Daha kaliteli olamazmı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar malum bilirsiniz bende bir kral aldan kırma 4.5 var birde mod 125 ikiside yerli malı tüfekler dün kral tüfeğime gez ve arpacıgı kullanmakdan sıkıldıgım için dürbün takmak istedim gez ile gayet istikrarlı bir tüfek hiç bir şikayetim yok ama değişiklik olsun diye dürbün monte ettim birde baktım ki dürbün tüfeğin üstünde hafif sağ tarafa doğru yamuk duruyor tek parça ayakla taktım yine yeamuk duruyor bende incelemeye aldım bir de ne göreyim dürbün için acılan kanalları yamuk açmışlar kendi aralarında paralel duruyolar ama tüfeğe göre sol arkadan başlayıp namluya dogru ilerlerken hafifden rotayı sağtarafa şaşırıyor kral ablemide aynı şekilde ortada değil hafif sol tarafda anladımki yerli mal dürbünsüz kullnılıyor işde arkdaşlar neden avrupa mal almim ben şimdi neden böle yapıyolar dikkat etmiyolar neden biraz daha özen göstermiyolar neden aldıkları parayı yaptıkları işin hakkını vermiyolar :cursing:X( tamam 100 ytl lik tüfek diceksiniz ama madem zaten sen oraya dürbün yeri yapıyon yamuk yapınca karmı ediyonda yamuk yapıyon oooooooooooooooffffffffffff of soğumaya başladım moralim bozuldu inanın borcum olmasa iki tüfeğide çöpe atıcam hem de kırıp atıcam ki başkasıda kullanmasın sonra gidip avrupa kalite bir tüfek alıcam tam alıcam ama işde ;(;#^+.;#^+.

  • Önce ayağı sonra dürbünü tak, ayak eğri bile dursa dürbünü düzgün şekilde ayarlayabilirsin , tabi ne kadar eğri bilemiyorum.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • başlık çok genel olmuş ama ... yerli malların hepsi kötü değildir , sadece bazı üreticiler cok ticari düşünüyorlar vede ürettikleri ürünlere gereken emek vede maliyeti vermiyorlar .. sonuçta kötü ürün vede ürünü kötüleyen tüketiciler cıkıyor ortaya ...


    Geçmiş olsun bende hatsanda benzer sorunlar yaşadım ...

  • Benim Mod 125'te böyle bir sorun yok. Ama başka sorunlar var. Görünen o ki yerli mallarının en büyük sorunlarından birisi kalite kontrol ve standardizsayon.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Benim Mod 125'te böyle bir sorun yok. Ama başka sorunlar var. Görünen o ki yerli mallarının en büyük sorunlarından birisi kalite kontrol ve standardizsayon.

    evet aynen öyle maalesef. kalite kontrol olsa zaten fiyatlar da düşük avrupa malları yerine türk malları satılır/alınır.

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • yerli malı yurdun malı kimse bunu kullanmamalı. ;rofl.;;rofl.; ;lol;ben ürün alırken fiyatına değil işime yarayıp yaramıyacağına bakarım yani kral tüfek 100 lira olabilir ama benim şahsi fikrim o tüfeğin bana vericekleri 100 ytl etmez.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • arkadaşım tüfeği alırken iyi incelesydin bu sorunu yaşamaz idin,tabi bunda üreticinin hatası da var o da üretdiği malı piyasaya sürmeden kontrol etse ki zaten onun görevi,
    yerli malı bu kadar olur sözü çok ağır olmuş yanlış anlama kardeşim :) benim kullandığım tüfekler in hepsi yerli malı, ben şu ana kadar tüfeklerim de bir çalışmaz lık görmedim bir aksaklık görmedim,bundan dolayı bende bir havalı tüfek için 1000 ytl saymaya çekiniyorum açıkcası ( yaylı pistonlu tüfekler katogorisinde) o tüfeklerin bir tane yayı nerdeyse senin tüfeğin fiyatının yarısı güzel kardeşim :)
    sen ben garibanız bize ağır gelir,çoluk çocuk sahibi deyilsen o vakit başka,ama gelir düzeyim asgari ücret çocuğumun eşimin kismetinden keserek o tüfeği almam ben. ama durumum iyi tuzum kuru öbür tarafamı götürecem parayı derim alırım tüfeği :)
    bu benim düşüncem başkası nın cebindeki para nın muhasebesini yapmak bana düşmez affola,dileyen dilediği marka tüfeği alsın benim amacım yerli malını desteklemek, eksiğini gün yüzü çıkarmak.belki birileri duyarda kulağına küpe yapar saygılar

  • +1 side prensine
    başlığı protesto ediyorum .

  • +1000 Sideprensi07 için


    benim için bir tüfek en fazla 350 - 400 ytl o da taksitle onun üstü beni aşar abi...Parası olan alır abi herkese saygı duymak lazım.... Belki çok param olsa ben de alırım...am ayok napalım :)

  • +1 side prensine
    başlığı protesto ediyorum .


    ilker abi başlığı protesto ediyorsun ama imzanda yerli tüfek göremiyorum nedir bunun hikmeti ;kihhik,#hims

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • ben halis mulis yerli malıyım daha ne olsun , ondandır #hims;kihhik,
    yerli malına da aşağılayıcı ,hakaret vari ,ön yargılı bakamam kanıma dokunur. o yüzden şidetle kınıyorum .

