasaklasınlar 
-
eline sağlık Emre

-
çok güzel bir beşli grup ama sanki 5 atıştan fazla atışla bu elde edilmiş gibi
grubun çevresinde birçok atışlarda mevcut gibi
yine de güzel bir grup
tebrikler 
-
-
Eline sağlık Emre abi mükemmel atış olmuş.
-