Türkiye yi temsil eden FT Takımı Estonya yolcusu....

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bahsedildiği gibi "MILLI TAKIM" ibaresi bence de çok yerine oturmuş bir başlık gibi görünmüyor ama hobidaşlar arasından şahsi özveriler ile oluşturulmuş Türkiye'yi temsil eden ekibimiz olarak bakarsak bence çok güzel anılar ve tecrübeler ile geri dönecek bu arkadaşlarımız oldukça güzel bir katılım yapıyor. Buraya katılmak önemlidir. Takım adı olarak şu andan itibaren pek üzerinde durmazsak diğer güzel tecrübelere yoğunlaşabiliriz. Bence. Bunu yapalım. Herhangibir atış takımının adınıda karıştırmadan anlayışla kişisel fikirlere rencide edici olmadıkça saygı duyalım. Gereksiz polemik olmasın. Temelde kimsenin olumsuz düşündüğünü sanmıyorum.

    :thumbup: g;$i Air Arms S510 XTRA FAC .22 5.5mm Walnut + HAWKE SIDEWINDER SF 6-24x56 SR PRO IR


    :thumbup: g;$i Weihrauch HW97 KT .22 @ Hawke Nite Eye Digital 6-24X50 SR12

  • Ben tamamen kişisel görüşümü yazdım. Bu arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, şimdiye kadar hiç birini görmedim bile, dolayısı ile kişisel bir husumetfalan olamaz. Hit takımı ile de yazdıklarımın hiçbir bağlantısı yok.
    Milli sporcumuz olduğunu bildiğim Erdinç bey de olsaydı iyi olmaz mıydı? Bu soru kötü niyetle sorulmuş bir soru değil. Yaş ve konum olarak ta ortalığı karıştırayım da bulansın diyecek biri de değilim zaten sayın Yurtsever. Bu sorunun cevabını takımlar bazına indirgeyeceğinize kişisel nedenlerle veya şundan katılmıyor diyebilirsiniz. Bu kadar başarılı bir sporcumuzun da milli bir takımda olması gerekmez mi?
    Sayın admin bu konu yine gereksiz bir yöne kayıyor, benim mesajlrımı silebilirseniz sevinirim. Anlaşılan bundan sonra tebrik ve +1 gibi tuşları kullanmam lazım sadece...


    SN Hamatum burada konuşuyoruz hiç bir tartışma yok o yüzden mesajlarınızın silinmesine de gerek yok.


    Erdinç benim çok sevdiğim yakın bir arkadaşım.O kendi isteiğyle bu yarışmada yer almadı çünkü geçtiğimiz günlerde ulusal çapta bir yarışması vardı ve orada olmak zorundaydı.Erdinç profesyonel bir sporcu yani geçim kaynağı atıcılık dolayısıyla işi de bu.Boş zamanı olsa kesinlikle giderdi diye düşünüyorum.


    Öteyandan ilk gün itibari ile takımımız iyi işler çıkarmış.


    Yarışma genel zorluk derecesinin oldukça üzerinde 55 yarda da bile yüksek açılı hedefler varmış.Üsütne bir de rüzgar eklenmiş.
    Daha öncelerde de yarışmalara sürekli katılan sporcuların ortalamalarına çok ta uzak olmayan bir ortalamamız var.
    Bugün daha iyi bir kulvarda yarışıyorlar ve açılı-handikaplı hedefler daha azmış.Bir de yarın var elbette.
    Bakalım hayırlısı olsun.Onlar sonuncu bile olsalar bizler için kendi imkanlarıyla avrupa kapılarını aralamış,ne olursa olsun ilk olmuş kişiler.
    Allah yardımcıları olsun.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56


  • Merak ettiğim sadece buydu işte teşekkürler...
    arkadaşlara gönülden başarılar diliyorum, güzel anılarını paylaşırlarsa keyifle okuyacağız:)

    sağlam bir envanter ;)

  • Yurt dışınadaki musabakalara katılma cesareti gösteren hobidaşlarımı tebrik ederim, gurur duydum...
    :D Edineceğiniz tecrübe ve fotoları heyacanla bekliyoruz

    ;tufey# Erden ÖZDEN
    Daystate Airwolf Tactical 5.5 (Hawke 8x32x56 pro)

  • Başarı ile döneceğinize yürekten inanıyorum..