  • ;lol; inşallah bende yakında airarms alarak konu başlığını kınayacağım. ;rofl.;

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • ah be abilerim bende bu başlığı keske sizin kadar kınaya bilsem ama ne yazıkki olay benim başımda birde benim tarafımdan bakın ben de yerli malı dedim yerli malını savundum ama o bana aynısını yapmadı az kalsın tüfekten bu hobiden iğrenip soguyacak duruma geldim abi resmen paranı yavaş yavaş çöpe atıyomuşum gibi geliyo dürbün fantasizi yapalım dedik gursağımızda kaldı ya hırs yapıp en iyisini alıcam diyosun yada çöpe atarım kapatırım bu konuyu diyosun iki tarafdada parandan oluyosun bende normal gelirli bir vatandaşım ve şimdi böle bir olayla karşılasıncada canım doğal olarak sıkıldı eğer bu dürbün yuvasını acan usta yanımda olsa onu ne yaparım bu kızgınlıkla allah bilir yine bukadar başlıkla iyi yapmışım ama şunu sölim yerli malından da iğrenmeye başlıyorum tabi bunlar benim fikrim herkesin fikrinede saygım var teşkkürler

  • bence en iyisi tüfek kendini teslim edene kadar kullan sonra at gitsin ( dürbünsüz kullan dürbünün sağlam kalsın ben öle yapıyorum ) şahsım adına söylüyorum bir daha yerli havalı alacağımı zannetmiyorum biriktir paranı airarms falan al

    Optima 635

  • hadi bakalım gaza geldik biraz dökülelim. ;box;x;box;x;box;x
    bilmem biliyormusunuz o meşhur markalar da da ne işler çıkıyor birazını yazayım.
    diana da bazı silahların namlularına yivset açmayı unutmuşlar ve üzerinde boğaz oringleri çıkarsa şanslısınız.
    gamo CFX 5.5 lerde namlular merkezden kaçık delinmiş bu yüzden namlu ucunda 3 cm yerde yiv set yok .ve tüm modellerde söküm yaparken dikkatli olun işleme çapakları üzerinde duruyor elinizi ciddi şekilde kesebilirsiniz.keçe ve oring değiştirirken çapakları almazsanız origler ve keçe çizilir kaçak başlar.
    HW genelde en az şikayet olan silahtır bazı modellerde hw 90 gibi kurarken namlu yamulması ,hassaiyetin tuturulamaması gibi problemler görülür .
    AirArms kalite kontrol probleminden dolayı bir çok silahta ya ayar gerektirir yada eksik malzeme çıkabilir .Allah tan Türkiye'ye getiren arkadaş titiz tecrübeli biri de sorunları giderebiliyor.işi bilmeyen biri getirseydi de görseydik ne yaygara çıkıyordu .
    velhasıl kelam seri imalatta her zaman problem olur insan faktörü beşer şaşar .
    hatsan da niye daha çok çıkıyor ? bir adet olarak diğer markaların hepsini toplayın sonra kafanıza göre 10 lamı çarparsınız 1.000 misli ilemi bilemem o kadar çok malı var piyasadaki iç piyasa umru değil ihraç dışı kalite kontrolde takılan ne varsa gömüyor iç piyasaya ucuz ucuz diye yurdum insanı nasılsa alıyor ,iade eden ,dönen olursa da Allah için hemen düzeltmesini yapıyor insanları memnun etmeye çalışıyor .
    kalın sağlıcakla saygılarımla keyifli atışlar.
    ben gene bu başlığı protesto etmeye devam ediyorum ;duello;;duello;;duello;;duello;X(X(X(X(

  • yerli malı tüfeğin varmı arkadaşım imzanda hiç yerli göremedmde neyse isterimki keşke hepsi hatasız olsun ama senin anlattıkların 1000 de 3 olan vakalar herzaman değil ama yerlinin 1000 de 500 ü böle hatalı oluyo sanırım bizede elemek kalıyo birdaha almam olur biter kendileri bilirler herkezin tercihine saygım sonsuz

  • yerli malı tüfeğin varmı arkadaşım imzanda hiç yerli göremedmde neyse isterimki keşke hepsi hatasız olsun ama senin anlattıkların 1000 de 3 olan vakalar herzaman değil ama yerlinin 1000 de 500 ü böle hatalı oluyo sanırım bizede elemek kalıyo birdaha almam olur biter kendileri bilirler herkezin tercihine saygım sonsuz


    tabi ki her markayı aldım kullandım ,tabikide en iyisini edinmek için mücadele etmeye devam ediyorum .saygılarımla

  • abi özür vallah u½%; moderatör doğrusu imiş susturucu deyil ben yanlış aksetdirmişim,[Resim Engellendi: http://img403.imageshack.us/img403/5669/images1024x768wx3.th.jpg]
    konuya biraz espiri katalım linki tıklayın emrahı izleyin vurmayınnnnnn
    http://www.komikler.com/komiktv/turk_filmleri/15:19194/Vurmayın_Emraha