Telefondan giriyorum videoyu izlemedim ama daha önce cep telefonu uygulaması ve gerçek chrony i kıyaslıyorlardı uygulama 10 fps fazla veriyordu yani gerçeğe çok yakın o kadar hata kadı kızında da olur
ama telefon uygulaması için ses çıkaran demir vb bi hedef gerekiyor
TELEFON İLE CHRONO ÖLÇÜMÜ YAPMAK !!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet böyle bir program var ama her defasında doğru sonuç almak zor, sürekli ayarları değiştirip kalibresını kontrol etmek gerekiyor.
Bunun yerine bir arkadaşın boru içine yaptığı chrono modeli vardı o daha başarılı -
Ev yapımı Choronograf (Metot 1)
İlk başlarda biraz uğraşmak gerekiyor ama başarılı olunca sürekli kullanılıyor
Ben yaptım 5 fps sapma ile ölçüyor
-
arada bir 3 ile 2 fps hata yapıyor diye chrono projesini yarım brakmıştım tekrar başlamak şart oldu galiba
-
o programı anroid için buldum. prosund bile ayar felan yok. 1750 pfs çıkıyor ölçün mod 125 de bi beceremedi ölçmesini yada kullanımda mı bir hatam var acaba
-
Androidde Chrono Connect Mobile kurdum 10metrede crosman 1322 tabanca 940 fps verdi...
-
arada bir 3 ile 2 fps hata yapıyor diye chrono projesini yarım brakmıştım tekrar başlamak şart oldu galiba
abi 3 fps hata için proje terk mi edilir

-
biraz değiştirip hatasız yapacağım bakalım konu maliyet konusu yoksa bu kadar sene bu alemde takıldık neler geçti insanların başından en yakın arkadaşım a dahi vermedim veremedim istediğim gibi olursa hem ucuz hem basit sayende tekrar denemelere başlıyrum bu saatte
-
biraz değiştirip hatasız yapacağım bakalım konu maliyet konusu yoksa bu kadar sene bu alemde takıldık neler geçti insanların başından en yakın arkadaşım a dahi vermedim veremedim istediğim gibi olursa hem ucuz hem basit sayende tekrar denemelere başlıyrum bu saatte
başla abi hepimiz faydalanalım
-
ah cengiz abi ah bitiremedin gitti