    Weihrauch HW 97 kt Thumbhole * V-Mach
    Hawke Panaroma IR 4*12-50 AO
    Hawke Panaroma EV 4*12-50
    Dan Wesson Revolver 6'' Silwer
    Umarex Tanfoglio Witness 1911 Full Metal
    Sumatra Reservior 6,35 Lever Action. (Ex.)

  • Yarışmacılarımızın hepsini kutluyorum.. bilinmeyenler coktu acemilik vardı ,inşallah birdahakine tabiri caizse diğerlerine ot yoldururlar..hepsine güveniyoruz.

    A Takımı Üyesi

  • Katılan hobidaşları tebrik ederim ilk defa böyle uluslar arası bir organizasyona katılan ekip bence çok daha iyilerini yapacaktır. Dikkatimi çekense almanlar remsen 4. reich'ı kuracaklar bunda mesafe önemli sanırım.


    Edit: Dikkatimi çeken bir diğer konu da katılımcıların klasmanları, önceki yıllarda springer klasman daha kalabalıkken git gide azalıyor bunda gelişen pcp teknolojisi önemli. Batı Avrupa tamamen pcp ile katılırken yaylıların neredeyse tamamı orta ve doğu Avrupalı atıcılar. Üst sıraları almanlar takım olarak zorlasa da Akdenizli bir hobidaş kürsüye tepeden giriş yapmış

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen shooter54 ().

  • Allah yardımcınız olsun gösterin türkün gücünü :thumbup:

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Gerek maddi gerek manevi fedekarliklarla Estonya,ya giderek Avrupa Sampiyonasina katilip ulkemizi temsil eden arkadaslarima kendi adima tesekkuru bir borc bilirim. Ellerinize saglik. Bundan sonraki yapilacak organizasyon ve yarismalarda edinelen tecrubelerin onemi tartisilamaz.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Spora dönüşmeye başlayan hobimiz adına bir ilke imza atan Estonya ekibinde yer alıp, resmi olarak düzenlenen ilk Avrupa şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırmaktan büyük gurur ve onur duydum. Tüm ekip arkadaşlarıma ve bize mesajlarıyla destek ve moral veren hobidaşlarımıza teşekkür ederim...

    STEYR LG110 FT .177 cal. - Hawke Sidewinder 30 8-32x56
    DAYSDATE AİRWOLF MCT .22 cal.- NikkoStirling Targetmaster IR 10x50-60 MD
    FX T12 Synthetic .22 cal.- NikkoStirling Nighteater 4-16x50 IR
    WEİHRAUCH HW97KT .22 cal.- HAWKE Sport HD IR 4-12x50 AO
    ZORAKİ HP01 Ultra .177-.22 cal.- DİANA 4x32
    DRAGER Scuba 6lt-300 Bar
    [Resim Engellendi: http://i41.tinypic.com/2nk457p.jpg] [Resim Engellendi: http://img94.imageshack.us/img94/2324/imagejbe.jpg]

  • Yarışmaya katılan tüm arkadaşları yeni yurtdışı tecrübelerinden dolayı tebrik ederim edinmiş oldukları bilgi ve tecrübeleri paylaşırlarsa dinlemek isterim...

    Daystate Airwolf 5,5 cal
    Fx Bobcat 5,5 cal
    Hatsan AT44 long



    ve keşke herkes güzel düşünüp,güzel görse...

  • Ve döndük.. Öncelikle tüm iyi dilekte bulunanlara ve destek olanlara teşekkür ederiz.. 6 atıcı, 3 misafir toplam 9 kişilik heyet ile FT EC 2014 katılımımızı yaptık..
    Organizasyonun işleyişi, kurallar ve atıcılık konularında paha biçilmez tecrübeler edindik.. Bu değerli tecrübeleri içerideki ulusal çaplı müsabakalarımızda da uygulamaya gayret edeceğiz.. Bu tecrübeyi bu işle ilgilenen herkezin yaşaması gerek diyorum..


    Tüm forumlarda müsabakaya aldığımız davetiye aylar önce duyrulmasına ve kotanın izin verdiği ölçüde herkeze açık olmasına rağmen, bu seneki talepler kotayı aşmadığı için gönüllülük prensibiyle ulusal takımımız oluşturuldu, kendi imkanlarıyla gönüllü olup ülkemizi temsil eden tüm katılımcılara tekrar teşekkür ederim.. Muhtemelen seneye daha çok katılım talebi olacağını düşünüyorum, bu sebeple başvurularda önceliklendirmeye gidebilmek adına tüm takımların ortak organizatörlüğünde ulusal bir TR Şampiyonası yapmak gerekebilir.. Seneye başlıca 3 majör uluslararası müsabakaya yine ulusal takım seviyesinde davetliyiz; FT Avrupa Şampiyonası (İspanya), FT Dünya Şampiyonası (Litvanya) ve BR Dünya Şampiyonası (Avustralya).. Bunların yanında çeşitli ülkelerce düzenlenen uluslararası çaplı müsabakalara da davetler alıyoruz..


    Bu seviyelere gelmek, ülkemizin uluslararası arenada tanınması 3-4 yıllık uzun soluklu işlerin meyveleri.. Tüm bu üyelikler sayesinde uluslararası arenada söz sahibiyiz ve her türlü uluslararası müsabakaya katılım hakkımız bulunuyor.. Bu konuda emeği geçen tüm camia üyelerine teşekkür etmek gerekir.. Bazı kişilerce bu katılımlar küçük görülmeye çalışılsa da tüm müsabakalara Ulusal Takım düzeyinde davet almaktayız ve katılımcılarda Ulusal Takım üyesidir.. Bunu tüm uluslararası federasyonlar kabul etmişken, tartışılmasını manasız buluyorum.. Açılıs seremonisinden, hoş geldin yemeğine, ülke sıralamasından, ödül törenine kadar her yerde Türk Bayrağı diğer üye ülke bayraklarıyla birlikte dalgalanmıştır.. Resmi fotoğraflardan da bu zaten görülebilir..
    WRABF üye ülke, ERABSF üye ülke, WFTF Üye Ülke, EFTF Kurucu üye ülke statüsündeyiz ve tüm federasyonlarda alınacak kararlarda oy hakkımız bulunmaktadır.. Ayrıca EFTF'de ülke temsilcimiz Tam Yetkili Genel Kurul Üyesi'dir de.. Yakın gelecekte ülkemizde bir FT Avrupa Şampiyonası düzenlemek hatta sırası geldiğinde EFTF Federasyon başkanlığı dahi bu gelinen sürecin sonuçları olacaktır..
    Bu ilk uluslararası katılım hayalin gerçeğe dönüştüğünün ilk resmi işaretiydi.. Bu zamana gelene kadarki uzun soluklu süreçlerle ilgili detaylar pek çok forumda paylaşılmıştı, zaten ulusal FT müsabakalarının gediklileri yani ülkemizdeki FT severler konuya son derece hakim.. Kısaca özet geçmek gerekirse; Rüyaydı, gerçek oldu ;)

  • Başar,
    Bu rüyada şahsım adına söylüorum payın büyük.Aslında konuyla ilgisi olan herkes benimle aynı fikirdedir ama karşı gelenler de malum nedenlerden dolayı katılmayabilirler bu görüşüme.Onlara da saygımız var.


    Sadece 2 sene içerisinde ülkemizde ft konusunda bu kadar güzel yollar katetmemiz tesadüf değil,bazı emeklerin meyvesidir.
    Bizler havalı silah severler olarak bu hobiye gönül verip,field target i artık şu süreçte Spor olarak benimsediğimiz sürece ağaçlarımızın dalları meyve ile dolacaktır.
    Benim şahsi görüşüm yıllardır yaptığım havalı silah hobisini bir şekilde taçlandırmaktır ve bu ancak bu spor ile mümkündür.Ülkemizde bu denli güzel bir sporu avrupa standartlarına taşıyarak yapabilecek olmak benim için bir gururdur.
    Ülkemizde ki havalı silah severlerin,hobidaşlarımızın,Bu sporu benimseyip,bizlerle beraber olamalarını canı yürekten diliyorum.Umarım bizlerde sporumuzu en güzel haliyle yapar,kavgadan,tartışmalardan,kalp kırmaktan uzak dururuz.


    Saygılar.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56